Išbandė perkamiausias „Anker“ TWS ausines! „Iki 45 dolerių – topinės ausinės. Po 3 mėn. bandymų aš jau suprantu, kodėl jas perka tūkstančiais“ („Anker Soundcore Life P2“ apžvalga, iš Lenkijos, Video)  (1)

„7 valandas tarnaujanti baterija; greitasis ausinių įkrovimas – kas vis dar yra retas dalykas; mikrofonai, kurie dirba kaip reikia, o ne kaip kad yra reklamuojama; atsparumas vandeniui (IPX7); mechaniniai valdymo mygtukai ir nuostabus garsas. Apskritai šio gamintojo ausinėse kitaip ir nebūna. Tą Jums gali patvirtinti tiek muzikantai, tiek ir įprasti muzikos mėgėjai. Anker gerbėjų Aliexpress yra daugiau kaip 1,7 mln. Stipru? Ir patikėkite, tikrai ne šiaip sau. Šias ausines aš kankinu jau 3 mėnesiai ir tikrai turiu ką papasakoti.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Anker Soundcore Life P2“ belaidės ausinės:

  • Aliexpress - 31,29 €;
    • 48 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

Apžvalgininkas jau yra išbandęs daugiau kaip 200 skirtingų ausinių modelių, tad puikiai išmano šį segmentą ir kada ausinės yra geros, o kada nelabai.

Ir šįkart jis išbando fantastiškai populiaraus gamintojo belaides ausines – „Anker Soundcore Life P2“.

Jas Aliexpress parduotuvėje jau yra įsigiję daugiau kaip 8 640 pirkėjų, turime 4 170 atsiliepimų ir labai aukštą 4,8 balų įvertinimą. Tai vienos populiariausių šio gamintojo belaidžių (TWS) ausinių.

Puikūs pirkėjų atsiliepimai ir daugybė pozityvių apžvalgų Youtube. Tad pasižiūrėkime ką apie jas sako labai patyręs apžvalgininkas.

Tradiciškai apžvalga pradeda nuo pakuotės turinio.

„Simpatiška dėžutė ir gamintojas, kaip ir jam įprasta, viską sudėliojęs tvarkingai. Randu naudojimosi instrukciją, įkrovimo laidą (su C-tipo jungtimi), 5 poras skirtingų dydžių ausinių pagalvėlių ir dėkliuką su ausinėmis.“

 

„Dėkliukas yra gana didelis (su ausinėmis sveria 51 gr.), kaip ir jame esanti baterija. 700 mAh baterija yra stipru. Ir ji gali ausines įkrauti net 4 kartus.

Dėkliuko dangtelis nuo rimtesnio kratymo atsidaro ir ausinės iškris (1:34 min.). Kelnių kišenėse nešiotis galima, bet atrodo kiek neestetiškai.

Patiko, kad matinio plastiko dėkliukas turi guminę tarpinę, tad judant ausinės išlieka savo vietose ir nebarška.“

„Ant ausinių yra šviesos indikatoriai, tad pagal juos gerai orientuotis, kiek įkrautos baterijos. Bet ant dėkliuko nėra jokių indikatorių, tad neaišku, kiek jo baterijoje yra energijos.

Svarbu yra tai, kad palaikomas greitasis ausinių įkrovimas. Vos per 10 min. įkraunamos ausinių baterijos tiek, kad prie 50 proc. garso lygio bus galima muzikos klausytis 1 val.“

Ausinės su telefonu poruojamos Bluetooth ryšiu ir tai vyksta automatiškai: išimame ausines iš dėkliuko, jos susiporuoja su telefonu. Įdedame ausines į dėkliuką, jos automatiškai išsijungia.

„Viena ausinė sveria 5,13 gr, o tai yra ganėtinai daug. Čia nerasime ANC, o tik pasyvų aplinkos triukšmo slopinimą.

Garso lygis labai geras. Svarbiausia uždėti tinkamo dydžio ausinių pagalvėles. Tą padarius ir esant 80 proc. garso lygiui – Jūs nieko negirdėsite, kas dedasi aplinkui. Prie 100 proc. net negirdžiu triukšmingojo metro.

