Išskirtiniai Banggood pasiūlymai Lietuvos pirkėjams: patys geidžiamiausi telefonai, siurbliai, elektriniai paspirtukai ir kita puiki technika už specialias „Black Friday“ kainas ir net $1 mln. vertės kuponų dalybos  (2)

„Black Friday“ išpardavimas artėja prie pačio piko ir Banggood skuba informuoti apie specialiai Lietuvos pirkėjams skirtus pasiūlymus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Banggood informuoja, kad parengė specialiai Lietuvos pirkėjams įspūdingų pasiūlymų ir visą prekių pasiūlą rasite čia.

Elektroninė parduotuvė tvirtina, kad atrinko tas prekes, kurios iki šiol labiausiai domino pirkėjus iš Lietuvos.

Tad čia rasime ir POCO X3 NFC bei Redmi išmaniųjų telefonų, ir Xiaomi robotų dulkių siurblių, ir įspūdingos galios elektrinių paspirtukų bei dviračių, sporto įrangos ir kitų populiarių produktų.

Taip pat gana didelei prekių daliai taikomi ir papildomi nuolaidų kuponai. Visą pirkėjams iš Lietuvos skirtą informaciją rasite šiame puslapyje.

Na, pačią pagrindinę informaciją rasite specialiai šiam išpardavimui sukurtame Crazy Friday interneto puslapyje čia.

 

Yra ir dar keletas svarbių momentų. Banggood labai rekomenduoja apsilankyti Bottom Prices puslapyje ir čia iš anksto rezervuoti norimą prekę vos nuo $1.

Iš anksto sumokėję simbolinį mokestį būsite garantuoti, kad prasidėjus pagrindinio išpardavimo metui jūsų geidžiama prekė nedings iš pasiūlos.

Taip pat tą prekę įsigysite už tuo metu taikomą mažiausią kainą, tad pasiūlymas yra puikus.

Verta paminėti ir tai, kad Banggood išdalins $1 mln. vertės nuolaidų kuponų. Ir norint juos gauti tereikia apsilankyti Coupon Center interneto puslapyje.

Štai ir mokant per PayPal galima iškart gauti iki $12 nuolaidą ir labai patogu, kad iškart prie norimų prekių pateikiami nuolaidų kuponai. Belieka tik jais pasinaudoti ir papildomai sutaupyti.

 

Dar daugiau naudingos informacijos apie Black Friday išpardavimą ir specialius pasiūlymus rasite štai šiame interneto puslapyje.

Čia galima rasti ypatingų dienos pasiūlymų, kaip dronų, 3D spausdintuvų, elektrinių dviračių, planšečių, monitorių ir kt.

Taip pat sudalyvauti momentiniame žaidime ir laimėti iki $1000 ir išmanųjį laikrodį. Visą aktualią informaciją rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: