„Iš techninės pusės - tobula, jau seniai tokios norėjau“: išskirtinių savybių ir kainos laisvų rankų įranga - arti 4500 užsakymų, Bluetooth 5.2, baterijos užtenka iki 1440 val. ir puikūs vertinimai (Video, „New Bee M50“ atsiliepimai)  ()

Black Friday pasiūlymas

Galioja iki 2021-11-30

Iš Ispanijos

Beveik 4500 užsakymų ir 4,9 balai

Laisvų rankų įranga su mikrofono išjungimo funkcija

Praėjusio skambučio automatinis pakartojimas

Labai tvirtai laikosi

Patogus valdymas vienu mygtuku

Bluetooth 5.0; CVC8.0; dvigubi mikrofonai

Baterijos užtenka iki 1440 val. ir t.t.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

.

Absoliuti dauguma pažymi, kad pakuotės turinys yra gausus - jame yra viskas, ko gali prireikti. Skirtingo dydžio ausinių pagalvėlės, C-tipo įkrovimo laidas, kompaktiškas ausinės dėkliukas ir naudojimosi instrukcija (anglų, rusų kalbomis).

Įdomioji dalis yra pati „New Bee M50“ ausinė. Ji skirta būtent tiems, kurie daug kalbasi telefonu.

„New Bee M50“ pagaminta tokios formos, kad ant ausies laikytųsi maksimaliai tvirtai ir patogiai. 

Taip pat čia turime visus reikiamus valdymo mygtukus ir netgi dvigubus mikrofonus, kad kalbantysis girdėtų dar geriau.

Įdomu ir tai, kad „New Bee M50“ palaiko mikrofono išjungimo funkciją - labai retai sutinkama funkcija tarp belaidžių ausinių.

Kitas dalykas svarbus, kad ausinė palaiko ir praėjusio skambučio automatinį pakartojimą. Super naudinga funkcija.

Ir taip, čia turime naujausią Bluetooth 5.2 techninį sprendimą, kas užtikrina stiprų ir toli (iki 20 metrų) sklindantį signalą bei puikius baterijos naudojimo rezultatus.

Kaip ir minėjome, „New Bee M50“ aprūpinta dvigubu mikrofono. Tai yra tam, kad pašnekovas girdėtų maksimaliai švarų ir aiškų garsą.

Prie pastarųjų dalykų prisideda ir dvigubi aplinkos triukšmo slopinimo sprendimai. Įdiegtos DSP ir CVC8.0 technologijos.

Gamintojas ir pirkėjai teigia, kad ausinės labai gerai pašalina vėjo, automobilių ir kitų triukšmą skleidžiančių šaltinių garsus.

„New Bee M50“ per C-tipo jungtį įkraunamos baterijos rezultatai yra nuostabūs. Baterija pilnai įkraunama per maždaug 2 val. ir budėjimo režime atidirba iki 1440 val.

Kalbant apie intensyvų „New Bee M50“ naudojimą, tai vien kalbėtis per ją galima net iki 24 val., o muzikos klausytis 22 val. - ir taip be jokių pertraukų. Puikūs rezultatai.

Pirkėjai ir apžvalgininkas pažymi ir tai, kad „New Bee M50“ palaiko balso balso asistentę Siri, kas irgi yra pravartu.

Vienas didžiausių „New Bee M50“ privalumų yra ausinės komfortiškas naudojimas. Ją galima nešioti bet kurioje ausyje ir netgi pakreipti taip, kaip konkrečioje situacijoje yra patogiausia.

Apibendrinus, „New Bee M50“ - puiki ausinė, laisvų rankų įranga. Daug kalbantiems telefonu, tai yra nepamainomas kasdienis pagalbininkas. Tiek dirbant namuose, biure, vairuojant automobilį ir pan.

Abi rankos nuolat yra laisvos ir gali atlikti kitus darbus, kol kalbatės su pašnekovu, ar tai būtų darbas su kompiuteriu, ar automobilio vairavimas.

„New Bee M50“ ausinę, laisvų rankų įrangą jau įsigijo beveik 4500 pirkėjų ir turime net 4,9 balų įvertinimą. Stebėtina statistika. Įprastai belaidžių ausinių kategorijoje, ir dar tokių specifinių, tų pirkimų būna ženkliai mažiau, o reitingas retai kada perkopia 4,7-4,8 balų kartelę.

Tarp daugybės puikių atsiliepimų yra pirkėjų iš Lietuvos, kurie džiaugiasi „New Bee M50“ laisvų rankų įranga, jos kokybišku veikimu ir elementariu praktiškumu. Štai pora pirkėjų atsiliepimai, kurie geriausiai atspindi bendras nuotaikas:

Naudoju šią ausinę 5 dienas ir štai kokie pastebėjimai. Atkeliavo 100% įkrauta, tai per 5 dienas bateriją išnaudojau iki 40%. Garso kokybė puiki, net ir esant prie maksimalaus garso lygio. Aplinkos triukšmo slopinimas taip pat veikia gerai. Jei kalbantis žmogus yra už 2 metrų ir aš tuo metu klausausi muzikos, tai negirdžiu ką jis man sako. Ausinė ant ausies laikosi tvirtai. Ir intensyviai judant ji išlieka savo vietoje. Ausinė lengva. Svarbiausia pasirinkti tinkamo dydžio ausinės pagalvėlę, kad paties ausies kanalo nespaustų. Ir iki šiol naudojau standartines Bluetooth ausines, bet jos nei garso kokybe, nei baterijos tarnavimo laiku neprilygsta New Bee M50. Jau seniai norėjau kažko panašaus ir labai džiaugiuosi ją įsigijęs. Rekomenduoju 100%!!!

Kalbant iš techninės pusės, ausinė dirba tobulai. Triukšmo slopinimas veikia idealiai, net važiuojant automobiliu prie atdaro lango - mano pašnekovas negirdi jokio vėjo švilpimo, o tik mano sakomus žodžius. Tik štai ausinės pagalvėlė man kiek netinka. Teko panaudoti nuo kitų ausinių. Na, bet čia smulkmena. Tų ausinių pagalvėlių gyvas velnias ir galima nusipirkti atskirai, jei tik reikia. Tad uždėjęs reikiamą pagalvėlę galiu sakyti, kad ausinė yra tobula. Pirkau ją aktyviam sportui ir dabar ji laikosi maksimaliai tvirtai. Jei Jums reikia ausinės su geru garsu, realiu aplinkos triukšmo slopinimu ir patogiu valdymu, tada labai rekomenduoju. 1 foto, 2 foto.

„New Bee M50“ apžvalga ir asmeniniai apžvalgininkų įspūdžiai. Vertinimas ypatingai pozityvus:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()