Nuostabiai geros kainos ir puikaus funkcionalumo ausinės apie kurias apžvalgininkai sako - „afigienos“: didžiulės diafragmos, ANC, Bluetooth 5.0, vienu įkrovimu 40 val. ir net skaičiuoja žingsnius bei sudegintas kalorijas („Bluedio T7 Plus“ ir „Lenovo HD300“, kuponai, Video)  (1)

„Bluedio T7 Plus“ ir „Lenovo HD300“ - dvejos puikios kainos ir kokybės ausinės dabar su kuponais parduodamos už pačias mažiausias kainas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Bluedio T7 Plus“ ausinės

  • Colorsmap - 31,11€;
    • kuponas 6C4568;
    • mažiausia kaina.

„Bluedio“ yra daugeliui gana gerai žinoma kompanija. Ji specializuojasi būtent garso įrangos ir ypatingai ausinių segmente.

Štai ir čia turime vienas naujausių ir puikiomis savybėmis bei kaina pasižyminčių jos gaminių - „Bluedio T7 Plus“ ausines.

„Bluedio T7 Plus“ pasižymi moderniu dizainu ir kaip tvirtina gamintojas, yra labai kokybiškai pagamintos, lengvos ir su minkštais kaušeliais. Dėl to šias ausines galima dėvėti ilgą laiką.

Ir taip, šias ausines prie įrenginių galima prijungti pakuotėje esančiu 3.5mm audio laidu bei taip pat su telefonais, kompiuteriais, planšetėmis ir kitais įrenginiais suporuoti naujuoju Bluetooth 5.0 ryšiu, kas užtikrina dar stabilesnį duomenų perdavimą ir taupesnį baterijos naudojimą.

 

„Bluedio T7 Plus“ turi per 2 valandas įkraunamą bateriją, kurios energijos užtenka net iki 40 valandų, o budėjimo režimas siekia ir 1000 valandų.

Šaunu ir tai, kad „Bluedio T7 Plus“ turi tokių papildomų savybių, kaip žingsnių skaičiavimas. Tuo pačiu skaičiuoja ir nueitą atstumą bei sudegintas kalorijas. Dėka integruoto giroskopo, šios ausinės geba fiksuoti ir štai tokius fizinės veiklos rezultatus. Na, o juos galima peržiūrėti dedikuotojo programėlėje.

Beje, programėlėje galima keisti ir muzikos grojimo režimus, kas taip pat yra patogu.

„Bluedio T7 Plus“ išsiskiria ir didelėmis 57mm diafragmomis ir pilnai kontroliuojamu ANC (aktyviu aplinkos triukšmo slopinimu). Tai yra, „Bluedio T7 Plus“ turi 4 mikrofonus ir ant korpuso esančiu mygtuku galima aktyvuoti 2 arba 4 mikrofonus. Taip atitinkamai keičiamas ANC veikimo stiprumas: nuo -25dB iki 18dB. Pravarti funkcija, leisianti ausines prisiderinti prie konkrečių sąlygų.

 

Dar verta pažymėti ir tai, kad „Bluedio T7 Plus“ palaiko atminties kortelę, tad galima muziką leisti tiesiai iš kortelės, net nebūtina ausinių poruoti su kokiu nors įrenginiu.

Plius, kai tik „Bluedio T7 Plus“ ausinės nuimamos nuo galvos - automatiškai sustoja grojusi muzika, o kai ausinės vėl uždedamos ant galvos - muzika pradeda groti. Šaunios funkcijos ir „Bluedio T7 Plus“ ausines apžvalgininkai vertina labai teigiamai.

„Lenovo HD300“ ausinės

  • Colorsmap - 25,21€;
    • kuponas QXSQ9A;
    • mažiausia kaina.

„Lenovo HD300“ dar pigesnės ausinės. Itin dailaus dizaino, su minkštais kaušeliais ir sulankstomos ausinės, dėl ko ilgose kelionėse jas transportuoti bus dar patogiau.

 

„Lenovo HD300“ taip pat prie įrenginių galima prijungti pakuotėje esančiu 3.5mm audio laidu bei suporuoti naujuoju Bluetooth 5.0 ryšiu.

Šios ausinės aprūpintos 40mm diafragmomis ir, pasak gamintojo, užtikrina 360 laipsnių kampu sklindantį HiFi kokybės garsą.

„Lenovo HD300“ ausinėse irgi turimi integruotą mikrofoną, tad jas taip pat galima naudoti pokalbiams su bičiuliais.

Ausinės turi įkraunamą 300 mAh talpos bateriją, kurios energijos užteks iki 11 valandų, o budėjimo režime iki 150 valandų.

„Lenovo HD300“ ausinės valdomos su ant korpuso esančiais mygtukais. Turime aplinkos triukšmo slopinimą, bet ne ANC. Tad iš esmės „Lenovo HD300“ yra kiek paprastesnės ausinės, tačiau ir kainuoja pigiau nei „Bluedio T7 Plus“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: