Iš Vokietijos turbūt pigiausias „Xiaomi“ ekosistemos belaidis dulkių siurblys - pigiau nei 80€ ir stebėtinos galimybės („Deerma VC25“ belaidis siurblys, iš Vokietijos, ribotas kiekis, Video)  (2)

„Deerma VC25“ šiuo metu yra turbūt vienas pigiausių belaidžių dulkių siurblių. Jo kaina yra įspūdingai žema ir geriausia tai, kad jis pasižymi net labai geromis savybėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Deerma VC25“ belaidis dulkių siurblys:

  • Cafago - 79,89 €;
    • 68 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 darbo dienas;
    • ribotas prekių skaičius.

„Deerma VC25“ yra vienas pigiausių belaidžių dulkių siurblių. Ir už tokią stebėtinai žemą kainą šis įrenginys siūlo labai daug.

 

Štai pakuotėje rasime įvairių keičiamų antgalių. Ir jų čia yra ganėtinai daug. Su jais bus galima išvalyti visus namus, automobilio saloną ir kitas sunkiai pasiekiamas vietas.

Gamintojas itin pabrėžia „Deerma VC25“ siurblio gerą svorio balansą ir patogų naudojimąsi.

Taip pat čia turime 150W galios elektros variklį ir palaikomi du siurbimo režimai: 6kPa bei 10kPa. Kaip už tokią kainą net labai geri rezultatai. To pilnai pakanka įprastai namų priežiūrai.

„Deerma VC25“ belaidis dulkių siurblys aprūpintas įkraunama 2200 mAh talpos baterija.

Ją įkrausime per maždaug 3 val., o energijos užtenka 20 min (maks. siurbimo režimas) ir 35 min. (standartinis siurbimo režimas). Išties geri rezultatai.

 

Taip pat gamintojas pabrėžia dvigubą oro filtravimo sistemą ir tai, kad čia turime HEPA10 filtrą. Tai padeda sulaikyti maksimalų pačių smulkiausių dulkių kiekį.

Na, o surinktos atliekos keliauja į 0,7 litrų talpos atliekų dėžutę. Belieka spustelėti mygtuką, atsidaro dėžutės apačia ir atliekos iškrenta į šiukšlių kibirą. Patogu ir paprasta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: