Lietuvos pirkėjai rekomenduoja: iš Prancūzijos, iki 2 kartų pigiau ir geriausiai vertinami karpių žūklei skirti signalizatoriai - „10 balų iš 10“ („Hirisi“ signalizatoriai karpių žūklei, iš Prancūzijos, kuponai, paskutiniai vienetai, Video)  ()

Mėgstantiems karpių žūklę tokie signalizatoriai yra tiesiog būtina. Jie leis nepražiopsoti kibimo momento, maksimaliai greitai sureaguoti į kibimą ir padidinti sėkmingos žūklės šansus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Hirisi B1137/B1138/B1141/B1142“ signalizatoriai

Šių „Hirisi“ signalizatorių vaizdo įrašą rasite čia - puikiai parodoma kaip juos naudoti.

Atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu pasiūloje galima rinktis iš keleto skirtingų rinkinių.

Tarp jų skirtumas yra tas, kad galima rinktis nuo 2 iki 4 signalizatorių. Štai tokių, kokį galite matyti žemiau pateiktame paveiksle.

Kitkuo visi modeliai yra vienodi. Ir drauge su signalizatoriais atkeliaus reikalingi priedai bei viskas bus tvarkingai sudėta į dėklą. Tik signalizatoriams reikalingas 9V baterijas teks įsigyti atskirai.

Signalizatoriai yra atsparaus vandeniui korpuso, didelio jautrumo, reguliuojamų naktinių ir informacinių šviesų, galima rinktis garsinį signalą, melodijas, jų garso lygį, yra begarsis režimas, ir kt.

Štai šitaip atrodo karpių žvejybai paruošti signalizatoriai.

Atsižvelgiant į jų funkcionalumą, tai yra puikios kainos signalizatoriai.

Negana to, šiuo metu parduodami iš Prancūzijos ir puikiai vertinami. AliExpress tikrai jiems galima rasti analogų, tačiau jie parduodami iš Kinijos ir pirkėjų vertinimai yra kur kas kukliau.

Šiuo atveju „Hirisi“ signalizatorius jau yra įsigiję daugiau kaip 1 100 pirkėjų, turime 590 atsiliepimų ir net 4,8 balų įvertinimą. Puiki statistika.

Yra daug pirkimų iš Lietuvos ir mūsų tautiečiai tvirtina, kad signalizatorių pagaminimo kokybė puiki ir labai gerai reaguoja į žuvies kibimą - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

„Hirisi 1 plus 4“ signalizatoriai su nuotoliniu pulteliu

Šių „Hirisi“ signalizatorių vaizdo įrašą rasite čia - puikiai parodoma kaip juos naudoti.

Norintiems dar papildomo komforto, tada verta įsigyti štai tokį signalizatorių rinkinuką su nuotoliniu pulteliu.

Tiesiog dienos ar nakties metu būdami palapinėje galėsite keisti signalizatorių šviesų, garso, melodijų pasirinkimus. Ir net nereikės keliauti prie meškerių ir ant stovų pritvirtintų signalizatorių, norint pakeisti nustatymus.

Šiuos signalizatorius šiuo metu taip pat galima įsigyti iš Prancūzijos. Tiesa, tėra likę vos keletas vienetų.

Juos jau įsigijo daugiau kaip 230 pirkėjų, turime virš 110 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą. Puiki statistika ir aukščiausi lietuvių vertinimai.

M***s: Pardavėjas puikus. Vieno signalizatoriaus baterijos dangtelis buvo pažeistas (1 foto). Kelionės metu matyt kažkas nutiko. Parašiau pardavėjui apie šią situaciją ir jis be jokių ginčų ir derybų iškart grąžino pinigus už šį signalizatorių. Kalbant apie visą sistemą, tai ji yra puiki. Labai greitai perduodamas signalas iš pultelio į signalizatorius. Pilnas valdymas su pulteliu. Ypač patogus dalykas. 10 balų iš 10.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai ()