Vos 20€, o tokios galimybės - už geriausią kainą pačios perkamiausios ir geriausiai vertinamos 2/5MP POE IP kameros su veidų atpažinimo algoritmu, atsparumu šalčiui, karščiui, vandeniui ir net smūgiams  ()

Geriausių kamerų pasiūlymai:

- 2/5MP POE IP kameros, su naktiniu matymu, veidų atpažinimo technologija, tinkamos naudoti lauke ir kt. - „Gadinan H.265AI 5MP 1080P Face Recognition Bullet Outdoor Waterproof Audio POE Surveillance IP Camera For Home Kit Video Set“;

- Tobulai vertinamos 2/5MP POE IP dome tipo kameros, su naktiniu matymu, veidų atpažinimo technologija, tinkamos naudoti lauke ir kt. - „Gadinan 5MP 1080P POE Security Surveillance Audio IP Camera Face Recognition 2.8mm Lens Dome CCTV AI Outdoor Video for IP System“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

2/5MP POE IP kameros, su naktiniu matymu, veidų atpažinimo technologija, tinkamos naudoti lauke ir kt.

  • Aliexpress - nuo 21,45 €;
    • 50 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

 

Vaizdo registravimo įrenginys - 4/8 kanalų, tinka 2/5MP kameroms, palaiko veidų atpažinimo technologiją, papildomai iki 2TB HDD diskas

  • Aliexpress - nuo 48,40 €;
    • 30 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Ši „Gadinan Z63“ kamera palaiko veidų atpažinimo technologiją ir tai yra pati perkamiausia tokio tipo kamera Aliexpress.

Ir pirkėjai jomis yra labai patenkinti bei duoda net 4,9/5 balų įvertinimą bei pabrėžia, kad pasiūloje galima rinktis iš 2 arba 5MP kamerų modelių, taip pat atkreipkite dėmesį į objektyvus: 3.6mm, 6mm arba 8mm.

Jų skirtumus gerai pademonstruoja gamintojas - vaizdinį pavyzdį rasite šiame puslapyje.

Taigi, pagrindinis šios kameros privalumas yra veidų atpažinimo technologijos palaikymas. 

 

Kamera automatiškai „pagauna“ regimajame lauke užfiksuotą veidą ir vėliau yra labai patogu tokią informaciją peržiūrėti. Galima tiesiog pasirinkti, kad būtų parodytos tos filmuotų įrašų vietos, kur užfiksuoti veidai.

P.S. Čia labai svarbu pastebėti, kad tokią funkciją kameros užtikrina tik tokiu atveju, jei ir jų vaizdo įrašymo įrenginiai palaiko šią funkciją. Tad verta iškart įsigyti tokį įrenginį - jis dabar kainuoja nuo 48,40 €.

Be šios technologijos „Gadinan Z63“ kamera taip pat turi integruotus mikrofonus, įrašo garsą.

Tuo pačiu yra ir judesio davikliai, tad kamera automatiškai pradeda įrašyti vaizdą, kai tik užfiksuoja judėjimą. Ir iškart išsiunčia pranešimą į jūsų įrenginį.

„Gadinan Z63“ kameros užfiksuotus vaizdus galima peržiūrėti praktiškai bet kokiame įrenginyje: kompiuteryje, telefone ar planšetėje.

Ir tą galima padaryti esant bet kokiame pasaulio krašte.

„Gadinan Z63“ kamera yra POE tipo, kas reiškia, jog vienu laidu ji gauna maitinimą ir tuo pačiu yra prijungta prie interneto tinklo.

Kitas svarbus privalumas, kad „Gadinan Z63“ kamera palaiko Onvif 2.0 sprendimą, kas reiškia, jog ji yra suderinama su trečiųjų šalių vaizdo įrašymo įrenginiais ir jų palaikomomis programinėmis įrangomis: ONVIF device manager, Blue iris, VLC ir kt.

 

Kaip jau užsiminėme, pasiūloje galima rinktis 2MP arba 5MP kameras ir jų skirtumai puikiai pavaizduoti štai šiame paveikslėlyje. Akivaizdu, jog 5MP suteikia kur kas didesnę raišką.

Taip pat vaizdas yra įrašomas H.265 formatu, kas leidžia papildomai sutaupyti vietos HDD diske, o vaizdo kokybė išlieka tokios pat aukštos kokybės.

„Gadinan Z63“ kamera palaiko naktinį matymą, vertikaliai pasisuka 90, o horizontaliai 360 laipsnių kampu,  ir yra pilnai tinkama naudoti lauko sąlygomis - metalinio korpuso, visiškai atspari dulkėms ir vandeniui (IP66), dirba nuo -20 iki +55 laipsnių.

Labai šauni kamera. Kad ir kur bebūtume, galima tiesiog savo telefone peržiūrėti, kas dedasi šalia namų. Ir vaizdą gali stebėti keli šeimos nariai iš skirtingų įrenginių.

Tobulai vertinamos 2/5MP POE IP dome tipo kameros, su naktiniu matymu, veidų atpažinimo technologija, tinkamos naudoti lauke ir kt.

  • Aliexpress - nuo 21,90 €;
    • 50 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

 

​„Gadinan Z70“ yra antra perkamiausia veidų atpažinimo technologiją užtikrinanti kamera su tobulu 5 balų įvertinimu.

Iš esmės ​„Gadinan Z70“ yra analogiška kamera jau aptartai „Gadinan Z63“.

Tik šiuo atveju turime vadinamą dome tipo kamerą. Daliai žmonių tokio tipo kameros patinka kur kas labiau. Jos yra kompaktiškesnės, ne taip pašaliniams krenta į akis - geriau pasislepia aplinkoje.

Iš techninės pusės „Gadinan Z70“ yra analogiška „Gadinan Z63“ ir pasiūloje galima rinktis iš 2 arba 5MP kamerų (4MP šiuo metu nėra).

Taip pat atkreipkite dėmesį į objektus: 2.8mm, 3.6mm, 6mm arba 8mm.

Be dydžio ir formos, ​„Gadinan Z70“ yra su tokiomis pačiomis funkcijomis, kaip ir jos kolegė: naktinis matymas, judesio aptikimas ir automatinis įrašymas bei pranešimas, mikrofonas, POE pajungimas, veidų atpažinimas ir kt.

Taip pat ši kamera yra atspari vandeniui, karščiui bei šalčiui ir pilnai apsaugota nuo vandalų - gamintojas tvirtina, kad jos korpusas metalinis ir apsauginis gaubtas pilnai apsaugo kameros objektyvą nuo bandymų ją sudaužyti. Kitaip tariant, kamera atspari smūgiams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()