Banggood skelbia „11.11 Shopping Festival 2021“: didžiausias metų išpardavimas ir pasiūlymai, kokie būna tik kartą per metus  ()

Banggood skuba informuoti apie jau prasidedantį didžiausią 2021-ųjų metų išpardavimą ir pačius geriausius pasiūlymus, iki 70% nuolaidas, kurių bendra vertė $999,999, bei daugybės kuponų dalybas ir dar daugiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Banggood per šį išpardavimą pirkėjams suteiks net $999,999 vertės nuolaidų.

Nuolaidų dalybos jau prasidėjo. Jos truks iki lapkričio 10 d. Pats išpardavimo pikas prasidės lapkričio 11 d.kurio metu bus pateikiama dar daugiau įvairių ir trumpos trukmės pasiūlymų. Jie galios tik iki lapkričio 12 d.

Nepraleiskite to momento, nes būtent tuo metu bus geriausia proga įsigyti norimų daiktų.

Norintiems daugiausiai sutaupyti, verta apsilankyti Banggood Double Eleven Sale puslapyje čia.

Saver Deposit Sale

Šiame puslapyje galite iš anksto rezervuoti norimą produktą, sumokėti depozitą, o per patį  išpardavimą, lapkričio 10-12 dienomis, sumokėti likusią sumą. 

Parduodama daug puikių produktų mums gerai žinomų prekių ženklų, tokių kaip Xiaomi, Blitzwolf, Eachine ir kt. Jiems taikomos nuolaidomis iki 70%.

Pavyzdžiui: POCO X3 Pro ir POCO F3 kainuos tik $235(Orig.$399) ir $308(Orig.$499).

Čia rasime ir tokių produktų, kaip Lenovo Xiaoxin Pad Pro 2021 planšetes bei Ulefone Armor 12 išmaniuosius telefonus.

Norint sutaupyti ir įsigyti aukščiausios klasės įrenginį, tereikia sumokėti $1 ar $3 depozitą. Čia galite sužinoti daugiau.

Hit The Lowest Prices

Per patį išpardavimo piką puslapyje Hit the Lowest Prices bus pateikiami patys geriausi pasiūlymai. Pasaulinių prekių ženklų, kaip Xiaomi ir Blitzwolf, produktai bus parduodami su iki 80% siekiančiomis nuolaidomis.

Norėdami pasinaudoti didžiausiomis nuolaidomis, turėtumėte išlikti budrūs ir paskubėti, nes žemiausia visų prekių kaina bus prieinama tik per pirmas 3 valandas, prasidėjus išpardavimo pikui.

Keletas pasiūlymų bus itin vertų dėmesio:

Primename, kad žemiausia visų prekių kaina bus prieinama tik per pirmas 3 valandas, prasidėjus išpardavimo pikui. Visą informaciją rasite čia.

Lightning Deals: gaukite Xiaomi Redmi 10 vos už $9.9

Lapkričio 10-12 dienomis Banggood nustebins tūkstančiais įvairių šviestuvų pasiūlymais ir galima bus gauti puikius daiktus kone už Ačiū:

BMAX S13 nešiojamą kompiuterį, Xiaomi Redmi 10 išmanųjį telefoną, ar CHUWI SurPad vos už $9.9.

Ir be to, vos už $0.01 bus galima gauti tokių daiktų, kaip SMARTAI G50 robotą bei Rogbid Air išmanųjį laikrodį.

Banggood primena, kad pasiūlymų kiekis yra labai ribotas ir visą informaciją rasite šiame puslapyje.

11.11 Super Sale

Išpardavimo piko metu visos nuolaidos bus pačios didžiausios. Galite sutaupyti iki 70% ir iki 55% „Hot“ parduodamoms prekėms bei naujai atkeliaujantiems gaminiams.

Štai ir „Xiaomi Mi Band 6“, viena populiariausių išmaniųjų apyrankių, siūloma tik už $32,99, o „BlitzHome BH-AF2 5L Smart Best Air Fryer“, siūlantis geriausią išmanų maisto gaminimo sprendimą, bus parduodamas tik už $79.99(Orig. $109.99).

„Ulefone Power Armor 13“ išmanusis, tvirtas telefonas su itin didelės talpos baterija, tik už $289.99(Orig. $499.99)

Huge Clearance Sale

Šiame puslapyje jau nuo lapkričio 1 d. prasidėjo didžiulis išpardavimas, kiekvieną dieną siūlomi geriausi kiekvienos kategorijos pasiūlymai.

Kai kurios populiarios išpardavimo kategorijos, įskaitant žaislus, robotus, telefonus, namų ir sodo bei buitinės elektronikos prekes, leis jums sutaupyti atitinkamai iki 65%, 80% ir 60%.

Tai bus geriausias pasirinkimas norint įgyvendinti savo naujųjų metų apsipirkimo planą su nedideliu biudžetu. Iki išpardavimo pabaigos liko tik 5 dienos. Apsilankykite čia.

VIP Early Access: mėgaukitės mažiausiomis kainomis jau nuo lapkričio 8

Išankstinė prieiga prie didžiausio metų išpardavimo bus prieinama Banggood VIP nariams jau nuo lapkričio 8 d.

Tai reiškia, kad galite mėgautis mažiausia kaina, kad įsigytumėte tai, ko jums reikia dar prieš išpardavimo piką. Tereikia prisijungti prie Banggood narystės.

Be to, taip pat galite gauti išskirtinių nuolaidų (iki $20), kurios gali padėti sutaupyti, kai pateiksite užsakymą. Be to, išskirtinės šios nuolaidos leis sutaupyti iki 50 %.

Jei dar nesate prisijungę prie Banggood narystės, apsilankykite čia, kad prisijungtumėte prie Banggood ir gautumėte daugiau išskirtinių privalumų.

Banggood 11.11 shopping festival 2021 jau atkeliauja. Jau dabar prasidėjo kuponų bei nuolaidų dalybos, kuriuos galėsite panaudoti per patį išpardavimo piką.

Primename, kad išpardavimo pikas bus nuo lapkričio 10 d. iki lapkričio 12 d. Išankstinė prieiga prie mažiausių kainų „Banggood VIP“ bus suteikta nuo lapkričio 8 d.

Prisijunkite prie Banggood ir gaukite geriausių bei išskirtinių pasiūlymų. Tokia pasaulinė apsipirkimo šventė vyksta tik kartą per metus. Nepraleiskite tokios progos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()