Karščiausia Aliexpress naujiena apie kurią kalba visi: iš Lenkijos naujausias, masiškai perkamas ir puikiai pirkėjų bei apžvalgininkų vertinamas „Xiaomi“ ekosistemos belaidis dulkių siurblys - „po savaitės bandymų verdiktas tik toks - puikus siurblys“ („Trouver Solo 10“ ir „Trouver Power 11“ palyginimas ir apžvalga, iš Lenkijos, kuponai, Video)  ()

„Trouver Power 11“ šiuo metu yra labiausiai aptarinėjamas naujas belaidis dulkių siurblys. Iš Lenkijos sandėlio perkamas masiškai, nuolat daugėja aukščiausių pirkėjų įvertinimų ir labai pozityvių apžvalgų. Kas čia per modelis, kad toks didelis susidomėjimas? Ir kuo jis skiriasi nuo dar pigesnio „Trouver Solo 10“?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Trouver Solo 10“ belaidis siurblys:

  • Aliexpress118,98 € (su kuponu):
    • 23 % + 17,19 € kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos ir Prancūzijos sandėlių, tad nėra muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 7 d.d.

 

„Trouver Power 11“ belaidis siurblys:

  • Aliexpress143,89 € (su kuponu):
    • 23 % + 17,19 € kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos ir Prancūzijos sandėlių, tad nėra muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 7 d.d.

Atsarginės „Trouver Power 11“ siurbliui baterijos:

  • Aliexpress - 51,48 €;
    • iš Lenkijos, tad nėra muitų rizikos;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

 

„Trouver“ yra Prancūzijos gamintojas, pristatęs du naujus belaidžius dulkių siurblius: „Trouver Power 11“ ir „Trouver Solo 10“.

Jie pasižymi puikiomis kainomis ir šiuo metu „Trouver Power 11“ yra labiausiai aptarinėjamas naujas belaidis dulkių siurblys Aliexpress.

Jau matyti, kad turime arti 400 užsakymų, 200 atsiliepimų ir labai aukštą 4.9 balų įvertinimą. Mažai teatsilieka ir „Trouver Solo 10“ siurblys.

„Trouver Solo 10“ ir „Trouver Power 11“ panašumai bei skirtumai?

Kaina. Tai yra akivaizdus skirtumas. Ir čia laimi pigesnis „Trouver Solo 10“ modelis. Visgi, jis nusileidžia kai kuriais parametrais, tad dėl to „Trouver Power 11“ yra ne tik brangesnis, bet ir galingesnis bei įdomesnis modelis.

Pakuočių skirtumai. Iš šių dviejų paveikslų galite matyti, kad „Trouver Power 11“ yra pranašesnis siurblys. Jis papildomai turi baldams skirtą siurbimo galvą, kuri darbuojasi labai įdomiai ir prisitaiko prie baldų kontūrų. Tą puikiai pademonstruoja ši apžvalgininkė - nuo 1:54 min.

Kitas skirtumas yra tas, kad „Trouver Power 11“ turi štai tokią stovėjimo aikštelę - siurblio laikymo bazę. 

Apžvalgininkė tvirtina, kad ši aikštelė yra pilnai metalinė, su guminėmis kojelėmis, tvirtai laiko siurblį bei jo priedus ir stabiliai būna vienoje vietoje. 

 

„Nereikia nieko nei klijuoti ar gręžti. Pastatei aikštelę norimoje vietoje ir siurblys su priedais bus ten, kur norite. O jei nusibodo ar pradeda trukdyti, paprasta pakeisti laikymo vietą. Tereikės šią stotelę pernešti ir viskas“, - teigia apžvalgininkė.

Specifikacijų skirtumai. Trumpai tariant, „Trouver Power 11“ yra tiesiog galingesnis siurblys. Visus šių modelių parametrus galite matyti žemiau pateiktuose paveiksluose.

Taigi, „Trouver Power 11“ turi 400W elektros variklį ir maksimalus siurbimo slėgis siekia 20kPa. Puikūs rezultatai už tokią kainą. 

Tuo tarpu „Trouver Solo 10“ turi 300W elektros variklį ir maksimalus siurbimo slėgis siekia 18kPa. Nusileidžia „Trouver Power 11“ modeliui, tačiau ir kainuoja pigiau, tad viskas yra logiška.

Beje, svarbus momentas. „Trouver Solo 10“ aprūpintas Trouver AERO 3.0 bešepetėliniu varikliu su 80 000 RPM rodikliu, o štai „Trouver Power 11“ aprūpintas Trouver AERO 4.0 bešepetėliniu varikliu su 100 000 RPM rodikliu. Tad „Trouver Power 11“ yra galingesnis siurblys.

Baterijų ir valymo laiko skirtumai. Šiuo klausimu vėlgi privalumų daugiau turi „Trouver Power 11“ modelis.

 

„Trouver Power 11“ baterija yra išimama, o štai „Trouver Solo 10“ neišimama. Tai yra rimtas privalumas, nes jei kas ir atsitiks baterijai ar galų gale bėgant laikui ir intensyviai naudojant jai praradus buvusią talpą nereikės pirkti naujo siurblio - užteks tik įsigyti naują bateriją.

Baterijų talpos taip pat skiriasi. „Trouver Power 11“ turi 2500 mAh bateriją, kurią įkrausime per 4 valandas, o „Trouver Solo 10“ turi 2000 mAh bateriją, kurią įkrausime per 3,5 val.

Didesnė talpa atsispindi ir valymo laike. Abu modeliai palaiko po 3 valymo režimus ir maksimaliai „Trouver Solo 10“ darbuosis 48 minutes, o „Trouver Power 11“ visas 60.

LED ekranai. Nauji belaidžiai dulkių siurbliai jau turi tokius LED ekranus. Ir čia abu modeliai turi vienodus ekranus bei rodo vienodą informaciją: pasirinktą siurbimo režimą, baterijos energijos likutį, informuoja apie kokias nors klaidas.

Beje, čia turime ir užrakto funkciją. Ją aktyvavus, nebereikia nuolat laikyti nuspaudus siurblio mygtuko ir taip lengviau valyti didesnes patalpas. Labai šaunus dalykas, kurį pademonstruoja apžvalgininkė nuo 5:53 min.

Kas dar svarbu? Abu modeliai turi po 400 ml atliekų dėžutes. Jos lengvai nuimamos, ištuštinamos ir pilnai plaunamos. Kaip ir turimi HEPA filtrai, korio tipo ciklonai, siurbimo volelis. Tai akivaizdūs privalumai, nes plaunami priedai leis sutaupyti. Tiesiog nereikės pirkti atsarginių filtrų ir pan.

 

Gamintojas pabrėžia ir siurblių 5 lygių filtravimo sistemą, į kurią įeina ir korio tipo ciklonas bei HEPA filtrai, tad sulaikomos ir pačios smulkiausios dalelės.

Apžvalgininkė, išbandžiusi „Trouver Power 11“ siurblį, pabrėžia ir tai, kad jis yra labai lengvas - sveria vos 1,5 kg - itin patogus naudotis.

„Nors pakuotėje yra naudojimosi instrukcija įvairiomis kalbomis, bet net ir be jos čia viskas daugiau nei paprasta. Net ir tiems, kam tai bus pirmas siurblys, čia nėra kur klaidžioti ar ko nesuprasti. O jei ir kils klausimų, į visus juos atsakymus ras labai išsamioje instrukcijoje, kurioje paaiškinta viskas.

Po savaitės naudojimosi galiu atvirai sakyti, kad Trouver Power 11 yra puikus siurblys. Lengvas, išvaizdus, patogus naudotis, labai protingai pagamintais ir paprastai keičiamais antgaliais ir už puikią kainą. Labai rekomenduoju.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()