Fantastiški pasiūlymai iš Lenkijos ir Belgijos: net iki 2,5 kartų pigiau nei Lietuvoje išmanieji „Xiaomi“ ventiliatoriai su 100 pūtimo režimų ir pačios perkamiausios belaidės kompiuterių pelės - tinka visoms OS, su RGB šviesomis, keičiamu DPI ir juokingos kainos (Video, kuponas, „Xiaomi“ ventiliatorių papildymas 2021-06-26)  (1)

Per šiuo metų vykstantį Aliexpress vasaros išpardavimą už stebėtinai žemas kainas išparduodami „Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2“ ventiliatoriai bei pačios populiariausios PC pelės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2“ ventiliatorius

  • Aliexpress - 69,42 €; IŠPIRKTA
    • 47 % nuolaida;
    • iš Belgijos, tad jokios muitų rizikos;
    • už 1,62 € į Lietuvą pristatys per 7 d.d.
    • Lietuvoje jis kainuoja 119,99 €.

 

„Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite“ ventiliatorius

  • Aliexpress - 49,04 €; 48,97 €; (papildymas 2021-06-26)
    • 48 % nuolaida;
    • iš Lenkijos ir Belgijos, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 7 d.d.

 

„Xiaomi Dream Maker“ ventiliatorius (papildymas 2021-06-26)

  • DHgate - 58,80 €;
    • kuponas - DH20OFFC (galioja iki birželio 30 d.);
    • iš Lenkijos, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 7 d.d.

 

„Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2“ ventiliatorius išpirko akimirksniu, tačiau jiems puiki alternatyva yra „Xiaomi Dream Maker“ ventiliatorius.

Šių modelių savybės yra praktiškai identiškos, tik skiriasi gamintojai.

Svarbu yra tai, kad „Xiaomi Dream Maker“ ventiliatorius dar turi ir įkraunamą 2500 mAh bateriją, tad jį nusinešti į norimą vietą yra dar patogiau.

Šiuo metu „Xiaomi“ ventiliatoriai parduodami už stebėtinai žemas kainas. Bent 2 kartus pigiau nei Lietuvoje ir iš Lenkijos/Belgijos sandėlių, tad jokios muitų rizikos ir pristatys per keletą dienų.

O kuo gi skiriasi „Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2“ nuo „Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 Lite“?

Pirmiausiai, tai kaina. Lite versija yra dar pigesnė, tačiau tuo pačiu ir kiek nusileidžia „Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2“ ventiliatoriui.

Štai „Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2“ ventiliatorių galima naudoti tiek pastačius ant stalo, tiek ant grindų. Jo dydis yra keičiamas, ko negalėsite daryti su Lite versija.

Kitas svarbus dalykas, tai yra ventiliatorių sparnuotė. Lite versija turi 7 ašmenų sparnuotę ir užtikrina tolygų oro srautą.

Tačiau „Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2“ ventiliatoriaus sparnuotė yra dvigubo tipo. Prie tų 7 ašmenų turi dar papildomus 5 ašmenis ir tai ganėtinai unikalus sprendimas, kuris išskiria šį ventiliatorių iš kitų esančių rinkoje.

 

Xiaomi dizaineriai ilgai dirbo, kol sukūrė ventiliatorių su natūraliu vėju. Naujo dizaino, inovatyvi sparnuotė naudojasi lėtu ir tvirtu DC varikliu, kad vienodai „pjautų“ orą ir jums teiktų natūralaus vėjo švelnumą ir sklandumą.

Svarbu ir tai, kad abu ventiliatoriai aprūpinti bešepetėliniais 25W galios elektros varikliais ir ventiliatoriai jungiami į 220V elektros tinklą.

Dėl tokių variklių ventiliatoriai dirba stabiliai prie įvairių apsukų, dirba dar tyliau (vos 31dB) ir užtikrina stebėtinai žemas energijos sąnaudas.

Svarbus ventiliatorių skirtumas ir tas, kad „Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2“ vertikaliai pasisuka 140, o horizontaliai 39 laipsnių kampu. Lite versija atitinkamai: 90 ir 30 laipsnių kampu.

Ventiliatoriai palaiko 3 standartinius vėjo pūtimo režimus ir pilnai valdomi su ant korpuso esančiais mygtukais.

Taip pat palaiko Mijia programėlę, kurioje galima juos pilnai valdyti, tą daryti nuotoliniu būdu, aktyvuoti laikmatį, automatinį įsijungimą/išsijungimą, užraktą nuo vaikų ir rinktis net iš 100 vėjo pūtimo režimų.

Puikūs ventiliatoriai ir ypatingai „Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2“, kuris kainuoja 2 kartus pigiau nei Lietuvoje:

„iMice“ RGB belaidės pelės

  • Aliexpress - nuo 7,82 €;
    • 41 % nuolaida;
    • iš Lenkijos, tad jokios muitų rizikos;
    • už 3,61 € į Lietuvą pristatys per 7-9 d.d.

 

„iMice“ RGB belaidės pelės yra ypatingai populiarios: daugiau kaip 9 140 užsakymų, 4 900 atsiliepimų ir net 4,8 balų įvertinimas.

Pirkėjams labai patinka puiki PC pelių išvaizda ir funkcionalumas.

Šiuo metu galima rinktis iš įvairių pelių spalvų modelių. Visos jos su RGB šviesomis.

Taip pat galima rinktis 2,4Ghz ryšiu arba 2,4GHz ir Bluetooth ryšiu prie įrenginių besijungiančių pelių versijų.

Puiku ir tai, kad šios ergonomiškos pelės gali dirbti praktiškai su visais įrenginiais ir operacinėmis sistemomis: Windows (XP/7/8/10), Linux, Mac OS, iOS 13, Android 5.0. Prieš pasirinkdami tinkamą PC pelę į tai atkreipkite dėmesį.

Dar labai gerai ir tai, kad čia galime keisti DPI rodiklį - turime 3 pasirinkimus, tad PC pelę, jos veikimą, patogu priderinti prie skirtingų užduočių: įprasto darbo bei žaidimų, kur reakcijos laikas ypatingai svarbus.

„iMice“ RGB belaidės pelės sveria 100 gramų, turi 4 valdymo mygtukus, o įkraunamos 200 mAh talpos ličio jonų baterijos užteks nepertraukiamai dirbti net 168 valandas arba visą savaitę!

Net jei kasdien šias PC peles naudosite po 8 valandas, įskaičiuojant ir savaitgalius, tai vienu įkrovimu jos dirbs 21 dieną.

„EASYIDEA“ labai lietuvių perkamos belaidės pelės

  • Aliexpress - nuo 7,68 €;
    • 31 % nuolaida;
    • iš Lenkijos, tad jokios muitų rizikos;
    • už 3,61 € į Lietuvą pristatys per 7-9 d.d.

 

„EASYIDEA“ - kiek kitokio dizaino, jau be RGB šviesų, tačiau labai lietuvių perkamos belaidės pelės.

Iš viso turime virš 6 380 užsakymų, 3 740 atsiliepimų ir labai aukštą 4,8 balų įvertinimą.

Šiuo atveju taip pat galima rinktis iš įvairių PC pelių versijų ir jos taip pat suderinamos su įvairiomis operacinėmis sistemomis.

Šaunu ir tai, kad visos šios pelės prie įrenginių gali jungtis tiek 2,4GHz, tiek ir Bluetooth ryšiu.

Tereikia spustelėti ant pelės korpuso esantį mygtuką ir taip pasirinkti prisijungimo būdą. Be to, vienu metu taip galima su viena PC pele prisijungti prie dviejų įrenginių. Patogi funkcija.

„EASYIDEA“ belaidės pelės dar lengvesnės, sveria 75 gramus. Jų DPI rodiklis irgi keičiamas: 800-1200-1600 DPI. O įkraunamos baterijos irgi užteks nepertraukiamai dirbti net 7 dienas!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai (1)