„Super mašina, sūnus labai patenkintas – 1 000 000 kartų rekomenduoju“: iš Lenkijos, rekordiškai atpigę ir puikiai lietuvių vertinami automobiliukai – valdymas ranka, 40 min. tarnaujanti baterija, besitransformuojantys ir daugybė triukų („ZWA“ automobiliukas, Video, iš Lenkijos, papildyta mažiausia kaina 2021-08-26)  (5)

Pasiūlymai iš Aliexpress:

- Valdymas ranka ir pulteliu, formos keitimas, 360 laipsnių apsivertimas ir kiti triukai – „Remote Control Stunt Car Gesture Induction Twisting Off-Road Vehicle Light Music Drift Dancing Side Driving RC Toy Gift for Kids“;

- Valdymas ranka ir pulteliu, formos keitimas, daugybė įvairių triukų, muzika, šviesos ir kt. – „RC Car 4WD Radio Control Stunt Car Gesture Induction Twisting Off-Road Vehicle Drift RC Toys With Light & Music“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„ZWA“ automobiliukas

Kaip valdomas ir kokius triukus sugeba „ZWA“ automobiliukas - štai šiame vaizdo įraše.

„ZWA“ automobiliukas yra ypatingai populiarus Aliexpress: beveik 1 370 užsakymų, 540 atsiliepimų ir aukštas 4,8 balų reitingas.

Tai yra labai šaunus ir daug smagių akimirkų suteiksiantis automobiliukas. Beje, pasiūloje galima rinktis iš raudonos arba mėlynos spalvos modelių ir tuo pačiu įsigyti su 1, 2 arba 3 baterijomis.

Šiuo metu iš Lenkijos sandėlio galima įsigyti vadinamą Mini automobilio versija. Tai yra, jis bus 20 x 30 x 12 cm dydžio.

Automobiliukai turi 7.4V 1300 mAh bateriją, kurios energijos šėlti užteks apie 40 minučių. Jei įsigysite su 2 arba 3 baterijomis automobiliuką, tada tas laikas gerokai padidės. Baterija įkraunama per 3-4 val.

Įdomiausioji dalis yra ta, kad šie „ZWA“ automobiliukai valdomi ne tik su valdymo pulteliu, kuriame yra ir programuojami mygtukai, bet ir su rankos mostais.

Tereikia užsidėti ant rankos pakuotėje esantį valdiklį ir tiesiog ranka galima „ZWA“ automobiliukui nurodyti važiavimo kryptį, liepti keisti formą, atlikti įvairius triukus ir panašiai.

Automobiliukas pasiekia iki 25 km/h val. greitį ir nuo valdiklių gali nutolti iki 100 metrų atstumų. Čia net yra įdiegtos švieselės ir groja muzika.

Turime galybę pirkimų iš Lietuvos ir mūsų tautiečiams šie automobiliukai labai patinka:

  • R***r: Super mašina, viskas veikia, užsakinėjau iš Lenkijos ir atėjo per 8 dienas, kurjeris pristatė tiesiai į namus. Ačiū pardavėjui. 1 000 000 kartų rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • L***e: Sūnus labai patenkintas automobiliuku. Iš Kinijos atkeliavo per mėnesį laiko. Supakuota tvarkingai ir saugiai. Viskas veikia taip, kaip ir nurodoma prekės aprašyme. Šaunus žaislas.

„LBLA“ automobiliukas

Kaip valdomas ir kokius triukus sugeba „LBLA“ automobiliukas - štai šiame vaizdo įraše.

„LBLA“ automobiliukas yra dar pigesnis variantas ir taip pat populiarus: 1 230 užsakymų, 550 atsiliepimų ir geras 4,6 įvertinimas.

Tiesa, šiuo atveju galime rinktis iš mėlynos arba raudonos spalvos variantų, tačiau visi jie turi po vieną 3.7V bateriją.

Šie „LBLA“ automobiliukai pasiekia iki 30 km/h greitį ir taip pat valdomi su nuotoliniais valdymo pulteliais bei rankų mostais. Žemiau pateiktame paveikslėlyje galite matyti palaikomas komandas.

„LBLA“ automobiliukas turi integruotas švieseles, groja muziką, atlieka daugybę triukų. Pirkėjai „LBLA“ automobiliukais yra patenkinti: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(3)
(11)

Komentarai (5)