Fantastiškas anonso pasiūlymas ir toks „Xiaomi“ ekosistemos siurblys, kokio dar nematėme: galingas variklis bei siurbimas ir išskirtinis plovimas - sutvarko net didžiausią betvarkę ir pats save išsiplauna! („JIMMY PowerWash HW8/HW8 Pro“, kuponai, iš EU, Video)  ()

„Xiaomi“ ekosistemos kompanijos mus nuolat nustebina naujais ir labai įdomiais įrenginiais. Ir šįkart „JIMMY“ kompanija pristatė dar nematytus siurblius: „JIMMY PowerWash HW8“ ir dar galingesnę jo versiją - „JIMMY PowerWash HW8 Pro“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„JIMMY PowerWash HW8“ (220W galia, 7000Pa siurbimo slėgis):

  • GeekBuying - 199,99 €;
    • kuponas - JIMMYHW8:
    • iš Europos sandėlių;
    • į Lietuvą pristatys per 2-7 d.d.

 

„JIMMY PowerWash HW8 Pro“ (300W galia, 15000Pa siurbimo slėgis):

  • GeekBuying229,99 €;
    • kuponas - JIMMYHW8PRO:
    • iš Europos sandėlių;
    • į Lietuvą pristatys per 2-7 d.d.

Tai yra specialaus anonso pasiūlymai.

Pabrėžiama, kad visus mokesčius sutvarko GeekBuying, tad pirkėjams niekuo rūpintis nebereikia. Kokią kainą matote užsakymo pabaigoje, tokia ji ir yra galutinė.

Plačiau apie pirkimą iš GeekBuying galite paskaityti čia.

Kuo gi pasižymi „JIMMY PowerWash HW8“ ir „JIMMY PowerWash HW8 Pro“ siurbliai?

Pradėkime nuo šių siurblių tarpusavio skirtumų.

Iškart galite matyti, kad skiriasi jų kaina ir Pro versija 30 eurų brangesnė. Ir tiesą sakant tikrai rekomenduojame šioje vietoje netaupyti tų 30 eurų ir rinktis „JIMMY PowerWash HW8 Pro“ modelį.

Kodėl? Nes jis turi galingesnį variklį: 300W vs. 220W. Abu siurbliai su bešepetėliniais varikliais.

Kitas svarbus aspektas yra siurbimo slėgis ir čia Pro versija lenkia dvigubai: 15000Pa vs. 7000Pa. Norint išvalyti storesnius kilimus, susiurbti didesnę betvarkę, nuplauti labiau įsisenėjusias dėmes - „JIMMY PowerWash HW8 Pro“ tą darys geriau.

Ir trečias dalykas - baterija. Abu siurbliai turi išimamas baterijas, kas yra gerai. Ateityje bus galima įsigyti naują/papildomą bateriją ir taip prailginti darbo laiką.

Tačiau šiuo metu Pro yra pranašesnis, nes turi talpesnę bateriją: 3000 vs. 2500mAh. Atitinkamai ir gali dirbti ilgiau: 35 min vs. 25 min.

Tad galite gana aiškiai iš šių aspektų matyti, kad „JIMMY PowerWash HW8 Pro“ yra įdomesnis ir esant dabartinei anonso kainai - kur kas vertingesnis pasirinkimas.

Kitais aspektais šie du siurbliai iš esmės daugiau ir nesiskiria. Beje, pasirinkę „JIMMY PowerWash HW8 Pro“ modelį - papildomai pakuotėje gausite atsarginį volelį.

Ką gi sugeba šie siurbliai?

Šie siurbliai yra net labai įdomūs: belaidžiai, su įkraunamomis baterijomis, galingais varikliais ir suprojektuoti taip, kad vienu metu gali sutvarkyti ir didžiausią betvarkę.

Įprastai belaidžiai rankiniai dulkių siurbliai palaiko sausą siurbimą. Kai kurie dar papildomai turi pritvirtinamus plovimo priedus, bet ten tėra drėgnas grindų valymas. O su šiais naujaisiais siurbliais galima atlikti tikrą grindų plovimą.

Žinoma, pliusas ir tas, kad ant šių siurblių korpusų yra labai daili informacinė panelė, LED ekranas.

Jame pateikiama visa valymo statistika, baterijos energijos likutis, pasirinktas valymo režimas, informuojama apie vandens talpų pripildymą/ištuštinimą ir t.t.

Iš tikrųjų čia net labai įdomus dalykas. Turime 2 atskiras vandens talpas. Vienoje jų (0,45l) pripildome vandens ar specialiai grindims plauti skirto skysčio, o priekinėje dalyje pritvirtinama tuščia talpa (0,35l), į kurią nuo grindų susiurbiamos atliekos.

Siurbliai taip suprojektuoti, kad pilnai švarus ir nešvarus vanduo atskirtas. Tuo pačiu palaikomas ir savaiminis siurblio apsiplovimas. Baigus darbą teliks pasirinkti tokį režimą ir siurblys pats save išsiplaus. Puikus dalykas.

Grindų plovimo metu siurbliai priešais save purškia tą švarų vandenį ar grindų plovimo skystį (jo kiekis yra reguliuojamas) ir taip papildomai sudrėkina valomą paviršių, kad dar geriau jį nuvalytų.

Gamintojas tvirtina, kad siurbimo galios pilnai užtenka tam, kad jau po pirmo karto būtų susiurbtas net ir didelis kiekis atliekų, ar tai būtų ant grindų išpilta sriuba, sultys, ar kiti maisto produktai. Tuo pačiu puikiai pašalinamos ir įsisenėjusios dėmės bei nešvarumai.

Kaip ir minėjome, abu modeliai turi išimamas baterijas. O tai yra privalumas.

Kompanija, po pristatyto naujo produkto, greitai į rinką pateikia ir jam skirtų atsarginių dalių bei naudingų priedų. Tad ir čia greitai bus galimybė įsigyti papildomų baterijų ir taip dar labiau prailginti veikimo laiką.

Plius, jei kartais baterija sugestų - nereikės pirkti naujo siurblio. Teliks įsigyti naują bateriją ir siurbliu galima bus naudotis toliau.

Gamintojas teigia, kad abu siurblių modeliai yra kompaktiški ir patogūs naudotis.

Taip pat su jais gausite ir laikymo/įkrovimo stoteles. Siurbliai namuose užims mažai vietos ir tuo pačiu baterijos bus įkrautos.

„JIMMY PowerWash HW8 Pro“ ir „JIMMY PowerWash HW8“ - labai įdomūs belaidžiai dulkių siurbliai. Sausas ir drėgnas valymas. Iš tikrųjų rimtas grindų plovimas, kokio negali pasiūlyti absoliuti dauguma belaidžių siurblių. Ir anonso metu dar puiki kaina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()