Geriausia iš AliExpress: masiškai perkamos, labai gerai vertinamos ir lietuvių giriamos žvejybinės ritės, itin kokybiškai pagamintos ir labai geros kainos meškerės bei populiariausias žvejybinis valas (Lietuvos pirkėjų atsiliepimai, Video, Papildymas 2021-04-19)  (1)

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Masiškai perkamos, labai gerai vertinamos ir lietuvių giriamos žvejybinės ritės - „LINNHUE Fishing Reel All Metal Spool Spinning Reel 8KG Max Drag Stainless Steel Handle Line Spool Saltwater Fishing Accessories“;

- Pačios perkamiausios meškerės su daugybe lietuvių atsiliepimų - „Obei HURRICANE 1.8/2.1/2.4/2.7/3.0m 3Section Baitcasting Fishing Rod Travel Ultra Light Casting Spinning Lure 5g-40g M/ML/MH Rod“;

- Itin tvirtas, 9 gijų, net iki 500 m ilgio žvejybinis valas - „JOF 9 Strands 500M 300M 100M PE Braided Fishing Line tresse peche Saltwater Fishing Weave Multifilament 9 Threads“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Masiškai perkamos, labai gerai vertinamos ir lietuvių giriamos žvejybinės ritės

  • Aliexpress - nuo 7,83 €;
    • 40 % nuolaida + papildomai yra nuolaidų kuponų: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • 3,08 € už pristatymą į Lietuvą;

Tai yra pačios populiariausios žvejybinės ritės Aliexpress: virš 9 600 užsakymų, 5 000 atsiliepimų ir labai aukštas 4,7 balų įvertinimas.

Pirkėjai iš Lietuvos šioms ritėms negaili pagyrų.

Pirmiausiai atkreipkite dėmesį, kad galima rinktis iš keleto skirtingų ritės versijų.

Skirtumas tarp jų yra tas, kad kuo ritė aukštesnės serijos, tuo ritė bus didesnė, sunkesnė, tačiau ant jos galėsite prisukti didesnį kiekį valo. Taip pat vienų ričių būgneliai plastikiniai, o tik truputi brangesnių - metaliniai.

Ši ritė turi ergonomišką rankenėlę su sraigtinio tipo fiksavimu, leidžiančiu rankenėlę tvirtinti tiek dešinėje tiek kairėje pusėse. Ritė pagaminta iš aliuminio lydinio, kaip ir pats būgnelis, o pavara iš aliuminio.

Pirkėjai iš Lietuvos yra labai patenkinti šiomis ritėmis ir tvirtina, kad jos atkeliavo greitai, šauniai atrodo, yra kompaktiško dydžio, geri guoliai, lengvai sukasi, puikiai tinka gaudyti įvairiai žuviai - „kaip už tokią kainą, tiesiog puiku“.

  • V***c (4000 Series modelis, 13 guolių): Dėl karantino ritė keliavo ilgiau nei tikėjausi, bet vis tiek mane pasiekė puikios būklės. Kaip tik išbandžiau ir pagavau 4 kg svorio amūrą. Ritė dirba labai gerai, ypač kokybiškai amortizuoja žuvies smūgius. Rekomenduoju - 1 foto.

 

Štai kelios pirkėjų iš Lietuvos padarytos ričių nuotraukos: 1 foto2 foto, 3 foto4 foto5 foto6 foto.

O čia pardavėjo pateikiamas trumpas ir išskirtinai aukštą ritės kokybę pademonstruojantis vaizdo įrašas.

Pačios perkamiausios meškerės su daugybe lietuvių atsiliepimų

  • Aliexpress - nuo 18,02 €;
    • 38 % nuolaida + papildomai yra nuolaidų kuponų:
    • iš Belgijos ir Kinijos sandėlių;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

 

Prie žvejybinės reikia ir geros meškerės. Štai vienos populiariausių ir perkamiausių Obei meškerių Aliexpress: beveik 7 700 užsakymų, 3 500 atsiliepimų ir aukštas 4,7 balų įvertinimas.

Atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu galima rinktis iš dviejų meškerių tipų: skirtų tradiciniam spiningavimui ir vadinamosios kastinginės.

Abiejų šių meškerių tipų savybes, ilgius ir kitą informaciją galite matyti žemiau pateiktose nuotraukose.

