Iš Lenkijos specialus „Xiaomi Viomi“ robotų siurblių išpardavimas: su lazerine navigacija, maksimalia siurbimo galia, pažangiu plovimu, atliekų surinkimo stotelėmis, išmaniosiomis funkcijomis ir už puikias kainas („Viomi“ robotai, iš Lenkijos/Vokietijos, kuponai, Video)  ()

Šiuo metu vyksta „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos „Viomi“ gaminamų robotų dulkių siurblių išpardavimas. Ir geriausi bei pažangiausi šios kompanijos robotai dabar parduodami iš Lenkijos bei Vokietijos sandėlių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Viomi V2 Pro“ robotas - sausas ir drėgnas valymas, lazerinė navigacijos sistema

  • Geeklifetime279,99 €;
    • kuponas - GEEKLIFEV2;
    • Lenkijos ir Vokietijos, tad jokios muitų rizikos;
    • į Lietuvą pristatys per 4-10 d.d.

„Viomi V2 Pro“ - vienas populiariausių ir labai gero kainos bei kokybės santykio robotų.

Šis robotas ir plauna, ir siurbia, ir abu darbus daro vienu metu. Galima pritvirtinti 550 ml sausų atliekų talpą, 550 ml vandens talpą arba vienu metu dvigubą 300 ml + 200 ml talpą ir taip robotas iškart sausai susiurbs atliekas bei išplaus grindis.

Už vandens padavimą yra atsakinga elektronika ir galima rinktis iš 3 vandens padavimo lygių. Siurbimo pasirinkimus taip pat galima valdyti išmaniojoje programėlėje.

33W galios ir japonišku Nidec bešepetėliniu varikliu aprūpintas „Viomi V2 Pro“ palaiko iki 2100Pa siurbimo slėgį, ko pilnai pakanka įprastai namų priežiūrai.

Didelis pliusas yra ir tai, kad šis robotas aprūpintas lazerine navigacijos sistema bei SLAM algoritmu, tad po teritoriją juda sistemingai ir piešia bei programėlėje išsaugo patalpų žemėlapius.

 

Mi Home programėlėje rasime ir įvairių papildomų pasirinkimų, kaip virtualių sienų nurodymą, valymo režimų pasirinkimą, tvarkaraščių sudarymą.

„Viomi V2 Pro“ aprūpintas tuzinu jutiklių, kurie jam papildomai pagelbėja orientuotis aplinkoje ir nenukristi nuo aukštų paviršių.

Šis siurblys įveikia iki 1,9 cm aukščio kliūtis ir turi 3200 mAh talpos bateriją. Gerų specifikacijų ir kainos robotas, kurį giria ir apžvalgininkai.

„Viomi V3“ robotas - dar galingesnis sausas ir drėgnas valymas, lazerinė navigacijos sistema, dezinfekcija

  • Geeklifetime361,62 €;
    • kuponas - GEEKLIFEV3;
    • Lenkijos ir Vokietijos, tad jokios muitų rizikos;
    • į Lietuvą pristatys per 4-10 d.d.

„Viomi V3“ - iš esmės tai yra dar labiau pagerinta „Viomi V2 Pro“ versija. „Viomi V3“ išlaikė visas gerąsias savo pirmtako savybes ir papildomai įgijo daugiau galios bei keletą kitų privalumų.

„Viomi V3“ taip pat aprūpintas bešepetėliniu japonišku Nidec varikliu, užtikrina 2600Pa siurbimą bei tuo pačiu palaiko grindų plovimą. Čia irgi turime po 500 ml talpos dėžutes ir vienu metu robotas gali atlikti abu darbus: siurbti ir plauti.

 

Tad „Viomi V3“ siūlo galingesnį siurbimą ir turi dar talpesnę 4900 mAh talpos bateriją, kurios užtenka darbuotis iki 150 minučių.

Gamintojas pažymi ir tai, kad prie jo robotų turimų HEPA filtrų, šis „Viomi V3“ siurblys, dėka papildomai naudojamų sidabro-vario jonų, dar papildomai dezinfekuoja valomus paviršius ir sunaikina iki 99 proc. virusų bei bakterijų. Šiuo metu, tai yra kaip niekad aktualu.

„Viomi V3“ taip pat aprūpintas lazerine navigacijos sistema + SLAM algoritmu, palaiko daugybę išmaniųjų funkcijų, išsaugo nupieštus teritorijų žemėlapius, galima sudaryti valymo tvarkaraščius, nurodyti virtualias sienas, no-go zonas, rinktis siurbimo bei plovimo režimus ir t.t.

