Išskirtinai gera kaina „Xiaomi“ šedevrui: turbūt pigiausias tokio tipo išmanusis laikrodis pasaulyje šluojamas masiškai - „nuostabi baterija, itin tikslus GPS ir širdies ritmo matavimas - nenusileidžia ir 200€ kainuojančiam Suunto. Geriausias mano pirkinys“ („Xiaomi Mi Watch Lite“ atsiliepimai, iš Lenkijos, kuponas, Video)  (0)

„Xiaomi Mi Watch Lite“ - tikras desertas ieškantiems geriausiomis savybėmis ir kaina pasižyminčio išmaniojo laikrodžio. Jis pasirodė prieš pat Kalėdas ir yra perkamas masiškai. Pasižiūrėkime ką apie šį hitą sako pirkėjai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Mi Watch Lite“ išmanusis laikrodis:

„Xiaomi Mi Watch Lite“ pasirodė pačioje 2020-ųjų metų pradžioje ir iškart sukėlė milžinišką susidomėjimą.

Kuo pasižymi naujausias „Mi Watch Lite“?

Labai dailiu dizainu, kokybišku korpusu ir keičiamu dirželiu, bei itin ryškiu 1,4 colių dydžio spalvotu LCD ekranu. NTSC rodiklis siekia 60 proc., raiška 320 x 320, PPI 323, o ryškumas 350 nit'ų. Trumpai tariant, turime labai ryškų, spalvotą ir gerai spalvas bei detales perteikiantį ekraną.

Plius, čia turime 120+ pagrindinių ekrano atvaizdavimų, o su visomis galimomis jų modifikavimo galimybėmis jau priskaičiuojama virš 1000 variantų. Sunku būtų rasti kitą išmanųjį laikrodį su tokiomis galimybėmis.

Verta pažymėti, kad „Mi Watch Lite“ yra visiškai atsparus vandeniui ir atitinka 5ATM standartą. Tad su „Mi Watch Lite“ galima ne tik nebijoti lietaus, bet ir maudytis, plaukioti bei nardyti iki 50 metrų gylyje.

Iš viso „Mi Watch Lite“ palaiko 11 sporto režimų, tarp kurių yra plaukimas atvirame vandens telkinyje bei baseine, bėgimas lauke bei ant takelio, važiavimas dviračiu bei jo treniruokliu, ėjimas, bendra treniruotė ir kt.

Svarbu ir tai, kad „Mi Watch Lite“ įkraunamas su pakuotėje esančiu magnetiniu įkrovikliu vos per 2 valandas ir baterijos užtenka 9 dienoms. Tai yra išties geras rezultatas.

Didelis „Mi Watch Lite“ privalumas ir tas, kad čia jau turime integruotą GPS / A-GPS / GLONASS modulį, ko įprastai tokios kainos išmanieji laikrodžiai neturi. „Mi Watch Lite“ rimtai pretenduoja tapti pigiausiu išmaniuoju laikrodžiu pasaulyje su integruotu GPS moduliu.

Kodėl tai taip svarbu? Tiesiog nebereikia pačio laikrodžio sieti su telefono navigacijos sistemomis, kadangi pats „Mi Watch Lite“ jungiasi prie palydovų. Taip užtikrinamas dar didesnis tikslumas.

„Mi Watch Lite“ palaiko ir kitas naudingas savybes, kaip nuolatinį širdies ritmo matavimą, miego kokybės sekimą, yra kvėpavimo treniruotė, pranešama apie gaunamus skambučius, žinutes, socialinių tinklų pranešimus, programėlių informacines žinutes, informuoja apie per ilgą užsisėdėjimą vienoje vietoje, orų prognozę, taip pat yra nuotolinis muzikos grotuvo valdymas ir kt.

„Mi Watch Lite“ su telefonais poruojamas Bluetooth ryšiu ir turi specialiai šiam laikrodžiui dedikuotas programėles. Android įrenginiams reikia atsisiųsti Xiaomi Wear programėlę, o iOS įrenginiams Xiaomi Wear Lite programėlę.

Ką apie „Mi Watch Lite“ sako pirkėjai?

Apibendrinus, „Mi Watch Lite“ yra labai geras išmanusis laikrodis. Ir juos perka kaip karštas bandeles: beveik 8 900 užsakymų, virš 4 700 atsiliepimų ir itin aukštas 4,8/5 balų įvertinimas. Gana dažnas pirkėjas teigia, kad tai „geriausias pirkinys“.

Pirkėjai iš Lietuvos „Mi Watch Lite“ pirko iš Lenkijos ir duoda maksimalius įvertinimus.

O čia pateikiame keletą pačių išsamiausių kitų šalių pirkėjų atsiliepimų apie „Mi Watch Lite“ laikrodžius:

  • F***e (pirkėjas iš Brazilijos): Atvyko labai greitai. Viskas supakuota kompaktiškai ir tvarkingai. Niekas nepažeista. Laikrodžio Meniu anglų kalba, tad viskas puikiai suprantama. Duomenis renka nuolat ir teisingai. Visos funkcijos veikia taip, kaip nurodo gamintojas. Laikrodis labai gražus, lengvas ir simpatiškas - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • E***r (pirkėjas iš Rusijos): Simpatiškas laikrodis. Poruojant su telefonu reikia pasirinkti regioną. Nors gyvenu Rusijoje ir norėjau jį rinktis, bet čia dar kažkas su tuo negerai, nes tada neranda laikrodžio. Tad pasirinkau JK ir viskas gerai. Laikrodį iškart suporavo. Laikrodžio kalba anglų, ateina pranešimai ir rusų kalba. Širdies ritmą matuoja ypatingai tiksliai. Palyginau Xiaomi rezultatus su virš 200 eurų kainuojančiu Suunto Ambit3 Peak ir skirtumas tėra 2-3 dūžiai per minutę. Puikus laikrodis. Labai rekomenduoju Mi Watch Lite.
  • A***Z (pirkėjas iš Prancūzijos): Išties nustebino. Kokybė aukščiausio lygio. Tikrai nesitikėjau, kad bus pagamintas taip gerai. Baterija irgi rodo gerus rezultatus. Be GPS, su nuolat įjungtu Bluetooth ir gaunamomis žinutėmis per 24 val. baterija nusenka 5 %. Labai geras rodiklis. GPS išbandžiau ir dirba itin tiksliai. Laikrodis nei per didelis, nei per mažas. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Pirkėjų padarytos „Mi Watch Lite“ laikrodžių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto, 11 foto, 12 foto, 13 foto, 14 foto, 15 foto.

Plačiau apie „Mi Watch Lite“ išmanųjį laikrodį galite sužinoti šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(6)
(0)

Komentarai (0)