Kosminiai Black Friday pasiūlymai: net iki 250€ pigiau, nei Lietuvoje „Xiaomi HIMO C20“ ir „Xiaomi HIMO Z16“ el. dviračiai bei „Xiaomi VIOMI Alpha S9“ robotai su UV dezinfekcija (Video)  ()

Mažiausios kainos!

Iš Lenkijos ir Vokietijos

Kuponai

Ribotas kiekis

1) „Xiaomi HIMO C20“ - itin populiarus el.dviratis net 250€ pigiau, nei Lietuvoje;

2) „Xiaomi Himo Z16“ - miesto el. dviratis net 170€ pigiau, nei Lietuvoje, tik 5 vnt!

3) „Xiaomi VIOMI Alpha S9“ robotai su UV dezinfekcija ir atliekų surinkimo stotele, Lietuvoje tokio modelio nėra.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi HIMO C20“ elektrinis dviratis - 250€ pigiau, nei Lietuvoje

250W, 10Ah 36V baterija, vien elektra 50 km, 20 colių ratai, sulankstomas

  • Wiibuying - 558,62 €;
    • kuponas C20WIIGW;
    • galioja iki 2021-12-01;
    • mažiausia kaina - net 250€ pigiau, nei Lietuvoje;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-5 darbo dienas;
    • iš Lenkijos ir Vokietijos sandėlių;
    • ribotas prekių skaičius;
    • Wiibuying sutvarko visus mokesčius.

„Xiaomi HIMO C20“ - vienas populiariausių ir puikiai apžvalgininkų vertinamų elektrinių dviračių dabar parduodamas už ypatingai gerą kainą. 

Taip pat verta pažymėti, kad šiuo metu galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: baltos ir pilkos.

Tuo pačiu labai svarbu, kad šie itin populiarūs ir puikiai pirkėjų bei apžvalgininkų vertinami elektriniai dviračiai dabar parduodami iš Lenkijos bei Vokietijos sandėlių. Tad į Lietuvą juos pristatys per keletą dienų.

„Xiaomi HIMO C20“ yra labai šauniai atrodantis, tvirtas, aliuminio rėmo ir puikiais techniniais parametrais pasižymintis elektrinis dviratis. 

Jis puikiai tinka tiek merginoms, tiek ir vaikinams. Yra tokių išmatavimų: 147 * 61 * 106 cm. ir sveria 21,1 kg. Tad dviračiu gali važiuoti žmonės iki 100 kg svorio.

Be to, „Xiaomi HIMO C20“ yra sulankstomas elektrinis dviratis. Jo vairą galima nulenkti žemyn ir taip elektrinis dviratis tampa kompaktiškesniu bei patogiau transportuojamu automobilio bagažinėje.

Beje, „Xiaomi HIMO C20“ dviračio pedalai taip yra nulenkiami, o tai taip pat prisideda prie patogesnio dviračio transportavimo.

„Xiaomi HIMO C20“ pasižymi ir dar keletų svarbių dalykų: priekyje ir gale turi ryškiai šviečiančius LED žibintus, patogią sėdėti ir smūgius sugeriančią sėdynę, ergonomiškas vairo rankenas ir kt.

Ypač svarbu pabrėžti, kad „Xiaomi HIMO C20“ aprūpintas puikios kokybės japoniška Shimano 6-ių pavarų sistema.

Daugelis dviračių mėgėjų puikiai žino, kad tik aukščiausios kokybės dviračiai gali pasigirti Shimano pavarų sistemomis.

Taip pat „Xiaomi HIMO C20“ aprūpintas dviguba stabdymo sistema (stabdo priekinį ir galinį ratus) ir gamintojas teigia, kad esant sausai kelio dangai, stabdymo kelias yra iki 4 metrų, o esant šlapiai dangai - iki 6 metrų.

Čia taip pat turime ir kiek įdomesnį „Xiaomi“ kompanijos sprendimą. 20 colių dydžio pripučiami „Xiaomi HIMO C20“ ratai yra su jau pačiame dviratyje integruota pompa.

Kaip galite matyti žemiau pateiktoje nuotraukoje, toji pompa yra „paslėpta“ reguliuojamoje sėdynėje. Labai originalus ir, verta pastebėti, kad praktiškas sprendimas.

„Xiaomi HIMO C20“ taip pat turi ir ryškų ekraną, kuriame pateikiama tokia informacija, kaip: greitis (km/h), nuvažiuotas atstumas, baterijos energijos likutis ir važiavimo režimas.

Išmaniosios programėlės „Xiaomi HIMO C20“ nepalaiko.

Detaliau kalbant apie techninius „Xiaomi HIMO C20“ dalykus, tai elektrinis dviratis turi 250W galios elektrinį variklį ir yra aprūpintas 36V 10 Ah talpos baterija.

Taip pat yra įdiegta net keletas baterijos apsaugų: nuo perkrovimo, trumpo jungimo, temperatūros ir kt.

„Xiaomi HIMO C20“ maksimalus greitis siekia iki 25 km/h ir vien elektra galima nuvažiuoti 50 km., o su papildomu pedalų minimu galima nuvažiuoti iki 80 km. 

Apžvalgininkai teigia, kad visi šie gamintojo teiginiai yra absoliuti tiesa:

„Xiaomi HIMO C20 yra kur kas universalesnis elektrinis dviratis, nei prieš tai mano bandyti.

Jis tinka ne tik važinėtis po miestą, bet ir gamtoje – esant nelygiems keliams. Xiaomi HIMO C20 turi didelės talpos bateriją, puikius stabdžius, Shimano pavarų sistemą, labai išmoningai integruotą pompą, kokybišką sėdynę bei nuimamą bateriją.

Ir man didžiausias privalumas yra Xiaomi HIMO C20 turima akceleratoriaus rankenėlė, suteikianti tokį jausmą, lyg važiuočiau motociklu.

Minusai? Pradeda skleisti garsinį signalą viršijus 15 km/h greitį, plastikiniai pedalai ir ganėtinai didelis svoris.

Dizainas yra skonio reikalas, bet man Xiaomi HIMO C20 išvaizda labai patiko. Trumpai tariant, Xiaomi HIMO C20 yra stilingas, praktiškas ir juo naudotis labai malonu.

Taip pat galima jį sulankstyti ir jis puikiai telpa į automobilio bagažinę bei yra patogus gabenti viešuoju transportu.

Labai nudžiugino atsparumas vandeniui. Jau pačią pirmąją dieną su Xiaomi HIMO C20 elektriniu dviračiu mane užklupo lietus ir aš buvau visiškai ramus, kad jam nieko nenutiks.“

„Xiaomi Himo Z16“ elektrinis dviratis - 170€ pigiau, nei Lietuvoje

250W, 10Ah 36V baterija, vien elektra 55 km, 16 colių ratai, sulankstomas

  • Wiibuying - 448,06 €;
    • kuponas WII53MMAH;
    • tik 5 vnt.
    • mažiausia kaina - net 170€ pigiau, nei Lietuvoje;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-5 darbo dienas;
    • iš Lenkijos ir Vokietijos sandėlių;
    • Wiibuying sutvarko visus mokesčius.

Verta pažymėti, kad galima rinktis iš 2 spalvų modelių: baltos ir pilkos.

Tačiau didžiausias privalumas, kad šiuo metu Wiibuying šiam „Xiaomi Himo Z16“ elektriniam dviračiui siūlo pačią geriausią kainą.

Kitose populiariose Kinijos internetinėse parduotuvės „Xiaomi Himo Z16“ elektrinis dviratis kainuoja 100€ brangiau, o Lietuvoje ir 170€.

Svarbu: šis kuponas galioja tik pirmiems 5 el. dviračių vienetams.

„Xiaomi Himo Z16“ yra vienas naujausių kompanijos elektrinių dviračių.

Iš pradžių buvo kalbama, kad jis bus siūlomas tik Kinijos rinkoje, bet dabar šį šaunų elektrinį dviratį jau gali įsigyti ir kitų šalių pirkėjai.

„Himo Z16“ dizainas primena šiek tiek anksčiau debiutavusį itin kompatiškai susilankstantį „Himo Z1“, tačiau yra didesnis ir turi ne tik elektrinį variklį (250W), bet ir pedalus, kuriais bus galima pasiekti tikslą, jei baterija išsikraus.

Išlankstyto dviračio matmenys yra 140 * 55 * 105 cm, o sulankstyto - 86 * 65 * 23 cm.

Įdomu tai, kad dviratis sveria vos 22,5 kg, to priežastis – lengva aliuminio konstrukcija, kuri atlaiko iki 100 kg apkrovas.

„Himo Z16“ pasižymi trigubai sulankstomu dizainu – sulenkiamas ne tik rėmas, bet ir vairo rankenos bei pedalai.

Kaip ir dauguma tokio tipo produktų, „Himo Z16“ turi LCD ekraną, kuriame rodo veikimo parametrus – baterijos įkrovimą, greitį, galimą nuvažiuoti atstumą ir panašią informaciją. Skydelis atsparus vandeniui – turi IPX7 sertifikatą.

Dviratis gali būti naudojamas 3 skirtingais režimais: vien elektra, mynimas padedant elektros motorui ir visiškai fizine jėga paremtas važiavimas.

Vienu įkrovimu visiškai elektriniu režimu „Himo Z16“ gali nuvažiuoti 55 km, o jei nuspręsite padėti jam pedalais, atstumas pailgės iki 80 km.

Gamintojas dviratyje montuoja automobilių klasės ličio jonų akumuliatorių (10Ah, 36V), kuris gali būti visiškai įkrautas per 5 val.

„Himo Z16“ aprūpintas dviguba diskinių stabdžių sistema, kas yra ganėtinai neįprasta, nes dauguma elektrinių dviračių naudoja būgninius stabdžius gale.

„Z16“ aprūpintas atspariomis „CST“ tipo padangomis, kurias galima rasti ir profesionaliuose elektriniuose dviračiuose. Jos užtikrina gerą sukibimą ir pagerina stabdymą. Kad vartotojui nebereikėtų niekuo rūpintis, dviratis turi gamykliškai įrengtus priekinį ir galinį žibintus bei atšvaitus.

Kinijoje elektriniams dviračiams taikomi apribojimai, tad „Himo Z16“ greitis ribojamas iki 25 km/h, bet užsimenama, jog jis gali būti kur kas didesnis.

„Xiaomi VIOMI Alpha S9“ robotai su UV dezinfekcija ir atliekų surinkimo stotele

Vienas šio 50W galios siurblio pagrindinių išskirtinumų yra šiais metais karščiausia robotų mada tapusi automatinė atliekų surinkimo stotelė.

„Xiaomi VIOMI Alpha S9“ turimos 300 ml sausų atliekų dėžutės nebereikia patiems valyti. Robotas privažiuoja prie šios stotelės, iš atliekų dėžutės yra išsiurbiamos atliekos, įkraunama roboto baterija ir jis toliau tęsia darbą. Maksimali autonomija. Ir gamintojas tvirtina, kad stotelėje esančio atliekų surinkimo maišo užteks net mėnesiui laiko.

Tai yra atnaujinta puikiai žinomo siurblio versija ir šis „Xiaomi VIOMI Alpha S9“ modelis jau ne tik turi atliekų surinkimo stotelę, automatiškai ištuština atliekų konteinerį, bet ir turi integruotą UV spindulių lempa, dėl kurios atliekama paviršių dezinfekcija.

Gamintojas tvirtina, kad UV spinduliai sunaikina iki 99,99 proc. virusų, bakterijų, įvairių patogenų, pelėsių, grybų sporų ir pan.

Lietuvoje tokio modelio dar net nėra.

„Xiaomi VIOMI Alpha S9“ taip pat užtikrina iki 2700Pa siurbimą, kas reiškia, jog tokio roboto pilnai užtenka įvairių paviršių priežiūrai. O dėka turimų jutiklių, robotas sugeba atpažinti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimo galią.

Jis taip pat palaiko ir grindų plovimą bei turimos 250 ml vandens talpos užtenka išplauti iki 250 m2 plotui. Palaikomi S ir Y judėjimo trajektorijos plovimo režimai. O vandens padavimą visada galima reguliuoti tiesiog programėlėje.

„Xiaomi VIOMI Alpha S9“ turi net 5200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka darbuotis 220 minučių ir išvalyti iki 320 m2 plotą. Puikūs rezultatai ir akivaizdu, jog šis robotas skirtas vidutinių ir didelių namų savininkams.

Robotas vėlgi aprūpintas bešepetėliniu japonišku Nidec varikliu, galybe jutiklių, HEPA filtrais, lazerine navigacijos sistema + SLAM algoritmu bei palaiko išmaniąją programėlę ir įvairius valdymo pasirinkimus: kelių sluoksnių žemėlapius, kambarių zonavimą, virtualių sienų ir no-gone zonų nurodymą, tvarkaraščių sudarymą, siurbimo bei plovimo režimų pasirinkimą ir t.t. Pažangiausias siurblys iš viso „Viomi“ asortimento.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()