Pasiūlymas, kokio daugiau nebus: iš Lenkijos paskutiniai vienetai puikiai lietuvių įvertintos ir žaibiškai perkamos 30 000 mAh talpos baterijos („Baseus Mini JA“ išorinė baterija, iš Lenkijos, kuponas, paskutiniai vienetai, Video, Papildymas 2021-04-12)  ()

Šiuo metu ši „Baseus“ išorinė baterija yra parduodama ne tik už mažiausią kainą, bet tai praktiškai vienintelis tokios talpos pasiūlymas iš EU sandėlio. Visur kitur jau viskas išpirkta ir greitu metu neliks ir šių pirkėjų puikiai vertinamų baterijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Baseus Mini JA Power Bank 30000mAh“ išorinė baterija (modelis X30):

  • Aliexpress - 23,68 € (su kuponu);
    • 40 % nuolaida + kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • Iš Prancūzijos (išpirkta!)
    • iš Lenkijos, tad jokios muito rizikos;
    • už 5,22 € į Lietuvą atsiųs per 3-7 d.d.
    • paskutiniai vienetai.

„Baseus“ išorinė baterija yra super populiari: 6 200 užsakymų, 2 700 atsiliepimų ir labai aukštas 4,8 balų įvertinimas. Puiki statistika. 

Ir pažymime, kad tai yra praktiškai vienintelis tokios talpos pasiūlymas iš EU sandėlio. Visur kitur jau viskas išpirkta.

Pirkėjams itin patinka puikus baterijų dizainas, labai gera pagaminimo kokybė ir, žinoma, kad baterija turi daugybę jungčių.

 

Iš viso turime po 3 įėjimo ir išėjimo jungtis. Čia turime USB, C-tipo, microUSB ir IP jungtis. Pačią bateriją galima įkrauti per IP, microUB ir C-tipo.

Palaikomus įkrovimus galite matyti tiek paveiksle aukščiau, tiek ir žemiau. Maksimalus įkrovimas siekia 5V/3A.

Verta pažymėti, kad vienu metu ši baterija gali įkrauti 3 skirtingus įrenginius, kas yra didelis privalumas.

Beje, vienu metu palaikomas dvikryptis įkrovimas. Tai reiškia, kad tuo pačiu metu galima įkrauti bateriją ir įkrauti prie jos prijungtą telefoną ar kompiuterį.

Dėl kompiuterių įkrovimų verta pastebėti svarbų momentą. Kai kurie pirkėjai kiek nusivylė, kad šios baterijos kompiuterių neįkrauna.

Tačiau greičiausiai jie iki galo neįsigilino, jog šios „Baseus“ baterijos geba įkrauti tik Apple Macbook Series kompiuterius. Maksimaliai įkrovimas siekia 15W (PD2.0). Tą pardavėjas yra labai aiškiai nurodęs produkto aprašyme.

Gamintojas taip pat atvirai nurodo, kad 30000 mAh talpos „Baseus“ išorinės baterijos darbiniai rezultatai yra tokie: 30000mAh*3.7V/5V*konversijos efektyvumas (apie 80%)=18000mAh.

 

Ir čia yra visiškai normalus rezultatas. Taip ir turi būti. Puiku, kad gamintojas šią informaciją išvis pateikia, nes dažnu atveju realioji talpa yra nutylima. Gamintojui pliusas už atvirumą ir pirkėjų neklaidinimą.

Pirkėjams patinka ne tik baterijos įkrovimo bei talpos rezultatai, bet ir tai, kad čia turime įdiegtas įvairias baterijos apsaugas - nuo trumpo jungimo, perkaitimo ir kt. - bei ant korpuso šviesos indikatorius, kurie padės orientuotis, kiek gi yra likę jos energijos.

Su šiomis puikios kainos „Baseus“ išorinėmis baterijomis galime įkrauti daugybę skirtingų įrenginių ir puiku yra tai, kad baterija automatiškai prisiderina prie jos prijungto įrenginio ir palaikomo įkrovimo.

Tai reiškia, kad galime prijungti tiek telefoną, ausines ar išmanųjį laikrodį. Baterija automatiškai parenka saugų krovimą.

„Baseus“ išorines baterijas yra įsigiję ir daugybė pirkėjų iš Lietuvos. Ir absoliuti jų dauguma joms duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad tai yra „super baterijos. Jau 7 kartus pakroviau iphone 7 ir baterija dar tebeturi galios“.

 

Kelios pirkėjų padarytos baterijų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

„Baseus“ išorinės baterijos apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(2)
(9)

Komentarai ()