Už tokią kainą - tikras kosmosas! Kainos ir kokybės santykis tiesiog neįtikėtinas: iš Lenkijos, nuostabios kainos ir žvėriškų specifikacijų nešiojamas kompiuteris („KUU Laitnin G3“ aprašymas, 8+512GB SSD, iš Lenkijos, papildomai dovanos, Video)  ()

„KUU Laitnin G3“ - nuostabios kainos ir specifikacijų nešiojamas kompiuteris. Tokio žvėries užteks žaisti ir naujus žaidimus, ir pramogauti, ir labai patogiai darbuotis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„KUU Laitnin G3“ nešiojamas kompiuteris (8+512GB SSD):

  • Gearbest 625,30 €;
    • 47 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 3-5 d.

Prie šio puikaus pasiūlymo Gearbest dar papildomai pridės ir dovanų.

Štai gausime originalią ir 25,35 € kainuojančią „KUU M01“ belaidę kompiuterinę pelę.

Beje, šiuo metu taikoma puiki akcija - perkant vieną šią PC pelę, dar nemokamai pridės dvi papildomas peles.

Tad už 25,35 € gausite tris PC peles. Tokia akcija galioja iki birželio 20 d. - pasiūlymą rasite čia.

Dar prie „KUU Laitnin G3“ kompiuterio dovanų gausime ir 3,38 € vertės originalų „KUU“ kilimėlį PC pelei.

Kuo pasižymi „KUU Laitnin G3“ nešiojamas kompiuteris?

 

„KUU Laitnin G3“ nešiojamas kompiuteris aprūpintas galingu AMD Ryzen 5 4600H procesoriumi, kurio darbinis taktinis dažnis siekia net iki 4.0GHz.

Tokio galingo procesoriaus pilnai užteks ir sudėtingoms bei daug resursų reikalaujančioms užduotims bei vienu metu atlikti skirtingas užduotis.

Svarbu ir tai, kad čia turime 8GB RAM (LPDDR4 atmintinė) + 512GB SSD vidinę atmintį. Tuo pačiu galima įdėti dar vieną SSD diską ir taip padidinti vidinę atmintį.

Tokie parametrai reiškia, kad „KUU Laitnin G3“ nešiojamas kompiuteris kuo lengviausiai susidoros su kasdienėmis užduotimis, daug resursų reikalaujančiomis programomis, ypač efektas pasijaus, kai bus vienu metu dirbama su skirtingomis programomis ir žaidžiant žaidimus. 

Kad „KUU Laitnin G3“ nešiojamas kompiuteris išliktų tinkamos temperatūros ir vykdydamas sunkias užduotis neperkaistų - čia turime du aušintuvus.

Dėka jų kompiuteris išliks darbinės temperatūros, kad ir kokią užduotį atliktų.

Labai šaunu ir tai, kad „KUU Laitnin G3“ nešiojamas kompiuteris turi 70Wh bateriją, kurios energijos žaidžiant žaidimus užtenka iki 6-8 valandų, o darbuojantis įprastai ir žiūrint vaizdo įrašus - iki 13 val.

Pliusas ir tas, kad čia palaikomas greitasis baterijos įkrovimas ir ją pilnai įkrauti prireiks vos vienos valandos. Labai geri rezultatai.

 

Svarbu ir tai, kad „KUU Laitnin G3“ nešiojamas kompiuteris turi reikiamas, naujos kartos jungtis: USB3.0, C-tipo, HDMI bei 3.5mm audio. Tad prijungsime reikiamus įrenginius, garso įrangą. Palaiko ir 4K vaizdo išvestį.

„KUU Laitnin G3“ nešiojamas kompiuteris palaiko WiFi (2.4 ir 5GHz) bei Bluetooth 5.1 belaidžius ryšius.

„KUU Laitnin G3“ nešiojamas kompiuteris aprūpintas 15,6 colių FHD ekranu ir yra su vos 6 mm storio rėmeliu.

Pastarasis yra labai plonas ir ekrano su visu korpusu santykis siekia 90%.

Įdomu bei kai kuriomis aplinkybėmis tikrai patogu yra ir tai, kad „KUU Laitnin G3“ nešiojamo kompiuterio ekranas yra nulenkiamas 180 laipsnių kampu.

Gamintojas tvirtina, kad vyriai yra metaliniai, kaip, beje, ir viso kompiuterio korpusas, tad mechanizmas išliks tvirtas labai ilgą laiką.

Ir nors kompiuteris yra metalo korpuso, bet sveria tik 1,8 kg, kas yra visai mažai. Tokį kompiuterį patogu pasiimti su savimi.

Šaunu ir tai, kad „KUU Laitnin G3“ nešiojamas kompiuteris turi pilno komplekto klaviatūrą - yra atskirai ir skaičių mygtukai.

Labai smagus dalykas, kad klaviatūros apšvietimo lygis yra reguliuojamas. Išties pravartus dalykas.

 

Pavyzdžiui, dirbant visiškoje tamsoje to maksimalaus apšvietimo gali ir nereikėti, jis tiesiog gali būti per stiprus ir net akinti, tad tiesiog sumažiname apšvietimo lygį iki tokio, koks asmeniškai yra priimtiniausias. Puikus dalykas.

„KUU Laitnin G3“ nešiojamas kompiuteris turi ir papildomą apsaugą nuo svetimų žmonių - pirštų atspaudų skaitytuvą.

Įdomus ir vis populiarėjantis nešiojamų kompiuterių gamintojų sprendimas.

„KUU Laitnin G3“ nešiojamas kompiuteris aprūpintas ir Stereo garsiakalbiais, tad garantuojama, jog garso kokybė yra aukščiausio lygio.

Priekyje turime ir integruotą internetinę kamerą virtualiems susitikimams, pokalbiams su giminaičiais, draugais ir verslo partneriais bei klientais.

„KUU Laitnin G3“ yra puikios galios, funkcionalumo, dizaino ir kainos nešiojamas kompiuteris.

Labai geras variantas dirbantiems, daug keliaujantiems verslo žmonėms, mėgstantiems pramogauti bei žaisti žaidimus, ir visiems, kuriems reikia puikiu kainos/kokybės santykiu pasižyminčio nešiojamo kompiuterio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(11)
(-4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: