„Nuoširdžiai, išbandžiau daugybę belaidžių ausinių, net ir Airpods, bet to tikrai nesitikėjau - tai pačios patogiausios ausinės ir jos iš karto tapo mėgstamiausiomis“: štai ką apie masiškai perkamas belaidės ausines sako pirkėjai iš Lietuvos („Tronsmart Onyx Ace“ ausinių atsiliepimai, iš Lenkijos/Čekijos, Video, Lenkijos sandėlio papildymas 2021-06-18)  ()

„Tronsmart Onyx Ace“ yra vienos populiariausių šių metų belaidžių ausinių. Vien oficialioje gamintojo parduotuvėje Aliexpress jas įsigijo daugiau kaip 15 500 pirkėjų ir turime itin aukštą įvertinimą. Štai ką apie ultra pigias ausines sako pirkėjai iš Lietuvos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tronsmart Onyx Ace“ TWS ausinės yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori „Apple“ stiliaus TWS ausinių, aprūpintų pažangiausiomis technologijomis ir už pačią priimtiniausią kainą.

„Tronsmart Onyx Ace“ yra įspūdingai populiarios ir masiškai perkamos TWS ausinės.

Vien oficialioje gamintojo parduotuvėje Aliexpress jas jau įsigiję 15 500 pirkėjų, turime virš 8 200 atsiliepimų ir net 4,8/5 balų įvertinimą.

Tokioje perpildytoje belaidžių ausinių rinkoje, tai yra daugiau ne įspūdingi rezultatai. Ir ypač toks aukštas ausinių reitingas.

Svarbu ir tai, kad šiuo metu „Tronsmart Onyx Ace“ ausines galime įsigyti iš Lenkijos bei Vokietijos sandėlių, kas su tokios kainos ausinėmis yra gana retas atvejis. Tad šaunias ir pirkėjų giriamas ausines gausite dar iki didžiųjų metų švenčių.

Kuo gi pasižymi „Tronsmart Onyx Ace“ TWS ausinės?

„Tronsmart Onyx Ace“ TWS ausinės aprūpintos pažangiuoju Qualcomm QCC3020 lustu, kuris užtikrina aptX, AAC ir SBC muzikos kodavimo sprendimus.

Taip pat čia rasime ir 4 integruotus mikrofonus, kurie, pirkėjų teigimu, iš tiesų užtikrina puikią pokalbių kokybę ir pašalina aplinkos garsus.

Šaunu ir tai, kad šios TWS ausinės gali dirbti tiek po vieną, tiek ir abi iškart. Yra Mono ir Stereo režimai. Labai naudingas dalykas.

Taip pat verta pažymėti, kad „Tronsmart Onyx Ace“ lengvai suporuojamos naujuoju Bluetooth 5.0 ryšiu su iOS ir Android išmaniaisiais telefonais. Tereikia ausinę (-es) išimti iš dėkliuko ir poravimas įvyksta automatiškai.

„Tronsmart Onyx Ace“ ausinės yra atsparios vandeniui, atitinka IPX5, tad su jomis galima drąsiai keliauti į sporto salę bei nebijoti užklupusio lietaus.

Šaunu ir tai, kad „Tronsmart Onyx Ace“ palaiko įvairius balso asistentus, kas ausinėms suteikia dar daugiau funkcionalumo.

Simpatiškas ir kompaktiškas dėkliukas turi integruotą 400 mAh talpos bateriją. Ją įkrausime su pakuotėje esančiu laidu per C-tipo USB jungtį.

Vieno ausinių įkrovimo užtenka muzikai klausytis 5 val., o su dėkliuko baterija - net 24 val. Kaip tokioje kainų kategorijoje, netgi labai geras rodiklis.

Ką apie „Tronsmart Onyx Ace“ TWS ausines sako pirkėjai?

kaip ir minėjome, šias ausines jau įsigijo 15 500 pirkėjų, turime virš 8 200 atsiliepimų ir net 4,8/5 balų įvertinimą. Puikūs rezultatais.

Turime daugybę atsiliepimų ir iš Lietuvos pirkėjų, kurių absoliuti dauguma itin giria šias ausines ir tirtina, kad daugeliui ausinės iš Lenkijos atkeliauja per 7 dienas. Štai pora išsamiausių lietuvių atsiliepimų:

  • S***i: Užsisakiau iš Lenkijos lapkričio 11, atsiėmiau lapkričio 30 d. Supakuota tvarkingai. Pačios ausinės yra kieto kartono dėžutėje, tad sunku būtų jas pažeisti. Ausinės ir jų dėkliukas atrodo gražiai. Iš pirmo karto suporavau su telefonu. Garso kokybė yra gera, žemų tonų taip pat užtenka. Pokalbių metu norėtųsi kiek daugiau garso, bet šiaip kaip už tokius pinigus esu patenkintas. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • D***s: Nuoširdžiai, tiek daug iš šių ausinių nesitikėjau. Aš jas užsisakiau tik tam, kad naudočiau sporto salėje, kad galėčiau sportuodamas klausytis muzikos. Ir žinote, jau išbandžiau pačias įvairiausias TWS ausines, kaip I7, I9, I12, ir net tuos pačius Airpods, ir galiu pasakyti, kad mano favoritės yra Tronsmart Onyx Ace. Tikrai nesitikėjau, kad garso kokybė bus tokia gera. Jau iš pirmo karto aš jas įsimylėjau. Puikiai ir labai patogiai laikosi mano ausyse - pačios patogiausios TWS ausinės kokias tik esu išbandęs. Ir patikėkite, aš jų esu išbandęs daugybę! Nustebino ir tai, kai jos greitai bei lengvai suporuojamos su mano telefonu. Net mano Studio 2 Beats taip sklandžiai nedirba su telefonu. Apibendrinus galiu drąsiai sakyti, kad už maždaug 20 eurų gauname aukštą garso kokybę užtikrinančias belaides ausines. Tiesiog nuostabu! 

Trumpa ir konkreti „Tronsmart Onyx Ace“ TWS ausinių apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(10)
(8)

Komentarai ()