Net ne juokingos, o absurdiškos kainos „Redmi 1A“: pirmasis kompanijos 23,8 colių monitorius nustebinęs ir apžvalgininkus - „geriausias biudžetinis 2020-ųjų metų monitorius. Pigiau nieko nerasite“ (iš Vokietijos, Video)  (2)

Pastaraisiais metais tapo įdomu stebėti, kaip darbuojasi „Xiaomi“ ir „Redmi“. Kai tik „Redmi“ tapo atskiru prekės ženklu, gana greitai į rinką pasipylė įvairūs produktai. Ir štai čia turime patį pirmąjį jų kompiuteriams skirtą monitorių - „Redmi 1A“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Redmi 1A“ monitorius (RMMNT238NF modelis):

  • Cafago127,49 €;
    • 79 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 darbo dienas.

Įdomu yra tai, kad kai tik „Redmi“ tapo atskiru prekės ženklu ir atsiskyrė nuo „Xiaomi“ - jie tarpusavyje pradėjo konkuruoti.

Jei kažką pristato „Xiaomi“, labai greitai už dar mažesnę kainą išvystame „Redmi“ alternatyvą. Ir įprastai tai būna praktiškai 99 proc. identiški produktai, tik su kitu prekės ženklu.

Tad ir čia turime „Xiaomi Mi Display 1A“ konkurentą, dvynį brolį - „Redmi 1A“. Tik, žinoma, bent kokiais 40-50 eurų pigesnį.

Kuo gi pasižymi „Redmi 1A“ monitorius?

 

Stilinga bei modernia išvaizda. Išmatavimai yra tokie: 53,92 x 18,12 x 41,95 cm. Sveria 2,7 kg.

Jo ekranas yra vos 7,3 mm storio, tad tai super plonas monitorius. 

„Redmi 1A“ įstrižainė siekia 23,8 colius arba 60,5 cm. Didelis ekranas su 1920 x 1080P raiška (16:9), 250 nit'ų ryškumu, 1000:1 kontrasto santykiu, 16,7 mln. spalvų palaikymu, 178 laipsnių matymo kampu ir 6ms atsako laiku. Kokybiški parametrai ir ypač tokioje kainų kategorijoje.

Verta pažymėti ir tai, kad monitoriuje yra įdiegta akių apsauga nuo mėlynos spalvos daromo neigiamo poveikio. „Redmi 1A“ sertifikuotas gerai pasaulyje žinomu TUV Rheinland Low Blue Light Certification.

24W galios „Redmi 1A“ monitorių galima palenkti į priekį bei atgal ir taip pasirinkti patį tinkamiausią žiūrėjimo kampą.

Čia taip pat rasime esmines jungtis, kaip VGA ir HDMI.

Įdomu ir tai, kad „Redmi 1A“ monitorius galima sujungti į bendrą sistemą. Gamintojas tvirtina, kad tarpusavyje sujungus 3 „Redmi 1A“ monitorius, vaizdas per juos pasiskirstys taip, kad atrodys, jog viską matome viename labai dideliame ekrane.

 

Įdomi ir naudinga savybė. Programuotojams, duomenų analitikams ir visiems, vienu metu dirbantiems su daugybe duomenų tokia savybė yra kritiškai svarbi. Visą reikiamą informaciją iškart matysime tiesiai priešais savo akis.

Iš esmės „Redmi 1A“ yra darbinis arkliukas, skirtas atlikti kasdienėms užduotims. Plonas, didelio ir kokybiško ekrano monitorius už puikią kainą.

Štai Cafago pateikia keletą nuotraukų, kaip gyvai atrodo „Redmi 1A“ monitorius.

O čia labai išsami ir informatyvi „Redmi 1A“ monitoriaus apžvalga, kurios autorius pilnai ištestuoja „Redmi 1A“ ir parodo, ką gi jis sugeba:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(11)
(1)

Komentarai (2)