Karščiausia ausinių naujiena jau Lenkijoje: specialiai žaidėjams CES parodoje pristatytos aukščiausios klasės TWS ausinės stebina ir apžvalgininkus - „tai žaidimų Airpods alternatyva“ („Edifier Hecate GM5“ ausinės, iš Lenkijos, kuponas, Video)  ()

„Edifier“ - puikiai žinoma garso įrangos kompanija didžiausioje technologijų parodoje CES pristatė specialiai žaidėjams skirtą naujieną ir dabar „Edifier Hecate GM5“ ausinės jau atkeliavo į Aliexpress parduotuvę. Kiek jos kainuoja ir ką sugeba? Apie viską šiame tekste.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Edifier Hecate GM5“ TWS ausinės:

  • Aliexpress60,33 €;
    • 55 % nuolaida + kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 2,68 € į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

Garso įrangos ir ypatingai ausinių gerbėjams „Edifier“ kompanija yra puikiai žinoma. Tai viena tų kompanijų, kuri siūlo aukščiausios klasės ausines už labai gerą kainą.

Ir tai nėra ta kompanija, kuri siūlytų ultra biudžetines ausines. Jos ausinės kainuoja brangiau, palyginus su gausybe kitų Kinijos kompanijų ausinėmis, tačiau tiek apžvalgininkai, tiek ir dešimtys tūkstančių patenkintų pirkėjų vieningai tvirtina, kad „Edifier“ ausinės savo kokybe prilygsta garsiausiems ir keletą kartų brangesniems modeliams.

O kaip gi su „Edifier Hecate GM5“?

Tai yra paskutinė kompanijos naujiena, pristatyta per pasaulinę CES technologijų parodą ir iš pirmųjų apžvalgininkų vertinimų matyti, kad „Edifier Hecate GM5“ ausinės yra vertos dėmesio.

 

„Edifier Hecate GM5“ yra belaidės TWS ausinės, pasižyminčios naujausiais techniniais sprendimais.

Šios ausinės turi Qualcomm® QCC3046 lustą, palaiko naująjį 5.2 Bluetooth ryšį ir pažangųjį aptX Adaptive garso kodavimą. Iš esmės tokioje kainų kategorijoje turime geriausią, ką šiuo metu galima rasti rinkoje. Ir netgi dar daugiau.

Toli gražu ne visos kur kas brangesnės TWS ausinės gali pasigirti tokiais techniniais sprendimais.

Gamintojas labai akcentuoja, jog „Edifier Hecate GM5“ belaidės ausinės yra skirtos būtent žaidimų mėgėjams ir užtikrinamas itin trumpas vėlinimas, kas žaidžiant greitos reakcijos reikalaujančius žaidimus yra kritiškai svarbu.

Patogu ir tai, kad ausinės reaguoja į prisilietimus ir galima patogiai „Edifier Hecate GM5“ perjungti iš įprasto muzikos klausymo į žaidimų režimą.

„Edifier Hecate GM5“ turi itin dideles - 12mm - diafragmas, kas tarp į ausis įstatomų ausinių nėra toks jau dažnas atvejis. Gamintojas ir apžvalgininkai tvirtina, kad tai leidžia pasiekti net labai gerą garso kokybę ir turime daug sodrių žemų tonų.

 

Abejos ausinės turi po mikrofoną, slopinamas aplinkos triukšmas ir taip užtikrinami maksimaliai kokybiški pokalbiai.

Dar šaunu ir tai, kad „Edifier Hecate GM5“ palaiko True Wireless Mirroring techninį sprendimą, kas reiškia, jog ausines galima naudoti tiek po vieną, tiek abi iškart, tiek kiekvieną jų prijungus prie skirtingo įrenginio. Tad iš esmės „Edifier Hecate GM5“ ausinėmis vienu metu gali naudotis du žmonės.

Na ir žinoma baterija. „Edifier Hecate GM5“ vienu įkrovimu darbuosis 8 valandas, kas yra puiku. O su dėkliuko baterija iš viso turėsime net 40 valandų. Labai geri rezultatai.

„Edifier Hecate GM5“ - labai įdomaus dizaino ir puikių specifikacijų belaidės ausinės. Štai ir apžvalgininkas jas vadina „žaidimų Airpods alternatyva“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: