„F11 4K PRO - tai tobulas dronas. Vertas kiekvieno sumokėto cento. Nupirkau tokį anūkui, o draugas iškart ir sau užsisakė“: 2 ašių gimbalas, EIS, 4K raiška, x50 priartinimas, GPS, skraido 28 min. iki 1500 m atstumu bei tobulas pirkėjų įvertinimas („F11 4K PRO“ drono pirkėjų atsiliepimai, iš Lenkijos, Video)  ()

„F11 4K PRO“ yra šiais metais pasirodęs dronas. Aukščiausios klasės dronas. Jį pirkėjai vertina pačiu aukščiausiu balu - 5 iš 5.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„F11 4K PRO“ dronai:

  • Aliexpress - nuo 78,36 € (su nuolaidos kuponu);
    • 60 % nuolaida + 4,22 € kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons (galioja iki sausio 31 d);
    • iš Kinijos sandėlio - didžiulis variantų pasirinkimas;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

  • Aliexpress - nuo 197 € (su nuolaidos kuponu);
    • 53 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio - liko tik keletas maksimalios konfigūracijos vienetų;
    • už 8,88 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

 

  • Aliexpress - nuo 194,26 € (su nuolaidos kuponu);
    • 52 % nuolaida + 6,75 € ir 10,12 € kuponai: prieš užsakymą spauskite Get coupons (galioja iki sausio 31 d);
    • iš Lenkijos ir Prancūzijos sandėlių - liko tik keletas maksimalios konfigūracijos vienetų;
    • už 8,88 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

 

Iškart atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis iš skirtingų dronų versijų. Iš esmės yra 3 jų modeliai: „F11“, „F11 PRO“ ir „F11 4K PRO“.

Kuo skiriasi? Yra du esminiai dalykai. Vienas tas, kad tik „F11 4K PRO“ modelis gali tiesiogiai į telefoną perduoti filmuojamą vaizdą skraidydamas iki 1200 metrų atstumu. Kiti modeliai užtikrina iki 500 metrų.

Ir kitas dalykas susijęs su vaizdo raiška: „F11“ - filmuoja ir fotografuoja 1080P, „F11 PRO“ - maksimaliai 2K, o „F11 4K PRO“ iki 4K.

Taip pat kadrų per sekundę rodiklis „F11 4K PRO“ siekia 30fps, o kitų dviejų modelių atveju 25fps.

Beje, visų modelių atvejais galima papildomai įsigyti krepšių - skiriasi jų dizainas - baterijų ir atminties kortelių.

Visi šie dronai palaiko iki 128GB atminties korteles, į kurias galima įrašyti nufilmuotą ir nufotografuotą medžiagą.

Ir dar vienas labai reikšmingas ir tikriausiai reikšmingiausias „F11 4K PRO“ privalumas, tai palaikomas 2 ašių gimbalas su elektroniniu vaizdo stabilizavimu (EIS). Tokio dalyko pigesni modeliai neturi.

Ir čia labai rekomenduojame rinktis būtent „F11 4K PRO“ modelį. Taip, jis yra brangesnis, bet ar tikrai verta taupyti maždaug 25 eurus ir dėl to atsisakyti 4K raiškos, gimbalo ir EIS?

Juk drono fiksuojamo vaizdo kokybė yra viena iš pagrindinių jo savybių ir labai greitai suprasite, kad gimbalas ir elektroninis vaizdo stabilizavimas yra ne prašmatnus priedas - o būtinybė.

 

 

Dėka jų, filmuojamas ir fotografuojamas vaizdas išlieka stabilus ir be jokių nereikalingų virpėjimų ir drebėjimų. Tai yra akivaizdūs privalumai, kuriuos labai akcentuoja ir būtent „F11 4K PRO“ dronus įsigiję pirkėjai.

Kalbant apie kitas šių dronų specifikacijas, tai jie pasižymi tokiais pat šauniais parametrais.

Vaizdą priartina iki x50 kartų, turi po 2500 mAh talpos įkraunamas baterijas. Kaip ir minėjome, jų galima įsigyti papildomai.

Viena baterija nuo 0 iki 100 proc. įkraunama per 4,5 val., o skraidymo laikas siekia iki 28 minučių. Labai geri rezultatai.

Taip pat dronai palaiko GPS ir visus to suteikiamus privalumus: artėjant baterijos energijai į pabaigą, dronai grįžta namo; vieno mygtuko paspaudimu dronus bet kada galima susigrąžinti namo; praradus ryšį dronai taip pat automatiškai grįžta.

Na ir žinoma yra tokie, kaip sekimas paskui objektą, reagavimas į mostus - daro nuotraukas bei pradeda filmuoti.

Kiekvienas dronas yra valdomas su štai tokiais nuotolinio valdymo pulteliais (nuotrauka žemiau). Jų baterijos taip pat įkraunamos ir vienu įkrovimu energijos užteks iki 10 val.

Nuo valdymo pultelio „F11 4K PRO“ dronai gali skraidyti iki 1500 metrų atstumu. Kiti modeliai iki 1200 metrų.

Taip pat dronai palaiko programėles (iOS 8.0/Android 4.4.4 ir naujesnėmis OS), tad juos galima valdyti ir su išmaniaisiais telefonais. Šiuo atveju valdymas, duomenų perdavimas 5G WiFi ryšiu „F11 4K PRO“ drone palaikomas iki 1200 metrų, o štai kituose modeliuose iki 500 metrų.

 

Programėlėse taip pat galima nurodyti skriejimo trajektoriją ir jos laikydamiesi dronai skries. Dronai tuo pačiu gali skrieti 360 laipsnių kampu aplink objektą. Galima padaryti išties šaunių vaizdo įrašų.

Taip pat yra daugybė įvairių filtrų, tad iškart galima redaguoti nuotraukas ir vaizdo įrašus bei jais pasidalinti socialiniuose tinkluose.

Gerai yra tai, kad visi dronai aprūpinti bešepetėliniais varikliukais. Jie tarnaus kur kas ilgiau, palyginus su tais dronais, kurie turi senesnės kartos variklius.

Pirkėjai yra ypatingai patenkinti šiais dronais ir teigia, kad nors ir reikia palaukti, kol jie iš Kinijos atkeliaus, tačiau jų laukti tikrai verta. Štai keletas bendras nuotaikas atspindinčių pirkėjų atsiliepimų:

  • AliExpress Shopper (iš Prancūzijos): Tai puikus dronas naujokams. Labai lengvai pakyla ir stabiliai nusileidžia. Beje, pakuotėje yra ir propelerių apsaugos, kas nepatyrusiems irgi pravers. Nuotraukų ir vaizdo įrašų kokybė yra gera. Su programėle viskas šaunu. Dronas reaguoja į duodamas komandas, o ir funkcijų čia yra užtektinai. Jei ieškote sau pirmojo drono, tai puikus variantas. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • AliExpress Shopper (iš Ispanijos): Aš esu labai maloniai nustebintas, kad šis didelis dronas sugeba vienu įkrovimu skraidyti 27-30 min. Puiki pagaminimo kokybė. Bešepetėliniai varikliukai dirbs labai ilgai. 4K Yuntai kamera užtikrina puikią vaizdo kokybę. Labai lengvas drono valdymas ir sklandžiai veikia automatinis grįžimas namo bei sekimas paskui. GPS nuolat aktyvuotas, tad dronas nepasimeta ir tai suteikia šias papildomas galimybes. Drąsiai sakau, dabar tai mano mėgstamiausias dronas. 1 foto.
  • AliExpress Shopper (iš Vokietijos): Tai yra mano pirmasis dronas. Aš anksčiau skraidinau RC lėktuvus, bet mane vis atbaidydavo aukšta dronų kaina. Šis dronas yra nuostabus ir jį drąsiai pardavėjas galėtų pardavinėti už dar didesnę kainą. Net tada jis būtų jos vertas. Valdyti šį droną yra absoliutus malonumas. Pradedantiesiems tai tobulas dronas. Manau, kad net ir patyrę dronų valdytojai šiais modeliais liks labai patenkinti. Programėlė iš pradžių kažkaip normaliai neveikė su mano iPhone 6 telefonu, bet po kelių nustatymų telefone pakeitimų viskas stojo į vietas. Ir dabar jokių problemų nebėra. Automatinis drono grįžimas namo veikia nuostabiai. Tokį patį droną nupirksiu savo anūkui ir jau žinau, kad mano geras draugas, pamatęs šį mano droną, jau ir sau tokį patį užsisakė. Labai rekomenduoju.
  • AliExpress Shopper (iš Ukrainos): Šis dronas yra NUOSTABUS! Mano vyras iki šiol neturėjo jokios patirties su dronais, tačiau perskaitęs instrukciją ir pasižiūrėjęs apžvalgą iškart suprato, kaip pilnai valdyti šį droną. Ir dabar jis sako, kad tai labai ''valdytojui draugiškas dronas''! Dronas skrenda labai toli ir vaizdo kokybė yra itin aukšta. Baterija taip pat tarnauja itin ilgai. Puikus kelioninis krepšys, itin patogu droną gabentis su savimi. Išties puikus dronas. Vertas kiekvieno sumokėto cento! 

 

 

Kelios pirkėjų padarytos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

O čia išsami „F11 4K PRO“ drono apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai ()