Daiktas, kokio dar turbūt nematėte: iš Lenkijos ir pirkėjų puikiai vertinamas išmanusis klozeto dangtis savo galimybėmis nustebins net ir visko mačiusius - skirtingi vandens padavimai, slėgio jutiklis, UV lempa, nuotolinio valdymo pultelis, LCD ekranas ir šildymas („Ecofresh“ išmanusis klozeto dangtis, iš Lenkijos, Video)  ()

Jau atrodė, kad esame matę pačių įvairiausių prietaisų bei įrenginių, tačiau gamintojai vis dar sugeba nustebinti. O Jūs ar esate matę išmanų klozeto dangtį?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Ecofresh“ išmanusis klozeto dangtis (maitinamas iš 220V tinklo):

  • Aliepxress - nuo 189,99 €;
    • 29 % nuolaida;
    • iš Lenkijos ir Prancūzijos sandėlių, tad nėra muitų rizikos;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Ecofresh“ yra ne šiaip koks įprastas, bet išmanusis klozeto dangtis. Ir pirmieji pirkėjai juos vertina aukščiausiu 4,9 balų įvertinimu.

Beje, pasiūloje galima rinktis iš labai įvairių modelių. Jie skiriasi ir savo dizainu, valdymo pulteliais, funkcionalumu bei dydžiu.

Yra net ir tokių, kurie turi štai tokius LCD ekranas ir su išlendančiais dviem skirtingo dydžio antgaliais. Vienas jų skirtas vyrams, o kitas - moterims.

Tų išmanių klozeto dangčių pasiūloje yra labai įvairių. Net ir tokių modelių, kurie papildomai turi atlenkiamą priedą vaikams.

Tad ant tokių klozeto dangčių gali sėstis visi šeimos nariai - nuo mažiausio iki didžiausio.

„Ecofresh“ išmanusis klozeto dangtis valdomas su valdymo pulteliais. Vieni jų yra pritvirtinti prie pačių klozetų, o kitus galima pritvirtinti prie sienelės ir tiesiog naudotis laikant rankoje. Žemiau galite matyti porą tokių nuotolinio valdymo pultelių.

 

Su jais galima rinktis norimą vandens padavimo režimą, kurių yra labai daug, aktyvuoti dangčio švietimą, automatinį atsisėdusio asmens aptikimą (slėgio jutiklį), rinktis vandens temperatūrą, pačio dangčio pašildymo temperatūrą ir t.t.

Išties įspūdingas funkcionalumas. Ir čia dar ne viskas.

Vieni „Ecofresh“ išmanieji klozeto dangčiai turi du išlendančius skirtingus antgalius, o kiti dangčiai turi vieną-multifunkcionalų antgalį. Jis yra skirtas tiek moterų, tiek ir vyrų higienai - belieka tik pasirinkti tinkamą plovimo režimą ir vandens temperatūrą.

Kaip jau ir minėjome, šie dangčiai sugeba pašildyti vandenį iki norimos temperatūros.

Beje, vanduo yra filtruojamas ir netgi dangčiai turi UV lempas, kurios visiškai sunaikina bakterijas ir virusus. O po apsiplovimo, patys antgaliai save nuplauna dar kartą. Maksimali higiena.

Šie vandens padavimo antgaliai palaiko labai įvairius vandens purškimo režimus ir tuo pačiu galima reguliuoti tų antgalių išlindimo padėtį, kas taip pat yra labai pravartu.

Juk kiekvienas esame skirtingo sudėjimo, tad tokia funkcija tikrai gerai apgalvota. Kaip ir tai, kad galima rinktis vandens purškimo srovės stiprumą.

P.S. yra specialus režimas ir merginoms/moterims, kurios nori jaustis maksimaliai gaiviomis sunkiausiomis menstruacijų dienomis.

 

„Ecofresh“ išmanieji klozeto dangčiai stebina savo funkcionalumu. Gali nuskambėti kiek neįprastai, bet įprasto gamtinio reikalo atlikimas dar niekada nebuvo toks išmanus.

Ir tokie funkcionalūs klozeto dangčiai leis užtikrinti maksimalią higieną bei patogumą. Pirkėjai šiais „Ecofresh“ kompanijos išmaniaisiais klozeto dangčiai yra labai patenkinti ir duoda aukščiausius įvertinimus: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

„Ecofresh“ išmanaus klozeto dangčio vaizdo įrašas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(6)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: