Iš Čekijos ir su kuponu paskutiniai vienetai kompiuterių garso kolonėlių, kokių dar nematėte: HiFi garsas, valdomos RGB šviesos, Bluetooth, USB + 3.5mm, prijungiama prie įvairių įrenginių ir tiesiog puiki kaina („BlitzWolf BW-GS1“, iš Čekijos, kuponas, Video)  ()

„BlitzWolf BW-GS1“ - išskirtinio dizaino, gerų specifikacijų, garso ir kainos kompiuterio garso kolonėlę, kurią galima prijungti ir prie kitų įrenginių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„BlitzWolf BW-GS1“ garso kolonėlė:

 

„BlitzWolf BW-GS1“ - šaunios išvaizdos ir pirkėjų giriama kompiuterių garso kolonėlė šiuo metu parduodama už labai gerą kainą.

Ir greitai į Lietuvą pristatys iš Čekijos sandėlio.

„BlitzWolf BW-GS1“ yra dviejų kanalų garso kolonėlė su dviem garsiakalbiais, kurių kiekvieno galia siekia po 10W.

Ir to pilnai pakanka, kaip kompiuterio garso kolonėlei. Juolab ir kaina yra juokingai žema.

Plius, gamintojas teigia, kad garso kolonėlė užtikrina 360 laipsnių kampu sklindantį HiFi Stereo garsą ir yra akcentuojami žemi tonai.

„BlitzWolf BW-GS1“ labiausiai išsiskiria savo dizaino bei RGB šviesų palaikymo sprendimais.

Garso kolonėlė atrodo labai moderniai, viršutinėje dalyje turi į prisilietimus reaguojančius valdymo mygtukus, kuriais ir valdomos RGB šviesos (skirtingi švietimo režimai), Bluetooth režimas. Priekyje esančiu ratuku valdomas garso lygis.

 

„BlitzWolf BW-GS1“ garso kolonėlė yra skirta prijungti prie kompiuterių, bet tuo pačiu ją galima prijungti ir prie kitų įrenginių: televizorių, telefonų, planšečių ir panašiai.

„BlitzWolf BW-GS1“ be Bluetooth palaiko ir USB bei 3.5mm audio jungtis. Pakuotėje yra ir 1,2 metro ilgio USB pajungimo laidas.

„BlitzWolf BW-GS1“ - modernaus dizaino, išvaizdi, su šauniai šviečiančiomis RGB šviesomis, geromis pajungimo prie įrenginių galimybėmis ir, kaip teigia pirkėjai, labai gera garso kokybe.

Štai keletas pirkėjų padarytų „BlitzWolf BW-GS1“ garso kolonėlės nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

 

Labai šauniai „BlitzWolf BW-GS1“ kolonėlės pagrindinės savybės ir galimybės yra pademonstruojamos štai šiame vaizdo įraše:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()