Bent keletą kartų pigiau, nei Lietuvoje perkamiausi ir puikiai lietuvių vertinami lazeriniai atstumo matuokliai - „atvyko labai greitai, matuoja tiksliai. Apibendrinus, viskas super“ (Video, „LOMVUM“ atsiliepimai)  ()

Riboto laiko pasiūlymas

Bent kelis kartus pigiau, nei Lietuvoje

Čekija, Prancūzija, Kinija

Labai platus funkcionalumas

Perkamiausi modeliai: tūkstančiai užsakymų ir 4,8 balai

Aukščiausi lietuvių vertinimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„LOMVUM LV55“ - nuo € 13,30;

„LOMVUM LV-B/ LV56“ - nuo € 15;

„LOMVUM E-40“ (juodos spalvos) - nuo € 15;

Atkreipiame dėmesį į keletą dalykų

1) pasiūloje galima rinktis iš skirtingų modelių

Šiuo metu parduodami keli skirtingi modeliai. Daugelis jų savybių yra bendros, tačiau yra ir tam tikrų svarbių skirtumų.

  1. Štai „LOMVUM LV55“ yra paprasčiausias modelis. Nors funkcionalumas jo platus, bet šis modelis neturi gulsčiuko. Atkreipkite į tai dėmesį.
  2. „LOMVUM LV-B/ LV56“ šie du modeliai vienas nuo kito skiriasi korpuso spalva ir mygtukų išdėstymu. Funkcionalumas judviejų toks pats. Taip pat jie užtikrina visas funkcijas, kaip ir „LOMVUM LV55“ tik dar papildomai turi vertikalų ir horizontalų gulsčiuką.
  3. Funkcionaliausias yra juodos spalvos „LOMVUM E-40“ modelis, kuris jau turi elektroninį gulsčiuką ir geba išsaugoti savo atmintyje iki 99 matavimų rezultatų, kai tuo tarpu pigesni variantai išsaugo iki 22 matavimų rezultatų.

Tad tokie yra pagrindiniai šių modelių skirtumai, o kitais aspektais jie yra identiški.

2) platus funkcionalumas

Taigi, pasiūloje galima rinktis iš modelių, matuojančių iki 40 m, 50 m, 60 m, 80 m, 100 m, 120 m. Kaip ir minėjome, sandėliuose jų kiekis labai sparčiai mažėja.

Verta pastebėti ir tai, kad analogiškų galimybių lazeriniai matuokliai Lietuvoje kainuoja bent keletą kartų brangiau.

„LOMVUM“ modeliai aprūpinti kokybiškais, antros klasės 630-670 nm lazeriais. Matavimo paklaida tesiekia 2mm, kas yra tiesiog puiku. Galima rinktis tokius matavimo vienetus: metrai, coliai, pėdos.

Visi šie matuokliai yra maitinami 2 AAA tipo baterijomis. Jas teks įsigyti atskirai ir tą galima padaryti praktiškai bet kurioje parduotuvėje.

Šauniausia, kad be atstumo matavimo, šie matuokliai užtikrina itin plačius gebėjimas išmatuoti atstumą, ilgį, aukštį, apskaičiuoti plotą, tūrį ir net kampą bei kitus parametrus.

Kaip jau užsiminėme, matuokliai gautus duomenis išsaugo vidinėje atmintyje, kas yra itin pravartu.

Visi modeliai aprūpinti ryškiais LCD ekranais; automatiniu lazerio išjungimu; automatiniu įrenginio išsijungimu; gali dirbti nuo 0C iki 40C temperatūroje; yra ypatingai kompaktiški - lengvai telpa kelnių kišenėje; ir sveria vos iki 85 gr.

3) patys perkamiausi ir puikiai vertinami pirkėjų

Tai yra patys perkamiausi „LOMVUM“ kompanijos lazeriniai atstumo matuokliai: beveik 4 000 užsakymų ir net 4,8 balų įvertinimas. Puiki statistika.

Absoliuti dauguma pirkėjų jiems duoda aukščiausius balus ir tą patį daro pirkėjai iš Lietuvos. Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti keleto pirkėjų iš Lietuvos atsiliepimus ir jie yra puikūs:

Užsakymas atvyko labai greitai, matuoja tiksliai. Apibendrinus, viskas super. Rekomenduoju.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()