Šaunus rinkinukas iš Vokietijos sandėlio: labai apžvalgininkų giriama „Xiaomi Liven G-5“ karšto oro gruzdintuvė ir turbūt pigiausias „Xiaomi Deerma DX700S“ dulkių siurblys (iš Vokietijos, Video)  ()

Cafago pasiūlymai iš Vokietijos:

- „Xiaomi Liven G-5“ karšto oro gruzdintuvė;

- „Xiaomi Deerma DX700S“ puikios kainos rankinis dulkių siurblys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Liven G-5“ karšto oro gruzdintuvė

Cafago - 68,47 €;

  • 72 % nuolaida;
  • iš Vokietijos, tad jokių muito mokesčių;
  • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.;
  • ribotas kiekis.

„Liven G-5“ - labai geros kainos ir funkcionali karšto oro gruzdintuvė, kurioje be jokių pridėtinių riebalų pasigaminsite norimą patiekalą: išsikepsite vištienos, kiaulienos, jautienos, jūros gėrybes, bulvytes, bandeles ir t.t.

Beje, tai yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas ir apžvalgininkų labai gerai vertinamas.

1400W galios „Liven G-5“ karšto oro gruzdintuvė sveria 3 kg, yra 28,10 x 23 x 29 cm dydžio ir su grūdinto stiklo viršutine dalimi. Pastarojoje yra integruotas jutiklinis ekranėlis, kuriame ir turime pilną valdymą. Čia galima rinktis norimą temperatūrą, laiką ir kitus parametrus.

Belieka tik „Liven G-5“ prijungti prie 220V elektros tinklo, į 2,5 l talpos lengvai išimamą bei plaunamą dėklą įdėti norimus kepti produktus, panelėje nustatyti laiką (0-60 min.), temperatūrą (80-200 °C) ir paspausti Start mygtuką.

Baigus kepti, pasigirs garsinis signalas ir beliks už karščiui atsparios rankenos paėmus dėklą išimti iškeptus maisto produktus, juos išsidėti į lėkštę ir skaniai papietauti. Greita, patogu, paprasta ir jokių pridėtinių riebalų.

Išsami apžvalga italų kalba:

O čia be jokių kalbų, vien tik skirtingų patiekalų gamyba - įrenginio pajėgumų testavimas:

„Deerma DX700S“ puikios kainos rankinis dulkių siurblys

Cafago - 41,24 €;

  • 85 % nuolaida;
  • iš Vokietijos, tad jokių muito mokesčių;
  • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.;
  • ribotas kiekis.

„Deerma“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanija ir ji gamina įvairius dulkių siurblius. Štai ir čia turime puikų kainos ir kokybės atstovą - „Deerma DX700S“.

„Deerma DX700S“ yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų, tvirtas ir tuo pačiu funkcionalus įrenginys. Jis pakuotėje turi visus reikalingus priedus ir „Deerma DX700S“ galima naudoti pačioms įvairiausioms valymo sąlygoms.

Taip, „Deerma DX700S“ yra laidinis dulkių siurblys (laido ilgis 4,5 metrai) ir tai jau gali atrodyti kiek pasenęs dalykas, kai rinkoje yra daugybė belaidžių siurblių variantų.

Tačiau čia turime 2 neatremiamus „Deerma DX700S“ privalumus: niekada nepritrūks energijos ir nereikės įkrauti baterijų bei kaina. „Deerma DX700S“ kainuoja juokingai pigiai.

Verta pažymėti ir tai, kad „Deerma DX700S“ turi cikloną bei trijų sluoksnių filtrą (yra ir HEPA filtras). 

„Deerma DX700S“ yra 600W galios bei užtikrina 15kPa siurbimo slėgį, kas tokioje kainų kategorijoje net labai gerai. Atliekų dėžutė yra 0,8 litrų talpos, lengvai ištuštinama. Pats siurblys sveria 2,2 kg. Šaunus siurblys. Tokio pilnai užtenka įprastai, kasdieniai namų priežiūrai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()