Iš Lenkijos įrenginys už tokią kainą, kokių Lietuvoje tiesiog nebūna: su keičiamais antgaliais, skirtingais režimais, tinka ir vaikams, valo tarpdančius bei nosis ir su tobulu lietuvių įvertinimu - „naudoju metai laiko ir vis dar puikus, nupirkau tokį ir tėvams“ („AZDENT AZ-007“ tarpdančių ir nosies irigatorius, Video, Lenkijos sandėlio papildymas 2021-05-24)  ()

„AZDENT AZ-007“ - tai ir tarpdančių valytuvas, ir tuo pačiu užtikrina nosies irigatoriaus funkciją. O dabar dar ir kainuoja keletą kartų pigiau nei panašūs įrenginiai Lietuvoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„AZDENT AZ-007“ tarpdančių ir nosies irigatorius (valytuvas):

  • Aliexpress - 27,71 € 24,81 € (papildymas 2021-05-24);
    • 45 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra muitų rizikos;
    • už 0,19 € į Lietuvą pristatys per 2-5 d.d.

„AZDENT AZ-007“ yra labai populiarus tarp Aliexpress pirkėjų: turime daugiau kaip 1 700 užsakymų, beveik 900 atsiliepimų ir itin aukštą 4,9 balų įvertinimą. Puiki statistika.

Ir pirkėjams itin patinka, kad užsakyti „AZDENT AZ-007“ atkeliauja itin greitai bei turi visus reikalingus bei keičiamus antgalius, įkrovimo laidą. Taip pat papildomai galima įsigyti ir kelioninį krepšį.

„AZDENT AZ-007“ yra kompaktiški ir lengvai išrenkami/surenkami įrenginiai. Jų 200 ml vandens talpos nuimamos, tad bus lengva jose palaikyti švarą.

 

Tuo pačiu net ir be specialaus kelioninio krepšio šis prietaisas taip perrenkamas, kad tampa patogios ir transportabilios formos.

„AZDENT AZ-007“ ant korpuso turi reikalingus valdymo mygtukus, kaip įjungimo/išjungimo bei režimų keitimo, ir tuo pačiu yra šviesos indikatoriai, kurie informuoja apie tai, koks gi pasirinktas vandens padavimo režimas.

Šaunu yra tai, kad jų čia turime 4 režimus ir taip užtikrinama, kad šiuo „AZDENT AZ-007“ įrenginiu gali naudotis tiek suaugę, tiek vaikai, tiek ir tie, kuriems tai bus pirmasis tokio tipo įrenginys. Beliks tik pasirinkti silpniausią vandens padavimo režimą ir taip po truputi priprasti prie tokio tarpdančių valymo.

Svarbus „AZDENT AZ-007“ privalumas yra ir tas, kad pakuotėje turime specialų, nosiai valyti skirtą antgalį. Tad čia ne tik tarpdančių, bet ir nosies irigatorius. Ir už stebėtinai žemą kainą.

Štai Lietuvoje vien tik nosies irigatoriai kainuoja 50-80 eurų. Kainų skirtumas yra milžiniškas.

Tad „AZDENT AZ-007“ padės ne tik palaikyti puikią burnos higieną ir iš tarpdančių išplauti užsilikusius maisto likučius, nešvarumus bei bakterijas, bet ir tuo pačiu galima atlikti nosies ertmių plovimą ir lygiai taip pat palaikyti nosies higieną. 

Šis įrenginys išvalo sinusus, nosies kamščius, nuosėdas bei sudrėkina sausas nosies membranas. 

 

„AZDENT AZ-007“ gali naudotis praktiškai bet kokio amžiaus žmonės. Žinoma, mažiausiems vaikams toks prietaisas dar nerekomenduojamas. Tačiau paaugliams ir suaugusiems jis tiesiog būtinas. 

Toks įrenginys užtikrina kur kas geresnę burnos higieną nei vien tik dantų šepetėlio ir tarpdančių siūlo naudojimas. Beje, pastarąjį juk dažnas mūsų naudojame labai retai, nes tiesiog pritingime dar papildomai krapštytis kelias minutes.

O su „AZDENT AZ-007“ viskas daug paprasčiau ir greičiau. Tuo pačiu išvengsime ir netyčinio dantų emalio pažeidimo. Vos 45 sekundės ir tarpdančiai išvalyti. Kadangi užtikrinamas nuo 40 iki 120 PSI vandens padavimo slėgis, tai čia bus pašalinti absoliučiai visi maisto likučiai.

„AZDENT AZ-007“ turi įkraunamą 2000 mAh talpos bateriją. Ji su pakuotėje esančiu įkrovikliu įkraunama per 4-6 valandas ir jos užteks 1 valandos darbui. Jei „AZDENT AZ-007“ naudosime kasdien, ryte ir vakare, tai baterijos pakaks 40 dienų. Puikus rezultatas.

„AZDENT AZ-007“ jau yra įsigiję ir daugybė pirkėjų iš Lietuvos, ir absoliučiai visi 62 pirkėjai šiems funkcionaliems įrenginiams duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir kone visi tvirtina, kad „super greitas pristatymas, iš Lenkijos į Lietuvą vos per 4 dienas, įrenginys puikios kokybės, viskas veikia nuostabiai“ - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

  • V***W: Jau nupirkau ir antrą tokį aparatą savo tėvams. Pirmasis mano įsigytas įrenginys darbuojasi daugiau kaip metai laiko. Jį kasdien naudoju po du kartus. Vandens padavimo slėgis nė kiek nesumažėjo, kaip ir baterijos įkrovimo bei tarnavimo laikai.

 

„AZDENT AZ-007“ vaizdo įrašai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()