Puiki Kalėdų dovana kūrybingiems - iš Vokietijos sandėlio ir už labai gerą kainą apžvalgininkų giriamas „Creality Ender 3 Pro“ 3D spausdintuvas (Video)  (28)

„Creality Ender 3 Pro“ yra vienas populiariausių 3D spausdintuvų. Ir daugelis apžvalgininkų pripažįsta, kad šis modelis ne tik patenkins visus pradedančiųjų poreikius, bet ir pilnai užteks tiems, kurie jau yra susipažinę su 3D spausdintuvais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Creality Ender 3 Pro“ 3D spausdintuvas - 169,99 €;

  • Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamai į Lietuvą pristatys iki gruodžio 10 d.;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Galima rasti tikrai ne vieną ir ne dvi „Creality Ender 3 Pro“ 3D spausdintuvo apžvalgas, kuriose patyrę ir gerai šį segmentą išmanantys apžvalgininkai giria tiek kompaniją, tiek šį jų sukurtą 3D spausdintuvą.

Tiesiog už tokią gerą kainą gauname labai aukštos klasės 3D spausdintuvą, kuris aprūpintas praktiškai visomis esminėmis tokių įrenginių savybėmis.

Taip pat neverta išsigąsti, kad 3D spausdintuvą reikės surinkti patiems. Tą padaryti tikrai nėra sudėtinga, o ir pakuotėje yra pateikiama išsami instrukcija.

 

Be to internete galima rasti įvairios vaizdinės medžiagos, kaip tą padaryti. Tad „Creality Ender 3 Pro“ 3D spausdintuvo surinkimas bus paprasta užduotis.

Kaip surinkti „Creality Ender 3 Pro“:

Kalbant apie „Creality Ender 3 Pro“ technines specifikacijas, tai jis turi 220 x 220 x 250 mm spausdinimo erdvę ir tai reiškia, kad jis gali maksimaliai spausdinti 25 cm aukščio ir 22 cm gylio bei pločio daiktus.

Kompanija taip pat pabrėžia spausdintuvų mechanizmų tvirtumą ir panaudotas pažangiausias technologijas. Jų korpusas, ekstruderis, sujungimai ir kitos dalys yra aukščiausios kokybės.

Didelis darbastalis šildomas – vos per 5 minutes gali pasiekti net 110 laipsnių pagal Celsijų. Tai padeda pirmiesiems sluoksniams geriau prilipti, todėl pasiekiamas geresnis rezultatas, lengviau išvengti broko.

 

Prie kokybės užtikrinimo prisideda ne tik šildomas spausdinimo padėklas, bet ir tai, kad „Creality Ender 3 Pro“ turi 0,4 mm diametro galvutę, kuri pasiekia net 255 laipsnių temperatūrą. Tai reiškia, kad užpildų pasirinkimas yra labai platus: PLA, ABS, TPU ir kt.

Galima lieti vos 0,1 mm storio sluoksnius, o spausdinimo greitis siekia 180 mm/s.

3D spausdintuvai aprūpinti LCD ekranėliais ir funkcijos yra pasirenkamos su valdymo rankenėle. Jie taip pat palaiko microSD kortelę, iš kurios galima spausdinti įvairius modelius. Puikus variantas ieškantiems 3D spausdintuvo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai (28)

Susijusios žymos: