Taip pigiai dar nėra buvę! Iš Lenkijos perkamiausia planšetė, kokios Lietuvoje net nerasite: „kai vaikai pamatė - iškart atėmė. Nusipirkau antrą ir abi veikia idealiai“ (Video, „Teclast P20HD“ atsiliepimai)  (3)

AliExpress SuperDeals pasiūlymas!

Mažiausia kaina!

Atnaujinti kuponai!

Iš Lenkijos

Metalo korpusas | 4GB + 64GB | 10,1 colių ekranas

Android 10

4G LTE | GPS | WiFi | Bluetooth 5.0 ir t.t.

6 000 užsakymų ir net 4,9 įvertinimas

Štai ką apie „Teclast P20HD“ planšetę sako lietuviai, kurie jas perka po kelis vienetus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Teclast P20HD“ 4GB RAM + 64GB ROM planšetė:

Tai yra pati geriausia „Teclast P20HD“ planšetės kaina, kai skaičiuojamas PVM. Taip pigiai dar nėra buvę. Ir tokių parametrų bei kainos planšetės Lietuvoje tikrai nerasite.

Ką galima rasti Lietuvoje ir Kinijos elektronikos parduotuvėse, rašėme šiame straipsnyje.

Ir „Teclast P20HD“ planšetė verta dėmesio ne vien tik dėl to, kad parduodama iš Lenkijos, jos kaina yra tokia maža, bet ir tai, kad už ją gauname galingą įrenginį, kurį pirkėjai perka masiškai.

Vien oficialioje gamintojo parduotuvėle Aliexpress „Teclast P20HD“ planšetę yra įsigiję 6 000 pirkėjų, 2 900 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimas. Tai pati perkamiausia planšetė ir statistika tiesiog žvėriška.

Kuo pasižymi „Teclast P20HD“ planšetė?

Puiki pagaminimo kokybė. Metalo korpusas su 2.5D (lenktais kraštais) 10,1 colių įstrižainės ir 1920 x 1200 raiškos ekranu. Tokios kainos kategorijoje jau įspūdinga. Kiti konkurentai turi plastikinius korpusus, o ir ekranai būna mažesni. 

Galia, jungtys ir 4G LTE palaikymas. „Teclast P20HD“ darbuojasi su 8-nių branduolių Spreadtrum Unisoc 64 bit'ų A55 procesoriumi, turi 4 GB RAM ir 64 GB ROM (vidinės atminties). Tikrai ne pati galingiausia rinkoje aparatinė įranga, bet kaip tokioje kainų kategorijoje net labai gerai.

Svarbu ir tai, kad „Teclast P20HD“ palaiko atminties kortelę, tad papildomai galima įdėti iki 128 GB TF kortelę ir taip padidinti vidinę atmintį.

Šaunus dalykas yra ir tas, kad „Teclast P20HD“ palaiko 4G LTE technologiją, kas reiškia, jog per šią planšetę galima skambinti savo bičiuliams. Atkreipkite dėmesį, kad „Teclast P20HD“ palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius: yra B3, B7, B20 ir B40, tad galėsite per „Teclast P20HD“ planšetę skambinti, kad ir kuriame Lietuvos kampelyje bebūtumėte. Beliks tiks į planšetę įdėti SIM kortelę.

Mikrofonas, garsiakalbiai ir kameros. „Teclast P20HD“ planšetė turi mikrofonus, garsiakalbius bei kameras ir taip palaiko vaizdo skambučius. Ir čia turime įrengtas netgi 2 kameras: priekyje 2 MP, o nugarėlėje 5 MP. Tad su šia planšete turėsime ne tik vaizdo skambučius, bet ir galima fotografuoti.

Svarbu ir tai, kad „Teclast P20HD“ planšetė turi porą Stereo garsiakalbių, tad garso kokybė bus labai gera. Plius, čia rasime ir 3.5mm audio jungtį, tad prie „Teclast P20HD“ planšetės bet kada galima prijungti ausines.

Didelė baterija. Šaunu ir kitas dalykas. „Teclast P20HD“ planšetė turi C-tipo jungtį ir per ją įkrausime net 6000 mAh talpos bateriją. Gamintojas tvirtina, kad jos energijos užtenka darbuotis visas 7 valandas.

Navigacijos sistemos. „Teclast P20HD“ planšetė palaiko ir įvairias navigacijos sistemas, kaip BDS, A-GPS, GPS, GLONASS. Išties šaunūs dalykai.

Android 10 ir ryšiai. Labai didelis privalumas, kad „Teclast P20HD“ planšetė darbuojasi su originalia Android 10 operacine sistema. Taip turime visas šios operacinės sistemos užtikrinamas funkcijas, galimybę atsisiųsti norimas programėles, lietuvių kalbą ir t.t.

„Teclast P20HD“ planšetė taip pat palaiko naująjį Bluetooth 5.0 ryšio techninį sprendimą bei WiFi 2.4GHz ir 5GHz. Tad planšetę galima suporuoti su kitais įrenginiais, greitai perduoti duomenis. Pavyzdžiui, galima su „Teclast P20HD“ planšete suporuoti belaides TWS ausines.

O WiFi leis prisijungti prie interneto tinklo ir mėgautis visomis to suteikiamomis pramogomis. Primename, kad „Teclast P20HD“ planšetė palaiko SIM kortelę ir 4G LTE techninį sprendimą bei visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius, tad net jei šalia nebus galimybės prisijungti prie WiFi tinklo, galima bus įjungti mobiliuosius duomenis ir taip turėti prieigą prie interneto.

Apibendrinus - nerealus pasiūlymas. Lietuvoje tiesiog neįmanoma už tokią kainą rasti ko nors bent kiek panašaus į „Teclast P20HD“ planšetę.

6000 mAh baterija, 4/64GB (128GB atminties kortelės palaikymas), USB-C tipo ir 3.5mm jungtys, 4G LTE (video skambučiai), Android 10 OS, 10,1 colių 1920 x 1200 ekranas, 2+5MP kameros, Bluetooth 5.0, GPS+GLONASS ir taip toliau už absurdiškai žemą kainą.

Ir 6 000 pirkėjų užsakymų, 2 900 atsiliepimų ir labai aukštas 4,9 balų reitingas tik įrodo, kad tai yra labai geidžiama, perkama ir itin pirkėjų vertinama planšetė.

Turime ir kelias dešimtis pirkėjų iš Lietuvos atsiliepimų, kurie labai džiaugiasi greitu planšetės pristatymu ir puikiu jos veikimu:

  • A***e (pirko iš Lenkijos): Gavau per 4 dienas, kurjeris pristatė į namus. Viskas veikia, vaikas patenkintas. Ačiū, patys geriausi atsiliepimai. Superinė. Rekomenduoju :-) 1 foto, 2 foto.
  • V***s (pirko iš Kinijos): Greitai gavau siuntinį. Siunčiuosi jau antrą planšetę. Nenusivyliau ir vaikai laimingi. Viskas veikia, kaina gera, ačiū.
  • A***e (pirko iš Lenkijos): Labai gera planšetė už tokią kainą. Perku jau antrą vaikams žaisti. Atsiuntė į Vilnių iš Lenkijos per 1 savaitę, į namus su DHL (free shipping). Supakuota saugiai. Tikrai rekomenduoju. 
  • D***E (pirko iš Lenkijos): Gavau super greit, per 5 dienas. Gavau per paštomatą, supakuota saugiai. Atrodo puikiai, dėklas paprastas, bet naudingas. Raiška gera, veikia greitai, puiki planšetė. Pirkau vaikams žaisti, tai labai patenkinti.
  • M***m (pirko iš Lenkijos): Atsiuntė į namus per 4 dienas. Nenormaliai greitai. Čia Lietuvoje prekė važinėja po savaitę laiko. Supakuota planšetė puikiai, jokių net pakuotės pažeidimų. Užsakiau jau antrą tokią planšetę, nes kai pirmą pamatė vaikai, tai iškart ir atėmė :) Planšetės dirba idealiai, viskas taip kaip ir tvirtina gamintojas. Esu labai patenkinta pirkiniu. Rekomenduoju planšetę ir pardavėją. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Planšetės apžvalga, kurios autorius tvirtina, kad „Teclast P20HD“ yra geriausia biudžetinė 2020-ųjų planšetė:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(33)
(32)
(1)

Komentarai (3)