TomTop rekomenduoja: už mažiausią kainą turbūt pigiausias „Xiaomi“ ekosistemos belaidis dulkių siurblys - puiki kokybė ir užtektinai galios įprastai kasdieniai priežiūrai („Deerma VC20 Plus“ belaidis dulkių siurblys, iš Vokietijos, Video)  ()

„Deerma VC20 Plus“ - vienas pigiausių belaidžių dulkių siurblių. Puikios kainos ir kokybės atstovas, padėsiantis palaikyti tvarką namuose, sodo namelyje, automobilyje ir kitose vietose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Deerma VC20 Plus“ belaidis dulkių siurblys:

  • TomTop - 56,94 €;
    • 84 % nuolaida;
    • mažiausia kaina - įprastai jis kainuoja bent 20-30 € brangiau:
    • iš Vokietijos sandėlio;
    • už 6,47 € pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.;
    • ribotas prekių skaičius;
    • visus mokesčius sutvarko TomTop.

Svarbu pažymėti ir tai, kad siurbliai bus atgabenti iš Vokietijos sandėlio: vos per 3-5 darbo dienas ir be jokių papildomų mokesčių.

Visus mokesčius sutvarko TomTop, tad pirkėjams niekuo rūpintis nebereikia. Kokią kainą matote užsakymo pabaigoje, tokia ji ir yra galutinė.

Kuo pasižymi „Deerma VC20 Plus“?

„Deerma VC20 Plus“ šiuo metu yra turbūt vienas pigiausių belaidžių dulkių siurblių. Jo kaina yra įspūdingai žema ir geriausia tai, kad jis pasižymi net labai geromis savybėmis.

Pakuotėje rasime įvairių keičiamų antgalių. Ir jų čia yra ganėtinai daug. Su jais bus galima išvalyti visus namus, automobilio saloną ir kitas sunkiai pasiekiamas vietas.

„Deerma VC20 Plus“ belaidis dulkių siurblys aprūpintas įkraunama 2200mAh talpos baterija. Ją įkrausime per maždaug 4,5 val., o energijos užtenka 15 min (maks. siurbimo režimas) ir 22 min. (standartinis siurbimo režimas). Geri rezultatai.

Taip pat čia turime 150W galios elektros variklį, palaikomi du siurbimo režimai - maksimaliai 8kPa. Kaip už tokią kainą net labai geri rezultatai. To pilnai pakanka įprastai namų priežiūrai.

Gamintojas itin pabrėžia „Deerma VC20 Plus“ siurblio gerą svorio balansą ir patogų naudojimąsi. Šis siurblys sveria mažiau nei 1 kg.

Taip pat gamintojas pabrėžia dvigubą oro filtravimo sistemą ir tai, kad čia turime HEPA filtrą. Tai padeda sulaikyti maksimalų pačių smulkiausių dulkių kiekį.

Na, o surinktos atliekos keliauja į 0,6 litrų talpos atliekų dėžutę. Beje, atliekų dėžutė ir filtrai yra plaunami. Tai ne tik patogu, bet ir leis sutaupyti pinigų.

„Deerma VC20 Plus“ puikios kainos belaidis dulkių siurblys įprastai kasdieniai namų, sodo namelio ir panašių objektų priežiūrai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: