Rekordiškai atpigęs iš Lenkijos tarpdančių valytuvas: OLED ekranas, 4 veikimo režimai, 5 skirtingi antgaliai ir maksimalus lietuvių įvertinimas - „nuostabus daiktas, o pristatymas tiesiog žaibiškas“ („Liberex FC2660“ tarpdančių valytuvas, kuponai, Video, Lenkijos papildymas 2021-06-22)  (1)

„Liberex FC2660“ yra itin greitai populiarėjantis ir puikiai pirkėjų vertinamas tarpdančių valytuvas. Išvaizdus, kokybiškas, funkcionalus ir labai geros kainos prietaisas leis užtikrinti maksimalią burnos higieną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Liberex FC2660“ tarpdančių valytuvas:

  • Aliexpress30,89 €; 21,24 € (su nuolaidos kuponais);
    • kuponus pritaikys automatiškai;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

Tikriausiai nieko nenustebinsime pasakę, kad kokybiškai dantų bei visai burnos priežiūrai tikrai nepakanka dantų šepetėlio. Ir net su tarpdančių siūlu ne visada pašaliname visas apnašas, o ir neretam toks veiksmas būna nepatogus ir įprastai ignoruojamas.

Deja, bet būtent tarp dantų ir lieka daugiausiai maisto likučių, kurie gadina dantis. Ar pastebėjote, kad būtent tokiose vietose labiausiai genda dantys ir atsiranda skylučių? Todėl, kad daugelis tarpdančių tinkamai neišvalo.

Štai tokiam klausimui spręsti ir yra skirti tarpdančių valytuvai ir čia turime itin populiarų ir labai gerai pirkėjų vertinamą modelį - „Liberex FC2660“.

„Liberex FC2660“ jau įsigijo 440 pirkėjų, turime arti 200 atsiliepimų ir aukštą 4,7 balų įvertinimą.

Kas pirkėjams patinka labiausiai?

Žinoma, kad itin gera kaina. Įprastai tokio tipo tarpdančių valytuvai kainuoja ženkliai brangiau. O čia turime ne tik išvaizdų, kokybiškai pagamintą, bet ir itin funkcionalų įrenginį.

 

„Liberex FC2660“ aprūpintas OLED ekranėliu, kas yra ganėtinai didelė naujovė. Tikrai reikėtų gerai paieškoti kito tarpdančio valytuvo su tokiu dalyku.

Ryškiame ekrane matysime kiek gi yra likę baterijos energijos ir koks pasirinktas valymo režimas. Pastarųjų čia yra 4: švelnus, vidutinis, stiprus ir pulsuojančio tipo.

Svarbu ir tai, kad tų išpurškiamo vandens pulsų per minutę kinta nuo 1400 iki 1700 bei slėgis siekia nuo 40 iki 120PSI. 

Ką tai reiškia? Ogi tai, kad su „Liberex FC2660“ tarpdančius gali valytis ir tie, kuriems tai bus jau nebe pirmas toks įrenginys ir tie, kurie dar nėra niekada kažko panašaus išbandę.

Pradedantiesiems rekomenduojama pradėti nuo pačio švelniausio režimo ir po truputi priprasti prie šio tarpdančių valymo prietaiso. Taip pat neišsigąskite, kad po kelių pirmųjų kartų dantenos kiek kraujuos. Taip būna praktiškai visiems ir čia jos turi priprasti prie tokio valymo režimo. Tiesiog su tarpdančių valytuvais valymas vyksta kitokiu principu nei su įprastu siūlu ir tokie prietaisai išplauna visas bakterijas aplink dantenas. 

Verta pažymėti ir tai, kad „Liberex FC2660“ pakuotėje turi 5 skirtingus antgalius, kuriuos bet kada galima keisti tokiu, kokiu tik norite. Jie yra pasukami 360 laipsnių kampu, tad „Liberex FC2660“ yra patogu laikyti, kad ir kaip jį paimsite į ranką.

 

Plius, su tais 5 priedais savo dantis, tarpdančius ir dantenas gali valytis bet kokius dantis turintys žmonės. Net jei ir turite kabes, briketus ar tiesiog vietomis dantukai yra kiek vienas ant kito lipantys, ar itin glaudžiai suaugę, kad net tarpdančių siūlas sunkiai lenda, belieka tik uždėti atitinkamą antgalį ir pasirinkti reikiamą vandens padavimo galią.

P.S. „Liberex FC2660“ taip pat įsimena paskutinį valymo režimą bei po 2 minučių darbo automatiškai išsijungia, kas taip pat yra praktiška ir patogu.

„Liberex FC2660“ yra pilnai atsparus vandeniui (IPX7 standartas) ir turi atskirai nuimamą 300 ml vandens talpą. Tokio vandens kiekio tikrai užteks per vieną kartą išvalyti visą burną, o nuimama vandens talpa taip pat yra privalumas. Taip bus patogu ją bet kada švariai išplauti.

„Liberex FC2660“ turi per USB jungtį įkraunamą 1400 mAh bateriją, tad niekad nereikės rūpinti kur čia įsigijus baterijų. Beliks „Liberex FC2660“ prijungti prie maitinimo šaltinio, kad ir to paties kompiuterio, įkrauti bateriją ir jau galima naudotis. Be to, pakuotėje gausite įkrovimui reikalingą laidą ir kelioninį maišelį, tad „Liberex FC2660“ galėsite patogiai gabentis su savimi.

Pirkėjai yra labai patenkinti „Liberex FC2660“ tarpdančių valytuvu ir absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos jam duoda maksimalų 5 balų įvertinimą.

Lietuvaičiai teigia, kad užsakyti prietaisai atkeliavo itin greitai, nuo užsakymo iki prekės laikymo rankose praėjo vos 6 dienos, valytuvai yra pagaminti kokybiškai ir pardavėjas atsako į visus užduotus klausimus bei greitai išsprendžia iškilusias netikėtas situacijas.

 

Keletas patenkintų prikėjų padarytų „Liberex FC2660“ tarpdančių valytuvų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai (1)