Rekordinė kaina ir paskutiniai vienetai! Iš Lenkijos masiškai lietuvių perkami dviračių žibintai: metalo korpusas, atsparūs vandeniui, šviečia iki 500 metrų, didžiulės baterijos, palaiko telefonų įkrovimą ir puiki kaina („TRLIFE NX3“ pirkėjų iš Lietuvos atsiliepimai, iš Lenkijos, kuponas, Video)  (9)

„TRLIFE NX3“ - vieni populiariausių dviračių žibintų Aliexpress. Ir ypatingai tarp pirkėjų iš Lietuvos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„TRLIFE NX3“ dviračių žibintas:

  • Aliexpress - nuo 16,91 € su PVM;
    • 72 % nuolaida + kuponai: pritaikys automatiškai;
    • perkant didesnį kiekį, papildomas kuponas - TRLIFESPORT7;
    • mažiausia kaina, kai skaičiuojamas ir PVM;
    • iš Lenkijos sandėlio;
    • už 5,01 € į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.;
    • paskutiniai vienetai;
    • AliExpress sutvarkys visus mokesčius automatiškai.

 

 

Atkreipiame dėmesį, kad Lenkijos sandėlyje išparduodami šių dviračio žibintų likučiai ir teliko maksimalios komplektacijos bei pajėgumų žibintai.

Norintiems kuklesnių parametrų ir tuo pačiu pigesnių žibintų - galima rinktis Kinijos sandėlį. Tokiu atveju siuntimas nieko nekainuos, tačiau užsakytų prekių siuntimas į Lietuvą bus ilgesnis.

Taigi, pasiūloje galima rinktis iš įvairių „TRLIFE NX3“ dviračio žibintų versijų, tačiau pačios įdomiausios ir tuo pačiu galingiausios yra tos, kurios šiuo metu parduodamos iš Lenkijos sandėlio.

Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti pagrindines „TRLIFE NX3“ žibintų specifikacijas bei išmatavimus.

Beje, pakuotėse gausite visus reikalingus priedus šių žibintų pritvirtinimui, jų baterijų įkrovimui reikalingus USB laidus. Už kelis papildomus eurus taip pat galima įsigyti ir galinį žibintą.

„TRLIFE NX3“ sveria 222 gramus, yra kompaktiškų išmatavimų, metalinio korpuso, atsparus vandeniui (IPX5), valdomas su ant korpuso esančiu mygtuku - palaiko 3 švietimo režimus ir maksimaliai šviesos temperatūra siekia 7000K.

„TRLIFE NX3“ turi įmontuotas dvi įkraunamas 18650 tipo baterijas. Jos įkraunamos su pakuotėje esančiu USB laidu. Palaikomas 5V/1A krovimas.

Įdomi ir tuo pačiu naudinga savybė yra ir ta, kad „TRLIFE NX3“ turimą 5200 mAh baterijos energiją galima panaudoti išmaniųjų telefonui įkrovimui. Čia taip pat turime 5V/1A krovimą. Kai kuriais gyvenimo atvejais tokia funkcija gali net labai praversti.

Kaip ir minėjome, drauge galima įsigyti ir štai tokį galinį dviračio žibintą. Jo 1200 mAh talpos baterija taip pat yra įkraunama su USB laidu.

Galinis žibintas taip pat yra atsparus vandeniui (IPX5), palaiko 6 švietimo režimus.

Kalbant apie švietimo nuotolį, tai „TRLIFE NX3“ maksimaliai šviečia iki 500 metrų atstumu. Taip pat baterijos tarnavo trukmė priklauso ir nuo švietimo intensyvumo.

Turime 3 švietimo režimus ir pasirinkus maksimalų - švietimo trukmė bus 3-4 valandos, o jei švietimo režimas bus pasirinktas silpnesnis, tada baterijos energijos užteks bent 10 valandų.

„TRLIFE NX3“ labai populiarūs priekiniai žibintai: daugiau kaip 3 500 užsakymų, beveik 2 000 atsiliepimų ir labai aukštas 4,8 balų įvertinimas. Turime labai daug pirkimų iš Lietuvos ir absoliuti pirkėjų dauguma šiems žibintams duoda maksimalų balų įvertinimą.

  • V***v: Pagaminimo kokybė puiki. Priekinio žibinto rėmas metalinis, valdymo mygtukas gerai reaguoja į paspaudimus. Švietimo metu yra apšviečiama tai kas yra priekyje ir kelio šonai. Praktikoje žibintas dirba be jokių problemų. Geras produktas.
  • V***s: Esu pilnai patenkintas. Šviečia labai kokybiškai. Galiu drąsiai nakties metu važiuoti 25 km/h greičiu. Jei norisi važinėti dar greičiau, tada rekomenduoju prie dviračio pritvirtinti du tokius žibintus ir to bus užtektinai.

Kelios pirkėjų padarytos „TRLIFE NX3“ ir galinių žibintų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, švietimo pavyzdžiai - 6 foto, 7 foto, 8 foto.

„TRLIFE NX3“ vaizdo įrašas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(19)
(14)
(5)

Komentarai (9)