Išskirtiniai pasiūlymai iš Vokietijos sandėlio: aukščiausios klasės JAV ir „Xiaomi“ kompanijų sukurtas iki 4K palaikantis projektorius, puikios kainos sausą ir drėgną valymą užtikrinantis „Xiaomi Viomi VXVC05-SJ“ robotas bei išmanusis „SmartMi 1S Electric Heater“ elektrinis šildytuvas (nuolaidų kuponai, Video)  ()

Geriausi savaitgalio pasiūlymai:

- 2200W galios ir valdomas su programėle bei panele „SmartMi 1S Electric Heater“ elektrinis šildytuvas iš Vokietijos sandėlio;

- Sausą ir drėgną valymą palaikantis „Xiaomi Viomi VXVC05-SJ“ robotas dulkių siurblys iš Vokietijos sandėlio;

- „Xiaomi Formovie Dice“ DLP mini projektorius iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„SmartMi 1S Electric Heater“ elektrinis šildytuvas

  • Šiuo metu jis parduodamas už 93,49 €;
    • 68 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • į Lietuvą pristatys per 3-5 dienas;
    • ribotas prekių skaičius.

„SmartMi 1S Electric Heater“ elektrinis šildytuvas yra tradicinės radiatoriaus išvaizdos, tačiau su išmaniosiomis funkcijomis.

„SmartMi 1S Electric Heater“ elektrinis šildytuvas valdomas su programėle ir taip galėsite jį valdyti net ir nebūdami namie.

Plius, čia turime į prisilietimus reaguojančią panelę, kas taip pat prideda valdymo patogumo, o ir atrodo labai šauniai. Be to, ją galima užrakinti, kas apsaugos smalsius vaikus.

„SmartMi 1S Electric Heater“ elektrinis šildytuvas yra metalinio rėmo, su papildomomis apsaugomis, tad yra saugus naudoti bet kokiame kambaryje. Prie to prisideda ir IPX4 standarto atitikimas.

Jis taip pat šiek tiek galingesnis - 2200W - ir pilnai sugeba įšildyti iki 15 m2 kambarį.

„SmartMi 1S Electric Heater“ elektrinis šildytuvas yra tokių išmatavimų: 69,4 x 44,8 x 20,2 cm ir sveria 5,8 kg.

Kojelės su papildomais silikono padėkliukais, tad šildytuvas nebraižys grindų, o šonuose yra specialios ertmės patogiam šildytuvo pernešimui. 

„Xiaomi Viomi VXVC05-SJ“ robotas dulkių siurblys

  • Šiuo metu jis parduodamas už 203,99 €;
    • 50 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • į Lietuvą pristatys per 3-5 dienas;
    • ribotas prekių skaičius.

 

Tai yra „Xiaomi“ ekosistemai priklausančios kompanijos robotas dulkių siurblys, kuris pasižymi puikiais techniniais parametrais ir labai gera kaina.

„Xiaomi Viomi VXVC05-SJ“ yra kompaktiškas ir plonas robotas. Vos 7,8 cm storio, dėl ko šis robotas lengvai išvalys po lovomis, sofomis ir kitais baldais. Akivaizdu, kad tai yra didelis privalumas.

Kaip ir tai, kad „Xiaomi Viomi VXVC05-SJ“ aprūpintas japonišku NIDEC elektros varikliu, įkraunama 3200 mAh talpos baterija. Kai tik baterijoje liks mažai energijos, robotas automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės ir įkrauna bateriją. Nuo 0 iki 100 proc. įkrovimas užtrunka 2 val.

„Xiaomi Viomi VXVC05-SJ“ užtikrina 2600Pa siurbimo galią, ko pilnai užtenka kasdienei namų priežiūrai. Jis taip pat sugeba įveikti iki 1,8 cm aukščio kliūtis, tad gali judėti po visus kambarius ir užlips ant kiliminės dangos.

Verta pažymėti, kad „Xiaomi Viomi VXVC05-SJ“ turi TOF kamerytę ir palaiko V-SLAM techninį sprendimą, kas leidžia robotui gerai naviguoti po kambarius, sudaryti jų žemėlapius, juos išsaugoti, pasikeitus aplinkybėms - atnaujinti žemėlapius. Tad kiekvieną naują kartą robotas vis geriau juda po kambarį ir tiksliau žino kur yra kėdė, stalas, lova ir t.t.

 

„Xiaomi Viomi VXVC05-SJ“ taip pat turi 12 jutiklių, kurie robotui padeda kokybiškai atlikti darbą, nenukristi nuo laiptų ir pan.

Svarbu ir tai, kad čia turime sausą ir drėgną valymą palaikantį robotą. Jis turi 240 ml sausų atliekų dėžutę ir papildomai pritvirtinamą vandens talpą. Šaunu yra tai, kad siurblys gali dirbti trimis režimais: tik sausas siurbimas, tik grindų plovimas, siurbimas ir grindų plovimas vienu metu.

Vandens padavimas yra valdomas integruotos elektronikos, tad grindų plovimo režimų turi 3. O štai sauso valymo režimų yra dar 4. Puikus funkcionalumas ir taip robotą galima pritaikyti prie įvairių valymo aplinkybių.

Ir taip, „Xiaomi Viomi VXVC05-SJ“ palaiko Mi Home programėlę, kurioje rasite papildomas išmanias funkcijas ir pilną roboto valdymą.

„Xiaomi Formovie Dice“ DLP mini projektorius

  • Šiuo metu jis parduodamas už 519,99 €;
    • nuolaidos kuponas CA0620;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • į Lietuvą pristatys per 3-5 dienas;
    • ribotas prekių skaičius.

Tikriausiai jau mažai ką stebina, bet pastaraisiais metais atrodo, kad kone kiekvienas naujas prekės ženklas priklauso „Xiaomi“ ekosistemai. Ir tikrai, Kinijos technologijų milžinė daug investuoja į naujas startuolių kompanijas ir padeda joms pasiekti pasaulinę rinką.

Ir investuoja ne tik į Kinijos ar bendrai Azijos kompanijas, bet ir į kitų šalių. Šta ir čia turime JAV įsikūrusios Formovie Technology kompanijos produktą - DLP mini projektorių - kuriam išvysti dienos šviesą padėjo „Xiaomi“.

 

Galima gana drąsiai teigti, kad „Xiaomi Formovie Dice“ yra net labai puikus DLP mini projektorius.

Štai, jis turi tokias reikalingas jungtis, kaip USB, HDMI bei 3.5mm audio. Prie šio projektoriaus prijungsime norimą įrenginį: kompiuterį, žaidimų konsolę, garso įrangą, ausines, USB atmintukus ir t.t.

Plius, čia randame Bluetooth 4.0 ir WiFi 2.4/5.0 GHz ryšius bei Google Assistant, kas suteikia dar daugiau funkcionalumo.

Projektoriaus sklandų darbą užtikrina Amlogic T962X-H procesorius, ARM Cortex A53 vaizdo plokštė, 2GB DDR3 + 16GB eMMC atmintis ir oficiali Android TV sistema.

Tad čia turime visus Android suteikiamus privalumus ir reikalingas programėles. Taip pat bet kada reikiamą programėlę galima atsisiųsti iš Google Play. Beje, ši programinė įranga palaiko lietuvių kalbą.

Vaizdo projektoriaus esminis dalykas yra užtikrinamas vaizdas. Čia turime DLP technologijos pagrindu veikiantį vaizdo projektorių su 1080P pasiekiama raiška. Taip pat palaikoma ir 4K.

Norisi iškart atkreipti dėmesį, kad LED lempa yra labai kokybiška ir ji tarnaus net 30 000 val. Kitaip tariant, vaizdo projektorius be pertraukos gali veikti beveik 3,5 metų. Nuostabus rodiklis.

Šaunu ir tai, kad čia turime automatinį fokusavimo ir koregavimo (45 laipsnių kampu tiek vertikaliai, tiek horizontaliai) palaikymą. O štai ANSI liumenų rodiklis siekia 700. Itin aukštas ir lenkia tokios žinomos kompanijos, kaip Pico, projektorius. Didesnis ANSI rodiklis reiškia, kad turėsime ryškesnį, sodresnį vaizdą.

 

Belieka tik „Xiaomi Formovie Dice“ projektorių pastatyti priešais sieną (maksimaliai iki 6 metrų atstumu) ir turėti iki 200 colių dydžio ekraną. Geriausias vaizdas gaunamas, kai atstumas siekia iki 3 metrų.

Svarbus momentas ir tas, kad „Xiaomi Formovie Dice“ yra kompaktiškas vaizdo projektorius: 155 x 125 x 160 mm, bei sveria tik 2,2 kg. Jis taip pat turi specialiai pritvirtintą rankeną, tad yra patogu jį pernešti į norimą vietą.

O kaip gi su energija? Iš kur projektorius gaus energijos, jei jį nusinešime, kad ir į lauką?

Apie tai gamintojas pagalvojo ir šiame projektoriuje įdiegė net 16 000 mAh talpos bateriją. Tad „Xiaomi Formovie Dice“ galima drąsiai neštis į konferencijų salę, mokyklos klasę, įsijungti mėgstamą filmą stovyklaujant ir bet kur, kur tik tuo metu norėsite pramogauti.

„Xiaomi Formovie Dice“ yra išties šaunus ir labai funkcionalus vaizdo projektorius. Puiki išvaizda, galinga techninė įranga ir pilnas Android TV palaikymas. Šiame projektoriuje yra viskas, ko tik už tokią kainą būtų galima reikalauti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(1)
(8)

Komentarai ()