Iš Čekijos sandėlio įspūdingas dronas, kokio jau seniai nematėme: 4K raiška, 13MP Sony jutiklis, skraido net 31 min., greitasis baterijos įkrovimas, GPS+GLONASS, išmaniosios funkcijos ir puikūs apžvalgininkų vertinimai („Potensic Dreamer 4K“ dronas, iš Čekijos, Video)  (1)

„Potensic Dreamer 4K“ - vienas naujausių dronų rinkoje. Ir jis pasižymi puikiomis specifikacijomis bei labai gera kaina. Štai ir apžvalgininkai tvirtina, kad už tokią kainą, tai yra net labai geras dronas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Potensic Dreamer 4K“ dronas:

  • Aliexpress227,80 €;
  • Aliexpress246,67 €;
  • Aliexpress228,82 €;
    • iš Čekijos, tad nėra muitų rizikos;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
    • papildomai galima rinktis su 2 baterijomis.

„Potensic Dreamer 4K“ droną Aliexpress spėjo įsigyti ir keletas pirmųjų pirkėjų. Komentaruose dalis pirkėjų kiek pyksta dėl siuntimo laiko, tačiau tvirtina, kad pardavėjas bendraujantis ir atsako į klausimus bei sprendžia iškilusius klausimus.

Taip pat verta pastebėti, kad tie logistikos klausimai iškilo tiems, kurie pirko dronus iš Kinijos. O dabar juos galima įsigyti iš Čekijos sandėlio, tad ir nebus muito mokesčių bei pristatys ženkliai greičiau.

 

Na, o pačiais dronais, jų kokybe pirkėjai yra labai patenkinti ir štai keletas nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Kuo gi pasižymi „Potensic Dreamer 4K“ dronas?

Labiausiai į akis krenta keletas dalykų. Ir be dailios išvaizdos, labai geros pagaminimo kokybės, bešepetėlinio variklio - kas užtikrins maksimaliai ilgą tarnavimo laiką - turimas 13MP Sony jutiklis.

Tokia 90 laipsnių kampu palenkiama kamera leis užfiksuoti 4K raiškos vaizdo įrašus bei aukščiausios kokybės nuotraukas. Ir šiuos duomenis perduoti iki net 800 metrų atstumu esantį prie valdymo pultelio pritvirtintą išmanųjį telefoną. Puikūs rezultatai.

 

P.S. Į droną galima įdėti ir iki 128GB talpos atminties kortelę ir taip į ją įrašyti visus vaizdus.

Kita puiki „Potensic Dreamer 4K“ drono savybė yra palaikomos GPS bei GLONASS navigacijos sistemos.

Jos užtikrina puikų drono orientavimąsi, stabilų skraidymą ir vieno mygtuko paspaudimu geba grįžti namo, sumažėjus baterijos energijai - taip pat pats grįžta namo ir t.t.

Čia rasime ir tokias funkcijas, kaip sekimą paskui objektą; skraidymą apie objektą 360 laipsnių kampu; galima nurodyti konkrečius skraidymo taškus ir laikydamasis tokios trajektorijos dronas skries.

Gamintojas pažymi ir tai, kad „Potensic Dreamer 4K“ kalibravimas yra paprastas bei tą daryti užtenka vos kartą per drono nuskrendamus 300 km.

Akivaizdus pliusas yra drono baterija. Ji yra patogiai išimama ir įkraunama vos per 2 valandas. Labai greitai, ypač atsižvelgiant į tai, kad dronas su viena baterija gali skraidyti net 31 minutę.

Puikus rezultatas. O jei įsigysite droną su 2 baterijomis, tai vienu kartu droną galėsite skraidinti bent valandą laiko. Super dalykas.

 

„Potensic Dreamer 4K“ dronas valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniajame telefone įdiegta programėle. Pastarojoje yra daugybė įvairių valdymo galimybių ir jas puikiai pademonstruoja štai šis apžvalgininkas:

Šiame vaizdo įraše parodomos pagrindinės „Potensic Dreamer 4K“ drono valdymo galimybės:

O čia trumpas „Potensic Dreamer 4K“ dronu padaryto vaizdo įrašo pavyzdys:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(6)
(1)

Komentarai (1)