Super akcija su kuponu - už tokią kainą pats pažangiausias robotas iš Aliexpress! Naujausia navigacija, japoniškas variklis, net 6500Pa, UV dezinfekcija, stebėtinas išmanumas ir aukščiausi vertinimai - „be klausimų, pats geriausias rinkoje 2021 m.“ (Video, „ABIR X8“)  (1)

Mažiausia kaina!

Iki 2021-10-27, specialus kuponas

Iš Lenkijos

Aukščiausi pirkėjų iš Lietuvos ir apžvalgininkų vertinimai

Pažangiausia navigacija: LDS 8.0 | TOF jutiklis | SLAM | 360 laipsnių kampu skenavimas | 46 davikliai

UV dezinfekcija

Vienas galingiausių: japoniškas NIDEC 32W variklis | 6500Pa | 3200 mAh

7-nių etapų triukšmo slopinimo sistema

600 ml + 360 ml talpos

Vienu metu plauna ir valo | 3 sauso + 3 drėgno (Y plovimas) + 15 valymo režimų APP

Kelių aukštų ir 20 žemėlapių išsaugojimas

Patalpų skirstymas į zonas | tvarkaraščiai | no-go zonos | virtualios sienos ir t.t.

Google Home, Alexa ir Alice balso asistentai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ABIR X8“ robotas dulkių siurblys (sausas + drėgnas valymas, lazerinė navigacijos sistema):

  • Aliexpress – 229 €;
    • su kuponais - pritaikys automatiškai;
    • papildomas kuponas FAST020;
    • akcija galioja iki 2021-10-27;
    • mažiausia kaina;
    • nemokamai pristatys į Lietuvą per 2-3 d.d.

Labai svarbu: pardavėjas rekomenduoja rinktis siurblį iš Kinijos sandėlio. Iš tikrųjų siurblys bus išsiųstas iš Lenkijos sandėlio, Lietuvą pasieks per keletą dienų ir taip jokių papildomų mokesčių. Šiuo būdu galima siurblį įsigyti už pačią mažiausią kainą.

Kai kurie pardavėjai taiko tokį būdą ir jį išbandę pirkėjai tvirtina, kad viskas veikia.

Tikriausiai jau daugelis Jūsų esate girdėję apie „ABIR“ kompaniją ir jos patį populiariausią robotą dulkių siurblį - „ABIR X6“.

Apie šį modelį rašėme ne vieną apžvalgą, bei pirkėjų atsiliepimus - visą informaciją rasite čia.

Tiesą sakant tai ne tik pats populiariausias šios kompanijos robotas, bet ir visus rekordus Aliexpress mušantis namų tvarkymo pagalbininkas. Jį giria tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai.

Ir visgi, jis sulaukė įspūdingos pamainos - „ABIR X8“ roboto dulkių siurblio.

„ABIR X8“ - pažangiausios technologijos už vidutinioko kainą

Taip labai trumpai būtų galima apibūdinti „ABIR X8“ robotą. Bet vien trumpo komentaro čia tikrai negana. Naujausias kompanijos robotas turi kuo pasigirti.

Lazerinė navigacijos sistema + SLAM algoritmas

Pradėkime nuo, kad šis modelis nuo masiškai perkamo „ABIR X6“ skiriasi tuo, kad turi naujausią (8.0) lazerinę navigacijos sistemą su papildomu TOF jutikliu ir duomenis apdoroja 8 branduolių lustas su SLAM algoritmu. Trumpai tariant, turime pažangiausią navigacijos sistemą.

Aplinkui esančią patalpą „ABIR X8“ robotas skenuoja 360 laipsnių kampu ir gamintojo tvirtinimu, įvertinti esamai patalpai jam užtrunka vos 3-4 sekundžių. 

Plius, robotas aprūpintas galybe daviklių (net 46), kurie jį apsaugo nuo kritimų nuo laiptų, trankymosi į baldus bei sienas. Tai yra pirmasis gamintojo robotas, kuris dėka jutiklių sistemingai laikosi 1 cm atstumo nuo sienų ir baldų.

Visas šis pažangiausių navigavimo sprendimų paketas leidžia „ABIR X8“ pasirinkti maksimalų valymo maršrutą ir taip pasiekti geriausią valymo efektyvumą.

Didžiulė siurbimo galia, siurbimas bei plovimas ir UV dezinfekcija

„ABIR X8“ pasižymi ir tuo, kad turi japonišką bešepetėlinį NIDEC variklį (32W galios) bei užtikrina net 6500Pa siurbimo rodiklį, o tai yra vienas didžiausių rezultatų rinkoje, jei tik ne pats didžiausias.

Tai iškart leidžia suprasti, kad turime robotą su ypatingai galingu siurbimu. Tuo pačiu čia turime ir 3 keičiamos galios sauso siurbimo režimus + 3 vandens plovimo režimus.

Kalbant apie atliekų surinko dėžutę, tai ji yra net 600 ml talpos. Viena didžiausių rinkoje.

O štai vandens talpa yra 360 ml. Taip pat puikus rezultatas. Yra atskira talpa ir sausoms atliekoms, tad vienu metu robotas ir siurbia, ir plauna.

Vandens padavimą reguliuoja įdiegta elektronika ir gamintojas tvirtina, kad vienu užpildymu šio vandens užteks išplauti 300 m2 plotui. Beje, tie vandens padavimo režimai valdomi programėle.

Įdomu yra ir tai, kad roboto apačioje yra įtaisyta UV spindulių lempa, tad vienu metu ne tik siurbiamos atliekos, plaunamos grindys, bet ir tuo pačiu atliekama dezinfekcija. Gana unikalus ir labai įdomus sprendimas, leisiantis sunaikinti bakterijas, virusus ir kitus patogenus.

