Proga, kurios reikėjo laukti beveik metus laiko! Prasidėjo grandiozinis „Anker“ produktų išpardavimas - pagaliau masiškai šluojama garso įranga iš Lenkijos ir už mažiausią kainą („Anker“ išpardavimas Aliexpress, iš Lenkijos, Video)  ()

Aliexpress prasideda daugeliui puikiai žinomo „Anker“ prekės ženklo produktų išpardavimas. Ir dabar pati populiariausia bei perkamiausia garso įranga parduoda iš Lenkijos sandėlio. Tokios progos reikėjo laukti beveik metus laiko!


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pradėkime nuo to, kad tik ką Aliexpress startavo „Anker“ garso įrangos išpardavimas.

Ir čia tiesiog būtina pažymėti, kad tai yra ypatingai populiarus prekės ženklas, kurio ausines, kolonėles ir kitą garso įrangą tiesiog šluoja.

Kritiškai svarbu ir tai, kad paskutinį kartą iš Lenkijos į Lietuvą „Anker“ savo produktus siuntė tik 2020 metų vasaros pabaigoje!

O nuo tada buvo galima pirkti tik iš Kinijos. Dabar vėl siunčia į Lietuvą, bet kiek ilgai tai tęsis, neaišku.

Visą informaciją ir prekių pasiūlą rasite oficialiame „Anker“ garso įrangos išpardavimo puslapyje čia.

Pati perkamiausia „Anker“ prekė - „Anker Soundcore Life Q30“ ausinės

  • Aliexpress - 57,09 €;
    • 31 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 3-7 d.d.;
    • ribotas kiekis.

Pradėkime nuo to, kad tai yra pačios populiariausios kompanijos ausinės Aliexpress: beveik 13 700 užsakymų, 6 000 atsiliepimų ir net 4,9/5 balų įvertinimas. Stebėtini skaičiai.

Galybė teigiamų pirkėjų iš Lietuvos atsiliepimų ir aibė pozityvių apžvalgų Youtube.

Ir šiuo metu pagaliau šias ausines vėl galima įsigyti iš Lenkijos sandėlio. Ypatingai ilgai jos buvo parduodamos tik iš Kinijos.

Tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai akcentuoja, kad tai yra aukščiausios pagaminimo kokybės ausinės.

Kaušeliai nulenkiami, dėl ko patogu gabentis su savimi. Puikiai veikianti hibridinė aplinkos triukšmo slopinimo technologija - ANC. Fantastiškai gera garso bei pokalbių kokybė.

Taip pat integruota baterija tarnauja iki 40 valandų ir vos 5 min. įkrovimo užteks muzikos klausytis 4 val.

Čia turime ir programėlę, dėl ko dar patogiau valdyti garso kokybę bei rinktis aplinkos triukšmo slopinimo režimus.

Puikios ausinės, kurias masiškai perka ir giria absoliučiai visi:

 

Perkamiausios AliExpress ausinės vėl Lenkijos sandėlyje! „Tiesiog fenomenalu. Aš myliu šias ausines - puiki pagaminimo kokybė, labai gerai veikiantis ANC ir nuostabus garsas“: išbandė perkamiausias Aliexpress ausines, kurios prilygsta 350€ vertės „Sony XM4“ („Anker Soundcore Life Q30“ apžvalga, iš Lenkijos, Video)

Antra perkamiausia „Anker“ prekė apskritai ir pati perkamiausia kompanijos kolonėlė - „Anker Soundcore Motion+“

  • Aliexpress - 68,27 €;
    • 34 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 3-7 d.d.;
    • ribotas kiekis.

„Anker Soundcore Motion+“ yra įspūdingai populiari belaidė garso kolonėlė. Turime virš 11 850 užsakymų, 7 600 atsiliepimų ir beveik tobulą 4,9/5 balų įvertinimą. Ir čia tik oficialioje gamintojo parduotuvėje. 

Pirkėjai ir apžvalgininkai tvirtina, kad iki 100 dolerių, tai yra geriausia garso kolonėlė.

Šias kolonėles įsigiję žmonės iškart pabrėžia tai, kad „Anker Soundcore Motion+“ belaidė kolonėlė aprūpinta visa gausa garsiakalbių. Čia jų turime net 6: du pasyvūs garsiakalbiai, 2 neodimio žemų dažnių garsiakalbiai ir dar du atsakingi už aukštus dažnius.

Ir taip, „Anker Soundcore Motion+“ atitinka Hi-Res sertifikatą, palaiko Qualcomm aptX technologiją ir galia siekia 30W. Visas šis derinukas leidžia užtikrinti aukščiausios kokybės garsą.

Apie puikią „Anker Soundcore Motion+“ belaidės kolonėlės garso kokybę kalba tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai.

 

Taip pat pabrėžiama ir tai, kad kolonėlės korpusas yra labai tvirtas, metalas ir kokybiška guma, kolonėlė atspari vandeniui (IPX7) ir aprūpinta net 6700 mAh talpos baterija. Vienu įkrovimu muzikos galima klausytis iki 12 val., o tai yra labai geras rodiklis.

Šias kolonėles įsigijusiems taip pat patinka, kad „Anker Soundcore Motion+“ yra suporuojama Bluetooth 5.0 ryšiu su telefonais ir taip iš jų galima groti muziką.

Palaikoma ir specialiai kolonėlei skirta programėlė ir turime keletą jau įdiegtų muzikos grojimo režimų bei garso vienodintuvą (EQ), tad galime leidžiamą garsą reguliuoti pagal savo asmeninius poreikius.

Pirkėjai iš Lietuvos „Anker Soundcore Motion+“ garso kolonėle yra labai patenkinti ir teigia, kad tai „aukščiausios kokybės produktas. Nieko geriau už 100€ ar net 150€ negausite, o ši kolonėlė man kainavo tik 75€. Būtinai rekomenduoju atsisiųsti į telefoną programėlę. Taip labai šaunu valdyti garsą ir turėsite gerą EQ.“

O šioje apžvalgoje galite dar daugiau sužinoti apie „Anker Soundcore Motion+“ garso kolonėlę, kurią išbandęs apžvalgininkas teigia, kad „Anker Soundcore Motion+ atrodo, kaip Sony, bet deda ją į pavėsį. Garsas toks, kad Anker turėtų kainuoti 200 dolerių. Aš ką tik radau mėgstamiausią garso kolonėlę“:

Antra perkamiausia „Anker“ garso kolonėlė - „Anker Soundcore 2“

  • Aliexpress - 29,08 €;
    • 50 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 3-7 d.d.;
    • ribotas kiekis.

„Anker Soundcore 2“ - kolonėlė, skirta norintiems dar labiau sutaupyti ir už stebėtinai žemą kainą gauti puikų produktą.

Šią kolonėlę jau įsigijo daugiau kaip 10 100 pirkėjų, net 5 950 atsiliepimų ir 4,9/5 balų įvertinimas. Puiki statistika.

 

„Anker Soundcore 2“ jau yra kompaktiškesnės garso kolonėlė ir ją dar patogiau pasiimti su savimi į lauką, keliones ir norint pramogauti gamtoje.

Vienu įkrovimu (dėka 52000 mAh baterijos) muzikos galima klausytis iki 24 val., kolonėlė su telefonais poruojama Bluetooth 5.0 ryšiu, tarpusavyje galima suporuoti ir dvi tokias kolonėles bei turėti dar daugiau garso.

Čia jau turime du garsiakalbius po 6W, tad bendrai turime 12W garso kolonėlę. 

Yra ir mikrofonas, tad per kolonėlę galima bendrauti su į telefoną paskambinusiu pašnekovu. Atitinka IPX7 standartą, tad yra absoliučiai atspari vandeniui, kas tokioje kainų kategorijoje nėra taip jau dažna.

Šauni kolonėlė už labai gerą kainą ir puikiai vertinama pirkėjų iš Lietuvos: „Geriau nei tikėjausi, man labai patinka ši kolonėlė, garsas stiprus, galingas, kur kas geresnė nei Mifa A10, vienu įkrovimu atidirbo 25 val. Rekomenduoju.“

Perkamiausios belaidės ausinės - „Anker Soundcore Life P2“

  • Aliexpress - 31,29 €;
    • 48 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 3-7 d.d.;
    • ribotas kiekis.

Beveik 7 800 užsakymų, 4 200 atsiliepimų ir net 4,8/5 balų įvertinimas. Tai yra pačios perkamiausios kompanijos belaidės ausinės.

Vienu įkrovimu net 7 val. dirbančios ausinės, o vos 10 min. įkrovimo užteks muzikos klausytis visą valandą. Su dėkliuko baterija turime net 40 val. Stebėtini skaičiai. Beje, įkrovimas vyksta per C-tipo jungtį.

Dėka cVc 8.0 techninio sprendimo labai gera pokalbių kokybė. 

IPX7 standartas, tad absoliučiai atsparios vandeniui. Galima naudoti tiek po vieną, tiek abi. Su telefonais poruojamos Bluetooth 5.0 ryšiu. 

„Iki 45 dolerių – topinės ausinės. Po 3 mėn. bandymų aš jau suprantu, kodėl jas perka tūkstančiais“, - teigia štai šis apžvalgininkas:

Antros perkamiausios belaidės ausinės - „Anker Soundcore Liberty Neo“

  • Aliexpress - 28,27 €;
    • 61 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 3-7 d.d.;
    • ribotas kiekis.

 

„Anker Soundcore Liberty Neo“ belaides ausines jau įsigijo 2 180 pirkėjų, turime 1 960 atsiliepimų ir 4,9/5 balų įvertinimą. Taip pat puikūs rezultatai.

Bluetooth 5.0, sustiprinti žemi tonai, papildomas fiksavimas ausies landoje - laikosi dar tvirčiau. Ypatingai geras variantas sportuojantiems. Plius, atsparios prakaitui bei vandeniui (IPX7).

Vienu įkrovimu ausinės darbuosis 5 val., 10 min. įkrovimo užteks muzikai groti 1 val., o su dėkliuko baterija iš viso turėsime 20 val.

Geros biudžetinės ausinės, kurias puikiai vertina pirkėjai iš Lietuvos ir teigia, kad „jei mėgstate žemus tonus, tai Anker Soundcore Liberty Neo yra puikios ausinės. Garso kokybė geresnė ir už QCY2 belaides ausines“.

Specialus rinkinukas dirbantiems namie - „Anker Work From Home Kit“

  • Aliexpress - 97,10 €;
    • 59 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 3-7 d.d.;
    • ribotas kiekis.

Į šį rinkinuką įeina „Anker PowerConf“ Bluetooth garsiakalbis ir „Anker Soundcore Liberty Air 2“ belaidės ausinės.

Šiuos dalykus galima įsigyti ir atskirai, bet rinkinys gaunasi ženkliai pigiau.

Štai vien „Anker PowerConf“ Bluetooth garsiakalbis atskirai kainuoja 103,61 € ir yra siunčiamas iš Lenkijos. Liko vos keli vienetai.

 

Tad visas rinkinys ir dar iš Lenkijos parduodamas pigiau nei vien tik perkant Bluetooth garsiakalbį.

O kam šis daiktas skirtas? 

Tai yra šaunus dalykas tiems, kuriems tenka dirbti nuotoliniu būdu. Per šį Bluetooth garsiakalbį galima daryti nuotolinius susitikimus ir belieka tik garsiakalbį prijungti vienu iš pasirinktų būdų bei galima kalbėtis su kolegomis.

Čia patogu tuo, kad Bluetooth garsiakalbyje yra integruoti 6 mikrofonai bei slopinamas aplinkos triukšmas, tad prie stalo susėdę keli žmonės (gamintojas teikia, kad tokio įrenginio užtenka net iki 8 žmonių grupelei) gali nuotoliniu būdu bendrauti su kitais žmonėmis.

Patogu, nes galima nedidelėmis grupelėmis bendrauti taip, tarsi visi būtų vienoje patalpoje.

„Anker PowerConf“ Bluetooth garsiakalbis maitinamas integruota 6700 mAh talpos baterija, kurios energijos užtenka iki 24 val. telefoninių pokalbių.

Ir „Anker PowerConf“ Bluetooth garsiakalbis suderinamas su populiariomis bendravimo platformomis, kaip: Zoom, Skype, FaceTime, Google Hangouts ir kt.

Į šią puikią komplekto kainą įeina ir „Anker Soundcore Liberty Air 2“ belaidės ausinės.

Jas galite įsigyti atskirai iš Lenkijos sandėlio už 67,81 €.

„Anker Soundcore Liberty Air 2“ yra aukščiausios klasės belaidės ausinės. Bluetooth 5.0, aptX, palaiko EQ - galima patiems reguliuoti norimą muziką (iš viso jau turime 22 režimus), cVc 8.0 užtikrina labai gerą pokalbių kokybę.

Vienu įkrovimu dirba 7 val., 10 min. įkrovimo užteks muzikos klausytis net 2 val., o su dėkliuko baterija - 28 val. Palaikomas ir belaidis įkrovimas bei atitinka IPX5 standartą. Puikiai apžvalgininko vertinamos TWS ausinės:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(36)
(4)
(32)

Komentarai ()