Kas yra kastinginis kotas? Tokios meškerės yra skirtos žvejoti su multiplikacine rite. Žiedeliai yra mažesni ir sudėti priešingoje blanko pusėje nei spininginiame variante.

Nors užkietėję žvejai nuolat diskutuoja, kas geriau: spininginis ar kastinginis kotas? Tačiau daugelis sutinka, kad tai jau aukštesnis spiningavimo lygis ir turime didesnį jautrumą, patogesnį užmetimą, masalo valdymą (pravedimą palei dugną) ir panašiai.

Žinoma, dėl to galima diskutuoti iki nukritimo, tačiau kastinginių meškerių minusas tas, kad jų multiplikacinės ritės kur kas brangesnės, palyginus su įprastomis.

Taigi, galima rinktis ir iš skirtingo meškerių ilgo: nuo 1,68 iki 3 metrų ilgio. 

Ilgesnės meškerės turės papildomų sekcijų, bus kiek stambesnės ir, žinoma, kiek sunkesnės.

Sutraukus visas sekcijas, meškerės išliks kompaktiškos ir patogios gabentis su savimi. Tokioje būsenoje jos bus nuo 65 iki 95 cm ilgio.

Pirkėjai iš Lietuvos šiomis meškerėmis yra labai patenkinti ir praktiškai visi duoda maksimalų 5 balų įvertinimą - „Super, kokybė gera, rekomenduoju“.

 

Kelios pirkėjų padarytos meškerių nuotraukos: 1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8 foto9 foto10 foto.

O čia pirkėjas iš Brazilijos su kastingine meškere (2.43m 40-120g) demonstruoja kokią pagavo žuvį - 1 foto. Gal žinote, kas čia per monstrinis karosas, ar braziliškas karpis :)?

Meškerių testavimo vaizdo įrašas.

 

Itin tvirtas, 9 gijų, net iki 500 m ilgio žvejybinis valas

  • Aliexpress - nuo 2,38 €;
    • 28 % nuolaida;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą;

Ritę turime, meškerę taip pat. Beliko tik pasirinkti kokybišką valą ir štai šie valai yra vieni perkamiausių ir labai gerai pirkėjų vertinami.

Tiesą sakant, tai yra pats perkamiausias žvejybinis valas Aliexpress: virš 2 300 užsakymų, 1 500 atsiliepimų ir labai aukštas 4,8 balų įvertinimas.

Pasiūloje galite rinktis įvairių spalvų ir ilgių valą: nuo 100 iki 500 metrų ilgio.

Visų valų gamybai panaudotos net 9 gijos, dėl ko šie valai yra super tvirti ir atsparūs įvairiems mechaniniams pažeidimams bei išlaikys ir pagavus labai stambią žuvį.

Nors visų valų gamybai panaudota po 9 gijas, tačiau atkreipkite dėmesį, kad valų storis skiriasi, o atitinkamai ir jo tvirtumas.

Pavyzdžiui, 9 gijų, 0,147 mm storio valas išlaiko iki 9 kg svorį, tuo tarpu 9 gijų, 0,59 mm storio valas išlaikys net iki 49 kg svorį.

Čia jau belieka patiems pasirinkti reikiamą valą ir viskas priklauso nuo to, ką ketinate žvejoti. Žemiau pateiktoje lentelėje galite matyti valų specifikacijas.

Pirkėjai šiais valais yra labai patenkinti ir tvirtina, kad juos galima naudoti tiek gėluose, tiek sūriuose vandens telkiniuose.

Valai yra labai tvirti ir atsparūs mechaniniam poveikiui, tad puikiai tinka žvejojant iš plaukiančių laivų, akmenuotose vietovėse.

 

Pirkėjai iš Lietuvos šiam valui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad iš Kinijos atkeliauja labai greitai (per 2-3 savaites), kokybiškai pagaminti, tvirti valai.

Štai kelios pirkėjų padarytos valų nuotraukos: 1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto. O šis pirkėjas tvirtina, kad šį valą (500M 0.165MM 24LB) jau naudoja trejus metus ir demonstruoja savo laimikius: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Valo testavimo vaizdo įrašas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(13)
(4)

Komentarai (1)