Nuostabus premjeros pasiūlymas: iš Lenkijos ir labai geros kainos nešiojamas kompiuteris - idealus variantas keliaujantiems, dirbantiems, studijuojantiems bei mėgstantiems pramogas („KUU A10“, iš Lenkijos, Video)  ()

„KUU A10“ - ką tik pristatytas puikios kainos ir kokybės nešiojamas kompiuteris. Idealus variantas keliaujantiems, dirbantiems, studijuojantiems bei mėgstantiems pramogas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„KUU A10“ nešiojamas kompiuteris (8GB RAM + 256GB SSD, Windows 10):

  • Gearbest 341,54 €;
    • anonso pasiūlymas;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Svarbu yra tai, kad šie kompiuteriai parduodami iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos ir į Lietuvą pristatys vos per keletą dienų.

O dabar pasižiūrėkime, kuo gi pasižymi šie puikios kainos „KUU A10“ kompiuteriai.

Gamintojas iškart akcentuoja, kad „KUU A10“ aprūpinti Intel Celeron 4125 (4M, 2.70GHz) procesoriais, o tai yra galingesni procesoriai, palyginus su vis dar biudžetiniame segmente populiariais Intel Celeron J4115\Gemini-Lake N4100.

 

Tai reiškia, kad „KUU A10“ darbuojasi greičiau, spėriau atidaromos programos, vienu metu galima darbuotis su didesniu programų skaičiumi.

Vaizdo kortą čia turime Intel HD Graphics 600, ko pilnai užteks įprastiems žaidimams.

Labai didelis pliusas, kad čia turime net 8GB RAM atmintinę ir naujesnės LPDDR4 kartos. Plius, turime 256GB SSD diską, kas yra akivaizdus privalumas. Taip gauname dar didesnius duomenų apdorojimo greičius.

Beje, vidinę atmintį galima padidinti iki 1TB.

„KUU A10“ gali pasigirti ir 15,6 colių įstrižainės 1920 x 1080P raiškos ekranu bei vos 5mm storio rėmeliu. Tokioje kainų kategorijoje išties geri rodikliai.

Kaip jau ir paminėjome, čia yra naujesnės LPDDR4 kartos RAM atmintinė, kuri užtikrina du kartus greitesnį duomenų perdavimą, palyginus su ankstesnės kartos DDR3.

„KUU A10“ turi simpatišką ir pilnai funkcionalią klaviatūrą. Čia yra ir atskirai integruoti skaičiai, kas leis patogiai dirbti su įvairiomis programomis.

Beje, „KUU A10“ darbuojasi su originalia Windows 10 operacine sistema, palaiko Office programinį paketą ir kitas daugueliui įprastas programas.

 

„KUU A10“ yra metalo ir polikarbonato rėmo, tad atrodo stilingai bei sveria vos 1,4 kg, kas yra ypatingai mažai.

Nepamirškime, kad čia turime 15,6 colių įstrižainės kompiuterį. Taigi, ekranas didelis, o kompiuteris lengvas, o ir storis nesiekia nė 2 cm.

„KUU A10“ palaiko WiFi 2.4 bei 5Ghz ryšius, Bluetooth, turi integruotą 2MP kamerą, 3,5mm audio jungtį bei mikrofoną, dvi USB 3.0, C-tipo, HDMI jungtis.

Šaunu ir tai, kad „KUU A10“ aprūpinta 38Wh baterija, kurios energijos užtenka 5-8 valandoms. Pakuotėje gausime ir 12V/3A maitinimo adapterį, kuris užtikrins greitą baterijos įkrovimą.

„KUU A10“ modernaus dizaino, kokybiškai pagamintas, funkcionalus ir geros kainos nešiojamas kompiuteris daug keliaujantiems, dirbantiems, studijuojantiems ir mėgstantiems pramogauti žmonėms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(11)
(-8)

Komentarai ()

Susijusios žymos: