Pasaulinė premjera ir super geras „11.11“ pasiūlymas iš Aliexpress: „Dreame V12 Pro“ – belaidis dulkių siurblys, laužantis galios limitus. Štai kaip jį gauti nemokamai (Video, „Dreame V12 Pro“)  ()

Nuo pat to momento, kai 1901 m. pasirodė pats pirmasis dulkių siurblys, praėjo daugiau nei šimtmetis, per kurį vyko nuolatinis ir vienas kitą keičiantis technologinis proveržis. Ir tai nulėmė šių patogių valymo prietaisų paplitimą visame pasaulyje.

Ilgame siurblių vystymo etape puikiai žinoma „Dyson“ kompanija buvo pirmoji, kuri pristatė pirmąjį belaidį dulkių siurblį. Tai išlaisvino žmones nuo ilgų laidų ir sunkių siurblių.

Šalia „Dyson“ šiuo metu rikiuojasi ir kiti pripažinti bei garsiausi vardai, kaip: „Dreame“, „Xiaomi“, „ROIDMI“ ir „Lexy“. Ir „Dreame“ neišvengiamai išsiskiria iš kitų su savo pirmaujančiais technologijų inovacijų pajėgumais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Dreame Tech“ inžinierių komanda metams bėgant pristatė vieną staigmeną po kitos.

2018 m. „Dreame“ išleido savo pirmąjį belaidį dulkių siurblį „V9“ ir pasiekė rekordą – per 6 dienas parduota 18 888 siurblių vnt.

2020 m. „Dreame“ pristatė „V12“ – pirmąjį dulkių siurblį su 150 000 aps./min. varikliu.

O lapkričio 11 d. Dreame išleidžia „V12 Pro“, kurio variklis pasiekia milžinišką 160 000 aps./min greitį ir su 210AW ir 32kPa galią! 

Speciali akcija ir sąlygos

Svarbu: per šią pasaulinę premjerą patys pirmieji 200 pirkėjų dovanų gaus „Oclean X Pro“ el. šepetėlių rinkinius.

Taip pat tie, kurie „Dreame V12 Pro“ įsigys nuo 9:00 val iki 10:00 val. Lietuvos laiku, automatiškai dalyvauja žaidime. Iš tų dalyvių bus išrinkta 10 laimingųjų, kurie „Dreame V12“ gaus visiškai nemokamai!

Apibendrinus, pasiūlymas išskirtinis: naujiena (Lietuvoje dar nėra) + Lietuvoje ir standartinė „Dreame V12“ versija kainuoja apie 300 eurų + normalios dovanos, net galima laimėti patį siurblį nemokamai + kaina kaip už tokią turimą 210AW siurbimo galią yra solidu + iš EU sandėlių.

„Dreame V12 Pro“ - dulkių siurbimo meistras, pasižymintis nepaprastomis specifikacijomis ir pilnu funkcijų rinkiniu, kad užtikrintų visus jūsų valymo poreikius

Variklio greičio proveržis: „V12 Pro“ turimas naujausios kartos SPACE 6.0 variklis užtikrina precendento neturintį 160 000 aps./min. greitį.

Su šiuo elektros varikliu ir tuo pačiu motorizuotu pagrindiniu valymo šepečiu „Dreame V12 Pro“ gali surinkti giliai kilimuose ir įvairiuose plyšiuose esančias dulkes bei kitas atliekas.

Maksimalus priedų rinkinys: „Dreame V12 Pro“ rinkinyje yra 6 funkcionalūs ir lengvai keičiami antgaliai, įskaitant erkių šalinimo šepetėlį, plyšių antgalį su LED pašvietimu geresniam matymui, ir kt.

Dėka šių priedų, su „Dreame V12 Pro“ galima valyti įvairaus tipo baldus, grindis, po lovomis ir sofomis, tamsiose vietose, išvalyti įvairiuose plyšiuose esančias vietas ir t.t.

Ilgesnis veikimo laikas: su 7 celių 2 700 mAh talpos baterija „Dreame V12 Pro“ gali darbuotis iki 85 minučių, o to pakanka išvalyti net 200 m2 plotui.

Lengvesnis svoris: ilginamasis strypas pagamintas iš aviacijoje naudojamo anglies pluošto, kuris yra 29 % lengvesnis, nei įprasti metaliniai strypai. Tad jį, drauge su siurbliu, galite be didesnių pastangų pakelti virš galvos ir išvalyti aukštai esančias vietas.

Kruopštus filtravimas: įdiegta 12 kūgių ciklono sistema gali sulaikyti net 99,67 % smulkių dulkių dalelių. O iš viso siurblio turimas 5 pakopų filtravimas padidina efektyvumą iki stulbinamų 99,94 %, tad užtikrinama, kad į aplinka išleidžiamas maksimaliai švarus oras.

LCD ekranas; siurbimo mygtuko užraktas; V formos šepetys, leidžiantis išvengti plaukų apsivyniojimo bei laidų įsipainiojimo; ir 8 pakopų triukšmo mažinimas dar labiau padidina „V12 Pro“ galimybes bei padaro jį išskirtiniu.

Gamintojas tvirtina, kad „Dreame V12 Pro“ bus laukiamiausias ir geidžiamiausias 2021 m. belaidis dulkių siurblys.

„Dream V12 Pro paveldi „Dreame Tech“ DNR. Tai tikrai pradės dar vieną technologijų revoliuciją ir nuves žmones dar vienu žingsniu link idealaus gyvenimo“, - tvirtina kompanija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()