„Mi 11 Ultra“ su 16+512GB | 32+50MP | 6800mAh | ir dar dovanų 128GB atminties kortele vos už €92 - kaip tai įmanoma? (Video)  (5)

Skamba kaip iš fantastikos srities, kai Lietuvoje „Mi 11 Ultra“ kainuoja €1750!!! Tai kaip taip gali būti ir, kodėl pirkėjai šiam pigiam telefonui duoda 4,9 balų įvertinimą?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Mi 11 Ultra“ išmanusis telefonas:

„Mi 11 Ultra“ vaizdo įrašą rasite čia ir dar šičia.

Tikriausiai ir Jus šokiruoja tokia „Mi 11 Ultra“ telefono kaina. Juk tai yra pats galingiausias ir pažangiausias „Xiaomi“ telefonas, kuris Lietuvoje kainuoja €1750. Tai kur čia gudrybė?

Dalis Jūsų jau tikriausiai uždavėte klausimą: ar tik nebus čia klonas?

Teisingas klausimas ir visiškai teisingas atsakymas. Būtent taip ir yra - čia visiška tikrojo „Mi 11 Ultra“ kopija.

Bet reikia pripažinti, kad nukopijuota įtikinamai ir tie 16+512GB | 32+50MP | 6800mAh | ir dar dovanų 128GB skamba kosmiškai, kaip už €92.

O kaip su parametrais? Ar jie realūs ir atitinka originalui?

Originalui tikrai neatitinka, tačiau atrodo net labai padoriai. Štai nors čia ir nerasime naujausio Snapdragon procesoriaus, tačiau teigiama, kad telefonai aprūpinti Mediatek Dimensity 1000 (MTK6889) procesoriais (gamintais 7nm technologijos pagrindu) bei tuo pačiu gauname 5G technologijos palaikymą, o tai jau išskirtinis dalykas.

Visgi, kyla abejonių, ar tikrai čia toks galingas MTK procesorius. Jis lyginamas su tais pačiais naujausiais Snapdragon, tad klausimas lieka atviras.

Kalbant apie kamerų pateikiamus skaičius, tai čia reikėtų žiūrėti konservatyviai, nes ir pats pardavėjas vienur rašo 32+50MP, o kitur jau pasidaro 16+32MP.

Labiau tikėtina, kad pastarieji skaičiai atitinka realybę, tačiau svarbiausia, kad pirkėjai pozityviai vertina šių telefonų veikimą bei nuotraukų kokybę.

Telefonai palaiko pirštų atspaudų skaitytuvą, veido atpažinimą, galima įdėti dvi nanoSIM ir atskirai yra dėklas atminties kortelei.

Beje, pardavėjas dovanų iškart prideda 128GB atminties kortelę, kas yra išties puiku.

GPS, WiFi, Bluetooth ir mobiliųjų ryšių palaikymas - čia yra globalios telefonų versijos.

Turime Android 10 operacinę sistemą, kurią tvirtinama galima atsinaujinti iki Android 11, tad visas Google paslaugas gausime ir norimas programėles galima lengvai atsisiųsti bei įsidiegti.

Telefonai atkeliauja su, galima numanyti, standartiniais įkrovikliais, o patys telefonai aprūpinti 6800 mAh talpos baterijomis.

6,7 colių HD ekranai irgi atrodo ganėtinai padoriai.

Ką apie šiuos telefonus sako pirkėjai?

Šiuos telefonus įsigijo jau virš 700 pirkėjų, o ir reitingas 4,9/5. Kas šiaip yra puiku. Ir atsiliepimai itin teigiami, yra daug pirkėjų padarytų realių telefonų foto. 

Štai kelios informatyvesnės:

Vienas pirkėjas įdėjęs tokią foto (žiūrėti žemiau).

Pirko 8G+256GB versiją. Iš pozityvių pirkėjų atsiliepimų matyti, kad ganėtinai teisybė nurodyta. Bent jau kiek galima gauti už tokią kainą.

Iš negatyvių atsiliepimų, tai skundžiamasi, kad atsiuntė „Mi 11 Ultra“ kopiją.

Kyla klausimas: nejau iš tiesų yra žmonių, kurie tikėjo, jog perka originalą už 90 eurų, kai iš tikro jie kainuoja 1700+? 

Stebuklų nebūna ir akivaizdu, jog šis „Mi 11 Ultra“ yra kopija realaus „Xiaomi Mi 11 Ultra“ telefono.

Ar verta tokią kopiją įsigyti?

Jei ieškote originalaus „Mi 11 Ultra“, tada atsakymą jau kaip ir žinote.

Jei norite įspūdingai atrodančio telefono, kuris pilnai patenkintų asmeninius poreikius, turėtų daug vidinės bei operatyviosios atminties, normalias (be ne aukščiausios klasės) kameras, talpią bateriją, Android operacinę ir kitus būtinus išmaniojo telefono atributus, tada vertas dėmesio.

Jis gali būti puikus variantas vaikui, bei naudotinas, kaip antrasis - darbinis telefonas, ir pan.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(54)
(-42)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: