Lenkijos sandėlio papildymas! Už mažiausią kainą, pačios perkamiausios „Anker“ kolonėlės: 24 500 užsakymų ir puikūs lietuvių įvertinimai - „atrodo, kaip Sony, bet deda ją į pavėsį. Garsas toks, kad Anker turėtų kainuoti 200 dolerių. Aš ką tik radau mėgstamiausią garso kolonėlę“ („Anker Soundcore Motion+“ ir „Anker Soundcore 2“, iš Lenkijos, Video)  (2)

Dešimtys tūkstančių pirkimų, galybė teigiamų atsiliepimų ir apžvalgininkų pagyros. Tai dvi pačios populiariausios garsiosios „Anker“ kompanijos belaidės kolonėlės. Ką jos sugeba, kuo skiriasi, kiek kainuoja ir ką apie jas sako pirkėjai iš Lietuvos?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Anker Soundcore Motion+“ pati perkamiausia kompanijos kolonėlė:

  • Aliexpress - 72,35 €;
    • 34 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 3-7 d.d.

„Anker Soundcore Motion+“ yra įspūdingai populiari belaidė garso kolonėlė. Tai pati populiariausia kompanijos kolonėlė.

Turime virš 13 620 užsakymų, 6 900 atsiliepimų ir beveik tobulą 4,9/5 balų įvertinimą. Ir čia tik oficialioje gamintojo parduotuvėje. 

Pirkėjai ir apžvalgininkai tvirtina, kad iki 100 dolerių, tai yra geriausia garso kolonėlė.

Šias kolonėles įsigiję žmonės iškart pabrėžia tai, kad „Anker Soundcore Motion+“ belaidė kolonėlė aprūpinta visa gausa garsiakalbių. Čia jų turime net 6: du pasyvūs garsiakalbiai, 2 neodimio žemų dažnių garsiakalbiai ir dar du atsakingi už aukštus dažnius.

Ir taip, „Anker Soundcore Motion+“ atitinka Hi-Res sertifikatą, palaiko Qualcomm aptX technologiją ir galia siekia 30W. Visas šis derinukas leidžia užtikrinti aukščiausios kokybės garsą.

Apie puikią „Anker Soundcore Motion+“ belaidės kolonėlės garso kokybę kalba tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai.

Taip pat pabrėžiama ir tai, kad kolonėlės korpusas yra labai tvirtas, metalas ir kokybiška guma, kolonėlė atspari vandeniui (IPX7) ir aprūpinta net 6700 mAh talpos baterija. Vienu įkrovimu muzikos galima klausytis iki 12 val., o tai yra labai geras rodiklis.

Šias kolonėles įsigijusiems taip pat patinka, kad „Anker Soundcore Motion+“ yra suporuojama Bluetooth 5.0 ryšiu su telefonais ir taip iš jų galima groti muziką.

Palaikoma ir specialiai kolonėlei skirta programėlė ir turime keletą jau įdiegtų muzikos grojimo režimų bei garso vienodintuvą (EQ), tad galime leidžiamą garsą reguliuoti pagal savo asmeninius poreikius.

Pirkėjai „Anker Soundcore Motion+“ garso kolonėle yra labai patenkinti ir pirkėjas iš Lietuvos teigia, kad: „akcijos metu pirkit, nedvejokit. Bosas yra, bet ne jbl’inis, kaip pvz: Extreme 2, o taip tai niekuo nenusileidžia tai serijai.“

Kitas pirkėjas iš Lietuvos teigia, kad tai: „aukščiausios kokybės produktas. Nieko geriau už 100€ ar net 150€ negausite, o ši kolonėlė man kainavo tik 75€. Būtinai rekomenduoju atsisiųsti į telefoną programėlę. Taip labai šaunu valdyti garsą ir turėsite gerą EQ.“

Iš Lenkijos sandėlio šią kolonėlę užsisakęs pirkėjas tvirtina, kad „pristatymas per 4 dienas nuo užsakymo iki durų! Kažkas nerealaus! Kolonėlės kokybė fantastiška! Garso kokybė man asmeniškai skamba švariau už JBL! Užsakysiu dar vieną! Tikrai rekomenduoju šią prekę ir servisą! Visiems geros muzikos ir įsimintinų akimirkų su šia kolonėle:)“

O šioje apžvalgoje galite dar daugiau sužinoti apie „Anker Soundcore Motion+“ garso kolonėlę, kurią išbandęs apžvalgininkas teigia, kad „Anker Soundcore Motion+ atrodo, kaip Sony, bet deda ją į pavėsį. Garsas toks, kad Anker turėtų kainuoti 200 dolerių. Aš ką tik radau mėgstamiausią garso kolonėlę“:

Kuo pasižymi „Anker Soundcore 2“?

„Anker Soundcore 2“ - kolonėlė, skirta norintiems dar labiau sutaupyti ir už stebėtinai žemą kainą gauti puikų produktą.

Šią kolonėlę jau įsigijo daugiau kaip 10 830 pirkėjų, net 5 100 atsiliepimų ir 4,9/5 balų įvertinimas. Puiki statistika.

„Anker Soundcore 2“ jau yra kompaktiškesnė (165 x 54 x 45 mm), plastiko korpuso garso kolonėlė ir ją dar patogiau pasiimti su savimi į lauką, keliones ir norint pramogauti gamtoje.

Juolab, kad atitinka IPX7 standartą, tad yra visiška atspari vandeniui, kas tokioje kainų kategorijoje nėra taip jau dažna.

Vienu įkrovimu (dėka 52000 mAh baterijos) muzikos galima klausytis iki 24 val., kolonėlė su telefonais poruojama Bluetooth 5.0 ryšiu, tarpusavyje galima suporuoti ir dvi tokias kolonėles bei turėti dar daugiau garso.

Čia jau turime du garsiakalbius po 6W, tad bendrai turime 12W garso kolonėlę. Ir ypač pabrėžiama, kad kompaktiško dydžio kolonėlėje yra itin stiprūs žemi tonai. Prie to prisideda ir Anker BassUp įdiegta technologija.

Yra ir mikrofonas, tad per kolonėlę galima bendrauti su į telefoną paskambinusiu pašnekovu, kas suteikia papildomo funkcionalumo.

Šauni kolonėlė už labai gerą kainą ir puikiai vertinama pirkėjų iš Lietuvos: „Geriau nei tikėjausi, man labai patinka ši kolonėlė, garsas stiprus, galingas, kur kas geresnė nei Mifa A10, vienu įkrovimu atidirbo 25 val. Rekomenduoju.“

O štai šis apžvalgininkas tvirtina, kad „už tokią kainą Anker Soundcore 2 yra geriausia biudžetinė kolonėlė. Čia tiesiog nėra prie ko prikibti“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(1)
(11)

Komentarai (2)