Iš Lenkijos paskutiniai vienetai itin šaunių gulsčiukų: su automatiniu kampo matavimu, rezultatų fiksavimu bei įrašymu į atmintį, ryškiu LED ekranu bei magnetais ir juokingai žemos kainos („GVDA GD-H400M“ ir „GVDA GD-Y400M“ gulsčiukai, iš Lenkijos, ribotas kiekis, Video)  ()

„GVDA GD-H400M“ ir „GVDA GD-Y400M“ - labai įdomūs ir puikios kainos gulsčiukai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„GVDA GD-H400M“ ir „GVDA GD-Y400M“ gulsčiukai:

  • Aliexpress19,47 €;
    • 20 % nuolaida;
    • iš Lenkiijos ir Belgijos, tad jokių muito mokesčių;
    • už 7,49 € į Lietuvą pristatys per 7 dienas;
    • paskutiniai vienetai.

„GVDA GD-H400M“ ir „GVDA GD-Y400M“ yra ypatingai geros kainos gulsčiukai. Ir šiuos šaunius įrenginius jau įsigijo virš 240 pirkėjų, turime beveik 100 atsiliepimų ir tobulą pirkėjų įvertinimą: 5 balai iš 5. Turime pirkimų ir iš Lietuvos bei mūsų tautiečiai irgi šiuos gulsčiukus itin giria.

Atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu galima rinktis iš dviejų modelių: „GVDA GD-H400M“ ir „GVDA GD-Y400M“. Skirtumas tarp jų yra vienintelis - spalva. Tad arba baltos, arba raudonos spalvos gulsčiukas. Kitais parametrais jie yra identiški.

Šiuos įrenginius galima naudoti ir kaip pačius įprasčiausius gulsčiukus bei ir kaip elektroninius gulsčiukus.

 

„GVDA GD-H400M“ ir „GVDA GD-Y400M“ gulsčiukai turi štai tokius LED ekranėlius, kuriuose pateikiami išmatuoti rezultatai - paklaida siekia tik 0.1°. Papildomai yra ekranėlio apšvietimas, kas leis gautus rezultatus matyti dar geriau.

Pliusas ir tas, kad apvertus gulsčiuką automatiškai yra apverčiami ir matavimų rezultatai. Patogu greitai pamatyti ir suprasti skaičius.

Taip pat šie gulsčiukai sugeba išmatuoti kampą bei užfiksuoti gautus rezultatus, kas darbuojantis namuose išties labai pravers.

Plius, gauti rezultatai yra išsaugomi į atmintį, o tai irgi privalumas atliekant remonto darbus.

Dar vienas pliusas, kad šie gulsčiukai savo korpusuose turi integruotus magnetus, tad juos patogu greitai pritvirtinti prie metalinių paviršių.

Taip pat gulsčiukai maitinami 2 standartinėmis AA tipo baterijomis. 

„GVDA GD-H400M“ ir „GVDA GD-Y400M“ - puikios kainos gulsčiukai, padėsiantys keičiant langus, įstatant duris, klojant plyteles ir kt.

Funkcionalūs, patogūs naudotis, atsparūs vandeniui bei dulkėms ir dabar siunčiami iš Lenkijos/Belgijos sandėlių.

 

Kelios labai patenkintų pirkėjų padarytos gulsčiukų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

„GVDA GD-H400M“ ir „GVDA GD-Y400M“ vaizdo įrašą rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()