Plačiau apie šio siurblio galimybes šioje apžvalgoje:

„Viomi SE“ robotas - išskirtinis plovimas ir puiki kaina

  • Geeklifetime245,99 €;
    • kuponas - GEEKLIFESE;
    • Lenkijos ir Vokietijos, tad jokios muitų rizikos;
    • į Lietuvą pristatys per 4-10 d.d.

 

Trumpai tariant, „Viomi SE“ yra kiek paprastesnė kompanijos flagmano „Viomi V3“ versija. 

„Viomi SE“ praktiškai perėmusi didžiąją dalį funkcijų, tačiau kainuoja apčiuopiamai mažiau ir dar labiau orientuojasi į grindų plovimą.

Štai žemiau galite matyti pateikiamą gamintojo schemą, kurioje matyti kokiomis trajektorijomis juda „Viomi SE“, kai plaunamos grindys. Galima rinktis standartinę S trajektoriją arba Y. Pastaroji užtikrina dar kokybiškesnį grindų plovimą.

„Viomi SE“ robotas turi 300 ml sausų atliekų bei 200 ml vandens talpas. Aprūpintas japonišku bešepetėliniu Nidec varikliu ir čia maksimalus siurbimas yra kiek mažesnis - 2200 mAh. Baterija taip pat kiek kuklesnė - 3200 mAh. Iš čia ir turime mažesnę „Viomi SE“ kainą.

Tačiau kitais aspektais, tai tas pats pažangus robotas su lazerine navigacijos sistema, SLAM algoritmu, tuzinu jutiklių, gebėjimu įveikti 2 cm aukščio kliūtis bei programėlės palaikymu.

Programėlėje galima išsaugoti skirtingų kambarių ir skirtingų aukštų žemėlapius, sudaryti tvarkaraščius, rinktis valymo bei plovimo režimą, uždėti virtualias sienas ir t.t.

Plačiau apie „Viomi SE“ siurblį šioje apžvalgoje:

 

„Viomi S9“ robotas - pažangiausias kompanijos robotas su atliekų surinkimo stotele

  • Geeklifetime479,99 €;
    • kuponas - VIOMIS9;
    • Lenkijos ir Vokietijos, tad jokios muitų rizikos;
    • į Lietuvą pristatys per 4-10 d.d.

„Viomi S9“ yra naujausias kompanijos produktas. Tiesioginis „Viomi V3“ atnaujinimas ir pats pažangiausias robotas, kokį tik ši kompanija yra pristačiusi.

Vienas jo pagrindinių išskirtinumų yra šiais metais karščiausia robotų mada tapusi automatinė atliekų surinkimo stotelė.

„Viomi S9“ turimos 300 ml sausų atliekų dėžutės nebereikia patiems valyti. Robotas privažiuoja prie šios stotelės, iš atliekų dėžutės yra išsiurbiamos atliekos, įkraunama roboto baterija ir jis toliau tęsia darbą. Maksimali autonomija. Ir gamintojas tvirtina, kad stotelėje esančio atliekų surinkimo maišo užteks net mėnesiui laiko.

„Viomi S9“ taip pat užtikrina iki 2700Pa siurbimą, kas reiškia, jog tokio roboto pilnai užtenka įvairių paviršių priežiūrai. O dėka turimų jutiklių, robotas sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimo galią.

 

Jis taip pat palaiko ir grindų plovimą bei turimos 250 ml vandens talpos užtenka išplauti iki 250 m2 plotui. Palaikomi jau aptarti S ir Y judėjimo trajektorijos plovimo režimai. O vandens padavimą visada galima reguliuoti tiesiog programėlėje.

„Viomi S9“ turi net 5200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka darbuotis 220 minučių ir išvalyti iki 320 m2 plotą. Puikūs rezultatai ir akivaizdu, jog šis robotas skirtas vidutinių ir didelių namų savininkams.

Robotas vėlgi aprūpintas bešepetėliniu japonišku Nidec varikliu, galybe jutiklių, HEPA filtrais, lazerine navigacijos sistema + SLAM algoritmu bei palaiko išmaniąją programėlę ir įvairius valdymo pasirinkimus: kelių sluoksnių žemėlapius, kambarių zonavimą, virtualių sienų ir no-gone zonų nurodymą, tvarkaraščių sudarymą, siurbimo bei plovimo režimų pasirinkimą ir t.t. Pažangiausias siurblys iš viso „Viomi“ asortimento.

Plačiau apie jo galimybes šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(0)
(7)

Komentarai ()