Pigiau jau niekur nerasite! Be konkurencijos, tiesiog įspūdinga naujiena iš „Xiaomi“ dabar dar pigiau nei per anonsą (Video, „Lydsto R1“ ir „Roidmi EVE Plus“ palyginimas)  (1)

Rekordinis atpigimas!

Bent 140€ pigiau nei Lietuvoje!

Kuponas galioja iki 2021 11 01

Iš Lenkijos

„Lydsto R1“ ir „Roidmi EVE Plus“ palyginimas

Automatinė atliekų surinkimo stotelė ir pažangiausia lazerinė navigacija

50W | 2700Pa | 5200 mAh

200 ml sausų atliekų + 250 ml vandens talpos

APP


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Lydsto R1“ robotas (sausas ir drėgnas valymas):

  • Aliexpress309,39 € (papildymas 2021-05-26);
  • Aliexpress 326,11 €;
  • Aliexpress 314,31 €;
  • Aliexpress314,31 €;
    • 26 % nuolaida;
    • iš Lenkijos/Prancūzijos/Belgijos, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.;
    • paskutiniai vienetai.
  • Lietuvoje jis kainuoja 389 €.

 

„Roidmi EVE Plus“ robotas (sausas ir drėgnas valymas):

  • Aliexpress - 331,19 € (papildymas 2021-05-26);
    • 31 % nuolaida;
    • iš Prancūzijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • į Lietuvą pristatys per 7 d.d.;
    • paskutiniai vienetai.
  • Lietuvoje - 420 €.

 

PAPILDYMAS - 2021 10 06

„Lydsto R1“ robotas (sausas ir drėgnas valymas):

  • DHgate - 257 €;
  • Lietuvoje - apie 400-450 €.

„Roidmi EVE Plus“ šiuo metu yra vienas perkamiausių robotų dulkių siurblių. Ir jo populiarumas toks didelis, kad kainos vis po truputi ūgteli.

Tačiau rinkoje pasirodė ir naujasis „Lydsto R1“. Tai dar vienas „Xiaomi“ ekosistemos robotas. Ir dabar jis parduodamas dar pigiau nei per patį anonsą.

Kaina yra tiesiog neįtikėtinai žema ir pigiau jau niekur kitur nerasite.

Kuo pasižymi „Lydsto R1“?

Viena iš šių metų labai sparčiai populiarėjančių dulkių siurblių techninių naujovių yra automatinės atliekų surinkimo stotelės. Labai šauni naujovė.

Siurblys pats privažiuoja prie šios stotelės, kuri tuo pačiu veikia ir kaip įkrovimo stotelė, iš atliekų dėžutės yra išsiurbiamos atliekos ir robotas gali toliau darbuotis. Pilna automatizacija ir patiems beliks tik vėliau išmesti į tą maišą susiurbtas atliekas. Pastarojo užtenka bent 30 dienų.

„Lydsto R1“ turi 200 ml sausų atliekų dėžutę bei 250 ml vandens talpą. Palaiko skirtingus sauso bei drėgno valymo režimus. Galima rinktis norimą vandens padavimą ir už tai yra atsakinga integruota elektronika.

Vienu vandens užpildymu galima išplauti iki 150 m2 plotą.

Puiku yra tai, kad „Lydsto R1“ aprūpintas bešepetėliniu 50W galios varikliu, užtikrina 2700Pa siurbimo slėgį, turi pažangiausią lazerinę navigacijos sistemą ir galybę jutiklių, kurie padeda robotui orientuotis aplinkoje, nenukristi nuo aukštų paviršių ir t.t.

Šauni savybė yra ir ta, kad dėka tų jutiklių, robotas geba aptikti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimo galią. Labai patogus dalykas.

„Lydsto R1“ turi 5200 mAh talpos bateriją, o tai net labai puikus rodiklis. Ir taip, kai tik sumažėja energijos, robotas pats grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją ir tęsia darbą.

„Lydsto R1“ po teritoriją juda sistemingai ir užtikrina maksimalų valdymo bei išmaniųjų funkcijų spektrą: jis palaiko net kelių aukštų žemėlapius, juos išsaugo - itin pravartu gyvenantiems kelių aukštų namuose.

Taip pat programėlėje galima rinktis norimą sauso bei drėgno valymo režimą, nurodyti siurbimo slėgį, konkrečias valymo teritorijas, draudžiamas zonas, sudaryti valymo tvarkaraščius ir nurodyti kada ir kaip norite valyti konkretų kambarį, ir t.t. Puikus funkcionalumas.

Kas dar svarbu? „Lydsto R1“ geba įveikti iki 2 cm aukščio kliūtis ir pakuotėje atkeliaus 7 į atliekų surinkimo stoteles įdedami maišai. Kadangi vieno jų užtenka 30 dienų, tai čia jų pakaks bent 7 mėnesiams. O ir jų įsigyti darosi vis paprasčiau.

Štai čia viena įdomesnių „Lydsto R1“ apžvalgų ir trumpas jos vaizdo įrašas:

O čia kita išsami ir su testų rezultatais apžvalga:

Ir kuo gi „Lydsto R1“ skiriasi nuo „Roidmi EVE Plus“?

Vizualiai, tai jie praktiškai vienodi. Tik „Roidmi EVE Plus“ dabar galima rinktis baltos spalvos, o štai „Lydsto R1“ yra baltos ir juodos spalvos variantų.

Automatinės atliekų surinkimo stotelės kiek skiriasi dizainu ir tuo, kad ant „Roidmi EVE Plus“ stotelės yra informacinis ekranėlis.

Visgi, žvelgiant į esminį dalyką - atliekų surinkimo maišą - tai jie abu turi po 2 litrų talpos maišus.

Kalbant apie kitus skirtumus, tai „Lydsto R1“ turi 200 ml sausų atliekų talpą, o „Roidmi EVE Plus“ 300 ml. Skiriasi ir vandens talpos: atitinkamai 250 ir 300 ml.

Nors sausų atliekų talpų skirtumas apčiuopiamesnis, tačiau kai abu robotai patys nuvažiuoja prie atliekų surinkimo stotelės ir ištuštinę talpas toliau tęsia darbą, tai didesnės reikšmės neturi. Na, o vandens talpų skirtumai yra ne tokie dideli, kad tai taptų kritiškai svarbu.

Galia? Ta pati. Kaip ir siurbimo slėgis, baterija, išmaniosios funkcijos ir t.t. Iš esmės, tai ypatingai panašūs robotai dulkių siurbliai ir skirtumai tėra labai minimalūs, tad kurį rinktis - belieka spręsti kiekvienam asmeniškai, bet šiuo metu neabejotinai kur kas geresnis pasirinkimas yra „Lydsto R1“.

Plačiau apie „Roidmi EVE Plus“ galite paskaityti šioje apžvalgoje:

Dar viena labai šauni apžvalga, kurios autorius tvirtina, kad šiuo metu „Roidmi EVE Plus“ yra geriausias Xiaomi robotas siurblys:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(1)
(10)

Komentarai (1)