Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jei jums reikia gero garso už mažiausią kainą, ši garso sistema yra būtent tai“ (Video, „Xiaomi Redmi TV Soundbar“, Papildytas sandėlis!)  ()

PAPILDYTAS ČEKIJOS SANDĖLIS!!!

Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje!

Liko vos 15 vnt.

Kuponas

Galioja tik iki 2021-11-13!

Iš Čekijos

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Universali garso sistema

Pajungimas laidu ir Bluetooth 5.0 ryšiu

Galima montuoti prie sienos


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Redmi TV Soundbar“ 30W galios garso sistema:

Atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu DHgate „Xiaomi Redmi TV Soundbar“ parduoda už mažiausią kainą. Lietuvoje lygiai tokia pati garso sistema kainuoja net 80 eurų!

Taip pat DHgate jas parduoda iš Lenkijos sandėlio, tad greitas pristatymas į Lietuvą.

Svarbu: liko tik 15 vnt!

Visos geriausios 11.11 išpardavimo akcijos ir pasiūlymai

Kuo pasižymi „Xiaomi Redmi TV Soundbar“?

„Xiaomi Redmi TV Soundbar“ yra kompaktiška, puikiai pagaminta ir labai universali garso sistema.

Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti jos išmatavimus. Kolonėlė sveria vos 1,5 kg. Ją taip pat galima pritvirtinti prie sienos, kas irgi yra labai pravartu.

Pakuotėje yra pati „Xiaomi Redmi TV Soundbar“ kolonėlė, SPDIF laidas, varžtai, varžtų kaiščiai, naudojimosi instrukcija.

Kolonėlė palaiko tokias jungtis: Bluetooth 5.0, SPDIF ir AUX.

Tad „Xiaomi Redmi TV Soundbar“ galima prijungti prie daugelio įrenginių tiek laidu, tiek ir belaidžiu Bluetooth 5.0 ryšiu ir taip leisti norimą muziką, filmą ir t.t. Belaidis veikimo diapazonas siekia iki 10 metrų.

„Xiaomi Redmi TV Soundbar“ yra 10W galios garso sistema, dažnių diapazonas: 80Hz - 20000Hz, varža: 4 Ω. Kaip tokioje kainų kategorijoje labai priimtinos specifikacijos.

„Xiaomi Redmi TV Soundbar“ yra išvaizdi, kompaktiška, lengva, patogiai montuojama, su geromis pajungimo galimybėmis (tiek laidu, tiek belaidžiu būdu) ir už puikią kainą.

Čia yra labai išsami „Xiaomi Redmi TV Soundbar“ apžvalga. Pateikiama itin daug informacijos, grafiškai parodomi visi garso pokyčiai ir palyginama su kitomis sistemomis. Ir verdiktas labai pozityvus:

  • „Jei jums reikia gero garso už mažiausią kainą, ši garso sistema yra būtent tai. Puiki forma, kompaktiška, patogiai pritvirtinama, su Bluetooth ir reikiamomis laidinėmis jungtimis. Ir viskas už tokią žemą kainą“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()