 

Ant ausinių yra šviesos indikatoriai, tačiau grojant muzikai jie nemirksi.

Bluetooth 5.0, tad ryšys puikus. Eina signalas per dvi sienas be problemų. Nebuvo nei vieno karto, kad sutriktų duomenų perdavimas.

Pasirinkus 100 proc. garso lygį, ausinių baterijų energijos užtenka 6 val. ir 20 min. O tai yra super kietai, kaip tokio tipo ir kainos ausinėms.

Ausines dėvėti patogu. Net ir užsidėjus kepurę. Na nebent turite visai smulkias ausis, tai gal tada geriau rinktis ką nors iš Haylou asortimento.“

„Anker Soundcore Life P2 ausinės dirba ir po vieną. Su telefonu poruojasi momentaliai.

Valdymas vyksta fiziniais mygtukais: muzikos sustabdymas/paleidimas, atsiliepimas į skambučius, jų atmetimas, garso takelių perjungimas, balso asistentės iškvietimas.

Programėlės šios ausinės nepalaiko. Taip pat čia nerasime slėgio jutiklių ir galimybės keisti garso stiprumą.

Tačiau čia rasime aptX palaikymą, kas labai stipriai pagerina garso kokybę. Ir garso vėlinimas čia daugeliui net nebus juntamas. Štai pavyzdys – nuo 4:10 min.

„Mikrofonai? Už tokią kainą turiu pasakyti, kad jie man patiko. Jaučiasi, kad cVc techninis sprendimas šiose ausinėse atidirba savo užduotį. Štai pavyzdys, kaip darbuojasi mikrofonai (apžvalgininkas šalia aktyvios gatvės, vėjuota diena) – nuo 4:54 min.

 

Dar šias ausines pilnai pakišau po tekančiu vandeniu ir norėjau pasižiūrėti, kaip gi jos darbuosis po tokio išbandymo. Ir štai kaip darbuojasi mikrofonai, po tokio mano išbandymo – nuo 6:00 min.

Kiekvienam lieka spręsti asmeniškai, bet aš manau, kad šių ausinių mikrofonai dirba tikrai gerai.

Ir noriu atkreipti dėmesį, kad ausinės atitinka IPX7 standartą, kas tokios kainos ausinėse tikra retenybė.“

Garso kokybė ir galutinis verdiktas

„Su iOS telefonais garsas geras, bet su Android įrenginiais kur kas geresnis.

Iš esmės iOS mėgėjams aš šių ausinių nerekomenduočiau, galima tokiems rasti ir ką nors įdomesnio.

Garso stiprumo čia yra daug, bet tikriems maniakams gali ir nepakakti. Aš muzikos klausiausi ne daugiau kaip iki 80 proc., man tai jau maksimali riba.

Žemų tonų gal kiek mažoka, bet šiaip balansas išlaikytas labai geras. Vieni tonai nelipa ant kitų, kas yra gerai.

Apibendrinus, aš suprantu, kodėl Anker Soundcore Life P2 ausines Aliexpress perka tūkstančiais. Ir ne tik Aliexpress. Tiesiog tarp visų ausinių Anker Soundcore Life P2 yra aukso viduriukas. Mikrofonai maloniai nustebino, garso kokybei jokių priekaištų. Šaunios ausinės.“

 

Ir šiuos žodžius patvirtina kiti apžvalgininkai. Štai šauni apžvalga anglų kalba ir verdiktas toks pats – „Rekomenduoju“.

Primename, kad šiomis dienomis vyksta „Anker“ garso įrangos išpardavimas ir dabar Aliexpress pati perkamiausia kompanijos garso įranga parduoda iš Lenkijos už pačią geriausią kainą. Visą pasiūlą rasite šiame tekste:

Proga, kurios reikėjo laukti beveik metus laiko! Prasidėjo grandiozinis „Anker“ produktų išpardavimas - pagaliau masiškai šluojama garso įranga iš Lenkijos ir už mažiausią kainą („Anker“ išpardavimas Aliexpress, iš Lenkijos, Video)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai (1)