Maksimalus išmanumas

Jei išrankiausiems pirkėjams „ABIR X6“ siurblyje ir trūko išmaniųjų funkcijų, tai „ABIR X8“ yra viskas, ko tik gali prireikti.

Štai šis robotas leidžia programėlėje rinktis net iš 15 skirtingų namų valymo režimų. Įspūdingas pasirinkimo sąrašas.

Čia galima rinktis konkrečią valymo vietą ar vietas, suskirstyti patalpas į zonas ir taip rinktis būtent tos vietos valymą, sudaryti tvarkaraščius, rinktis siurbimo galią, vandens padavimą, nurodyti no-go zonas, virtualias sienas, draudžiamas teritorijas ir t.t.

Beje, čia galima rinktis dar ir Y plovimo režimą. Jo metu robotas juda būtent Y formos trajektorija ir taip užtikrinamas maksimalus plovimo efektyvumas.

Šis režimas labai padeda tais atvejais, kai ant grindų jau turime kiek senesnę ir pridžiuvusią dėmę.

Be to, kad programėlėje matysime kur yra robotas, valymo statistiką ir kitą svarbiausią informaciją, čia tuo pačiu bus pateikiami ir valomų kambarių žemėlapiai.

Dėka lazerinės navigacijos sistemos, TOF jutiklio ir SLAM algoritmo, čia turėsime labai tikslius patalpų žemėlapius.

Ir taip, „ABIR X8“ geba išsaugoti 20 skirtingų patalpų žemėlapių. O jei atsiranda kambaryje naujų baldų ar kitų objektų, robotas tuos žemėlapius atnaujina.

Tuo pačiu robotas išsaugo ir kelių aukštų patalpų žemėlapius, kas tikrai pravers gyvenantiems namuose.

Kas dar svarbu? 

„ABIR X8“ valdomas tiek programėle, tiek pakuotėje esančiu valdymo pulteliu, tiek ir balso komandomis. Palaiko Google Home, Alexa ir Alice balso asistentus. Robotas kalba ir tą balsą galima išjungti arba keisti į anglų, rusų, lenkų ir kitas kalbas.

Šis robotas turi du šoninius šepetėlius, kas daugelio apžvalgininkų vertinama, kaip privalumas, palyginus su robotais, turinčiais vieną šoninį šepetėlį. Taip „ABIR X8“ dar efektyviau surenka atliekas ir jas nukreipia į centre esantį pagrindinį šepetį ir siurbimo angą.

„ABIR X8“ turi 3200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka darbuotis bent 120 minučių ir sauso valymo atveju robotas sugebės sutvarkyti 200 m2 plotą. Plovimo režimu turėsime 300 m2 sutvarkytą plotą.

Jei paskirtai užduočiai pritrūks energijos, „ABIR X8“ pats sugrįš prie įkrovimo stotelės, įkraus bateriją ir tęs darbą nuo ten, kur baigė.

Gamintojas tvirtina, kad „ABIR X8“ lengvai įveikia iki 2 cm aukščio kliūtis ir puikiai darbuojasi ant kiliminės dangos.

Taip pat robotas sugeba pats išsilaisvinti iš keblių situacijų. Pavyzdžiui, ant grindų besimėtančių laidų.

Tuo pačių čia įdiegta 7-nių etapų triukšmo slopinimo sistema ir nors siurblys labai galingas, bet pasak gamintojo, dirba tyliau nei kiti rinkoje esantys robotai.

Galima gana drąsiai sakyti, kad „ABIR X8“ yra pats pažangiausias kompanijos robotas dulkių siurblys. Ir labai tikėtina, kad tokioje kainų kategorijoje turime absoliutų lyderį. Įprastai robotai su lazerine navigacijos sistema kainuoja kur kas brangiau.

O čia dar ir plovimas+siurbimas, net 6500Pa siurbimas, galybė išmaniųjų funkcijų bei valymo režimų ir visa tai už stebėtinai žemą kainą. 

„ABIR X8“ labai rimtai pretenduoja tapti šių metų pačiu perkamiausiu Aliexpress robotu dulkių siurbliu ir kone visi pirkėjai iš Lietuvos šiam robotui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą.

O ką sako apžvalgininkai?

Štai čia galite paskaityti labai išsamią „ABIR X8“ roboto apžvalgą. Joje pateikiama itin daug įdomios informacijos. O jei pritingite skaityti, tai apžvalgininkas viską yra nufilmavęs ir galite tiesiog pasižiūrėti šiame vaizdo įraše:

„Apibendrinant, „Abir X8“ galiu apibūdinti vien tik iš teigiamos pusės. Jis valo kur kas geriau nei dulkių siurbliai su įprasta kamera + VSLAM navigacija, jau nekalbant apie paprastus modelius su SLAM. Lidaras tikrai atveria robotui akis ir jis pradeda elgtis visiškai kitaip.

Roboto intelektas (sumanumas) nekelia klausimų, robotas sistemingai valo kambarį, reaguoja į nuolatinius aplinkos pokyčius ir realiu laiku koreguoja savo elgesį.

Pagirsiu programėlę už gerą funkcionalumą, patogumą ir paprastumą. Ji yra patogi vartotojui ir lengva išsiaiškinti niuansus.

Taip pat atkreipiu dėmesį į gerą siurbimo galią ir naują Y grindų plovimo režimą.

O kokie minusai? Kaina, be abejonės, yra didesnė nei modelių be lidaro. Tačiau čia yra pora svarbių dalykų.

Pirma, žymesnių konkurentų robotų kainos yra netgi pastebimai aukštesnės, antra, navigacijos sistema su lidaru tikrai tos kainos verta!“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: