„Su šiuo elektriniu dviračiu jau nuvažiavau 1000+ kilometrų ir jis vis dar puikus“: štai ką apie lietuvių puikiai vertinamą dviratį sako apžvalgininkai ir patarimas, kaip padidinti greitį nuo 30 iki beveik 50 km/h („Samebike 20LVXD30“ apžvalga, iš Lenkijos, Video, rekordinės kainos kuponai tik iki 05-22 d.)  (1)

„Samebike 20LVXD30“ - puikiai pirkėjų iš Lietuvos vertinamas elektrinis dviratis. Šaunių specifikacijų, sulankstomas ir geros kainos. O ką apie jį sako apžvalgininkai bei kaip padidinti greičio limitą iki 50 km/h? Apie viską šioje apžvalgoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Samebike 20LVXD30“ elektrinis dviratis:

  • DHgate580 € (su kuponais);
    • YHYNLJ0LAPEOXBQUC3RJ​ arba DHMYJE7 kuponai;
    • dar papildomai galioja ir Store coupons - 26,64 €, galioja iki 05-22 d.;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Samebike 20LVXD30“ yra tvirtas, išvaizdus, gerų techninių specifikacijų ir kainos elektrinis dviratis.

Šį modelį perka ir pirkėjai iš Lietuvos bei vertina labai aukštais balais. Taip pat pažymim, jog šiuo metu, tai yra pati mažiausia šio dviračio kaino. Įprastai net ir su nuolaidomis Aliexpress jis kainuoja apie 650 eurų.

„Samebike 20LVXD30“ yra tvirto aliuminio rėmo, magnio lydinio ratlankiais, 20 colių dydžio pripučiamais ratais, amortizatoriais, su diskiniais stabdžiais, Shimano pavarų sistemomis - iš viso 7 pavaros, LED žibintais.

„Samebike 20LVXD30“ išmatavimai, kai jis išlankstytas -  153 x 112 cm, ir kai sulankstytas - 80 x 68 cm.

Dviratis sveria 26,5 kg ir juo gali važiuoti iki 120-150 kg svorio žmogus. Rimtas elektrinis dviratis.

 

„Samebike 20LVXD30“ turi 350W elektros variklį, 48V 10.4Ah bateriją, kurią pilnai įkrausime per 4 val.

Geras dalykas yra tas, kad baterija yra išimama, tad nėra būtina gabenti prie elektros lizdo paties dviračio.

Maksimaliai pasiekiamas 30-35 km/h greitis ir nuvažiuojama iki 70-80 km.

Įdomu ir tai, kad „Samebike 20LVXD30“ turi štai tokį nuotolinio valdymo pultelį-raktelį ir su juo galima rasti dviratį bei aktyvuoti signalizaciją. Jei kas nors bandys nuvaryti jūsų dviratį, įsijungs garsinis signalas.

„Samebike 20LVXD30“ palaiko 3 važiavimo režimus: vien elektra (iki 40 km), papildomai minant pedalus (50/50 režimu su elektros varikliu ir tada iki 80 km) ir vien minant pedalus.

Elektrinio dviračio LCD ekranėlyje matysime baterijų energijos likutį, greitį, nuvažiuotą atstumą, pasirinktą važiavimo režimą. Tuo pačiu čia yra ir USB jungtis, tad galima įkrauti telefono bateriją. Labai praktiška funkcija. Ant vairo yra įtaisytos pavarų perjungimo svirtelės, stabdžių rankenėlės, garsiniai signalai, šviesų valdymas ir t.t.

O ką apie šį „Samebike 20LVXD30“ elektrinį dviratį sako apžvalgininkai bei pirkėjai?

„Samebike 20LVXD30“ išpakavimo ir pirminio išbandymo apžvalgą galite pasižiūrėti čia. Joje apžvalgininkas daugiausiai dėmesio skiria pačio dviračio išpakavimui, jo surinkimui ir trumpam išbandymui.

 

Apžvalgoje matyti, kad dviratis atkeliauja labai saugiai supakuotas, su visais reikalingais priedais ir didžiąja dalimi jis jau yra surinktas.

Šios apžvalgos autorius aptaria mūsų jau aprašytas dviračio technines specifikacijas bei po praktinio važinėjimo įvardija pastebėtus pliusus bei minusus.

Apžvalgininkas yra 197 cm ūgio bei 95 kg svorio ir vienu įkrovimu gali vien elektra nuvažiuoti 25 km., o maksimalus greitis siekia 30 km/h. Stabdžiai skleidžia kiek šaižų garsą - 2:40 min. Štai kaip darbuojasi priekinės šakės amortizatoriai (2:47 min.) ir „nuvažiavus 1000+ km jie vis dar dirba puikiai“, - teigia apžvalgininkas.

Priekinė LED lempa šviečia ryškiai (3:45 min.), gale turime atšvaitą (3:54 min.). Toliau apžvalgininkas parodo, kaip perjungiamos pavaros bei ant žvaigždučių permetama grandinė, LCD ekranas ir jame rodoma informacija, turime ir telefono laikiklį su USB jungtimi, tad galima įkrauti telefoną. Sėdynė taip pat su amortizatoriumi (6:25 min.).

 

Tad kokie minusai? Keistą garsą skleidžiantys stabdžiai, nelabai patogi sėdynė, nėra galinio žibinto, išimamos baterijos dangtelis nulūžo ir po 1000+ km jau atsirado rūdžių.

Pliusai: variklis, rėmo kokybė, priekinis LED žibintas, kad sulankstomas, 7 Shimano pavaros, priekinės šakės amortizatoriai, telefono laikiklis su įkrovimo galimybe ir kaina. „Kaina atsveria visus šio dviračio minusus“, - teigia apžvalgininkas ir priduria „Ar aš ir vėl pirkčiau šį dviratį? Be jokių dvejonių taip“.

Pirkėjai iš Lietuvos šiuos „Samebike 20LVXD30“ dviračius vertina aukščiausiais balais, teigia, kad iš Lenkijos jie atgabenami per 6 dienas ir tvirtina, kad tai: „Puikus dviratis, gal tik norėtųsi daugiau greičio. Dabar važiuoja 25 km/h. Manau, kad yra greičio ribojimas...“

Dėl 25 km/h greičio sunku pasakyti, kada pirkėjas jį tokį užfiksavo. Galbūt jis yra ganėtinai rimto svorio ar tuo metu važiavo į įkalnę. Bet kuriuo atveju, jis teisus dėl greičio limito. Ir yra būdas, kaip greitį padidinti iki praktiškai 50 km/h. 

 

Kaip tą padaryti? Viskas paprastai pademonstruoja štai šis apžvalgininkas, kuris parodo, jog „Samebike 20LVXD30“ gamyklinis maksimalus greitis yra 30-35 km/h. Norint jį pakeisti - reikia nukeliauti į dviračio parametrus.

Veiksmų planas yra toks:

  • nuspaudę laikome šalia valdymo ekrano esantį M mygtuką;
  • tuo pačiu pasukame užvedimo raktelį ir suaktyviname dviratį - M mygtuką ir toliau reikia laikyti nuspaudus;
  • tada LCD ekrane pradeda mirksėti PO1 ženklas, paspaudžiame vieną kartą M mygtuką, kad ženklas pasikeistų į PO2;
  • vėl ilgėliau palaikome nuspaudę M mygtuką, kad esant PO2 ženklui, pereitume prie žemiau esančių parametrų keitimo;
  • pradeda mirksėti žemiau esantys „100“ skaičiai ir vis paspaudžiame M mygtuką, kol tie skaičiai pasikeis į „150“ - tai yra maksimali riba;
  • vėl nuspaudę palaikome M mygtuką ir persijungiame į PO3, kas reiškia, jog pakeisti parametrai įrašyti;
  • išjungiame dviračio maitinimą pasukę raktelį, vėl jį įjungiame ir vietoje 30-35 km/h greičio dabar turime arti 50 km/h.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(6)
(7)

Komentarai (1)