Itin puikios kainos kamera iš Lenkijos stebina savo galimybėmis: jokių laidų, pritvirtinimas per 5 min., judesio daviklis, naktinis matymas, WiFi, programėlė, maitinimas nuo saulės panelės ir aukščiausias pirkėjų įvertinimas (Video pavyzdžiai)  (1)

„Heimvision HMD2“ - yra labai įdomi IP kamera. Ir netgi kiek neįprasto dizaino bei specifikacijų 1080P raiška filmuojanti puikios kainos kamera. Nustebsite, ką ji už tokią kainą sugeba.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Heimvision HMD2“ IP kamera:

  • Aliexpress - nuo 43,67 €;
    • 40 % nuolaida;
    • iš Lenkijos/Prancūzijos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • siuntimas į Lietuvą iš Lenkijos nemokamas, o iš Prancūzijos tik 0,88 €;
    • pristatys per 7 dienas.

Atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis iš skirtingos „Heimvision“ IP kamerų komplektacijos.

Standartinėje pakuotėje rasite viską, ko prireiks šios kameros pritvirtinimui ir naudojimuisi, tačiau galite iškart papildomai įsigyti komplektą ir su atminties kortelėmis - iki 128GB talpos - bei tuo pačiu saulės panele. Standartinėje pakuotėje šių dalykų nėra.

„Heimvision“ yra puikios kainos ir galimybių IP kamera, kurią pirkėjai vertina aukščiausiais balais: virš 740 užsakymų, 440 atsiliepimų ir net 4,9/5 balų įvertinimas.

Daugelis pirkėjų pažymi, kad „Heimvision“ labai kokybiškai pagaminta IP kamera, kurią pritvirtinti užtrunka vos 5 minutes. Pakuotėje yra visi reikalingi priedai ir išsami instrukcija.

Taip pat čia nėra jokių laidų, kuriais „Heimvision“ IP kamerą reikėtų prijungti prie tinklo, kas ženkliai palengvina jos įdiegimą.

 

Tai iš kur „Heimvision“ kamera gauna energijos? Ji turi įkraunamą 6000 mAh talpos bateriją, kurią galima įkrauti tiesiog kamerą nusinešus į kambarį ir prijungus USB laidu prie maitinimo šaltinio, arba nuolat pajungti prie šalia pritvirtintos saulės panelės, kuri dienos metu ir įkraus kameros bateriją.

Ir tikrai taip, „Heimvision“ IP kamerą labai patogu pasiimti ir nusinešti namo. Čia nereikės atsukinėti kažkokių varžtų ir panašiai. Jos laikiklis liks prisuktas prie sienos, o pati kamera yra patogiai nuimama.

Kalbant apie tą 6000 mAh bateriją, tai gamintojas nurodo, kad pilnai ją įkrovus - jos energijos užteks net 4 mėnesiams. Žinoma, čia tuo atveju, jei kamera fiksuos vaizdą tik tuo atveju, kai jos regimajame plote vyks kažkoks judesys.

Svarbu: iš tikrųjų „Heimvision“ kamera į kortelę duomenis ir įrašo tik tuo atveju, kai užfiksuoja judesį. Ši kamera neįrašinėja vaizdo 24/7 režimu. Ir čia netgi labai gerai. Taip ir taupoma vieta atminties kortelėje ir tuo pačiu pailgėja kameros baterijos tarnavimo laikas.

Kalbant apie kitas „Heimvision“ IP kameros savybes, tai čia turime metalinio korpuso kamerą, kuri yra atspari vandeniui bei dulkėms (IP65 standartas), tad visiškai tinkama naudoti lauke.

Čia yra 2MP IP kamera su 1080P raiška ir net 130 laipsnių siekiančiu apžvalgos kampu. Kaip už tokią kainą net labai geri rodikliai.

 

Taip pat turi integruotus mikrofoną bei garsiakalbį, dėl ko per šią kamerą galima bendrauti su šalia jos esančiais žmonėmis. Dar vienas privalumas.

„Heimvision“ IP kamera taip pat palaiko ir naktinį filmavimą (užfiksuoja vaizdą iki 10 metrų) bei turi integruotus judesio daviklius.

Tad ši kompaktiška kamera sugeba užfiksuoti nelauktus svečius ir apie tai praneša į telefoną išsiųsdama pranešimą bei pradedama filmuoti.

Tereikia į telefoną (Android bei iOS) atsisiųsti ir įsidiegti programėlę HeimLife, tarpusavyje suporuoti įrenginius ir taip galėsite nuolat peržiūrėti, kas realiu laiku dedasi aplink jūsų namus, peržiūrėti įrašus, keisti parametrus ir t.t.

Žinoma, svarbu, kad „Heimvision“ kamera būtų nuolat prijungta prie namų maršrutizatoriaus, kaip ir telefonas turėtų prieigą prie interneto. „Heimvision“ IP kamera duomenis perduoda WiFi 2.4GHz ryšiu ir išsaugo į atminties kortelę.

Pirkėjai yra itin patenkinti šiomis „Heimvision“ IP kameromis ir jų galimybėmis. Absoliuti dauguma tvirtina, kad užsakytos kameros atvyko labai greitai, saugiai supakuotos, su visais reikalingais priedais, kamerų pritvirtinimas itin greitas ir paprastas, vaizdo kokybė taip pat labai gera.

  • Y***s (pirkėjas iš Prancūzijos): Aš įsimylėjau šias kameras! itin paprastas montavimas, žaibiškas poravimas su programėle, kuri yra paprasta ir aiški. Labai patogi naudotis. Judesio daviklis dirba gerai, mikrofonas su garsiakalbiu dirba gerai, naktinis matymas aukščiausios kokybės. Esu maloniai nustebintas. Labai rekomenduoju! 1 foto, 2 foto, 3 foto.

 

Štai kelios pirkėjų padarytos „Heimvision“ IP kamerų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto, 11 foto, 12 foto, 13 foto.

 

Vaizdo kokybė dienos metu: 1 foto, 2 foto, 3 foto, programėlės langas. Vaizdo kokybė nakties metu: 1 foto, 2 foto.

„Heimvision HMD2“ IP kameros apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: