Paskutiniai vienetai ir už stebėtiną kainą: „tobulas. Būtent tai, ko ieškojau! Man šiame pjūkle patinka absoliučiai viskas“ (Video, kompaktiško stalinio diskinio pjovimo pjūklo pirkėjų atsiliepimai)  (2)

Ribotas kiekis!

45 % nuolaida

Iš Vokietijos

200W | 10000rpm

Metalo rėmas | 19*16.5*10cm | 19 kg

7 pjovimo greičiai | 1000~3000rpm | pjovimo gylis 0~35mm

Kampo reguliavimas 0~90° | integruota liniuotė ir kt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Multi-Functional Table Saw“ kompaktiškas, stalinis diskinis pjovimo pjūklas:

Atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis iš dviejų pjūklų versijų: su pjovimo kampo reguliavimu ir be jo.

Tiesa, Vokietijos sandėlyje beliko versija tik su pjovimo kampo reguliavimu. Ir taip netgi geriau, kadangi tokia funkcija suteikia dar daugiau funkcionalumo, o kainų skirtumas tarp šių modelių yra simbolinis.

Toks kampo reguliavimas (0~90°) leis preciziškai tiksliai nustatyti, kokiu kampu reikia nupjauti vieną ar kitą objektą. Itin pravartus dalykas remonto darbuose ir darant naują projektą. Kaip ir integruota liniuotė.

Šaunus dalykas yra ir tas, kad kompaktiškas įrenginys - 19*16.5*10cm - puikiai tilps ant įprasto darbinio stalo.

19 kg svorio pjūklas aprūpintas 200W galios el. varikliu. Pakuotėje yra EU adapteris ir pjūklas jungiamas į 220V el. tinklą.

Išties kompaktiškas ir, kaip įprastiems namų remonto darbams bei įvairiems smulkiems projektams, ganėtinai galingas įrenginys.

Gamintojas pažymi, kad pjūklo kojelės yra papildomai dengtos neslystančia danga, tad įrenginys stabiliai stovi ant įvairių paviršių.

Taip pat yra ir akių apsauga: pro permatomą dangtelį galima matyti patį pjovimo procesą.

Kalbant apie patį pjovimą, tai čia turime 110mm diametro diską, pjovimo gylis siekia 0-35mm, yra 7 pjovimo greičių pasirinkimai: 1000~3000rpm. Variklio apsukos siekia 10000rpm.

Gamintojas tvirtina, kad su šiuo kompaktišku įrenginiu galima pjauti įvairias medžiagas: aliuminį, medį, plastiką, akrilą ir t.t.

Tačiau akivaizdu, kad tokios kainos ir galios įrenginys turi ir tam tikrų apribojimų, tad su juo nepavyks atpjauti HDF, geležies, plieno ir panašaus kietumo medžiagų.

Iš esmės šis kompaktiškas, stalinis diskinis pjovimo pjūklas yra pravartus įrankis namų remonto darbuose ir darant naują projektą.

Pirkėjai jais taip pat yra patenkinti:

Tai yra tas pjūklas, kurio taip ieškojau. Puikus daiktas smulkiems darbams. Aš su juo jaučiuosi kur kas saugiau, nei naudodamas didįjį diskinį pjūklą.

Man šiame pjūkle patinka absoliučiai viskas. Jis turi pakankamai galios atpjauti mano projektams reikalingas medžiagas. Labai tikslus pjovimas. Tiesiog puikus kompaktiškas pjūklas. Labai tikiuosi juo naudotis dar ilgai.

Tobulas. Būtent tai, ko ieškojau! Su juo padaryti darbus yra kur kas paprasčiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai (2)