Geriausia dovana Kalėdoms: iš Lenkijos šauniausi konstruktoriai, apie kuriuos lietuviai sako - „Super“ (Video, „Cada“ ir „KAIYU“ atsiliepimai)  ()

Aliexpress išpardavimas

Labai ribotas kiekis

Iš Lenkijos ir Belgijos

1) „Cada“ iki 308 dalių konstruktoriai su APP + programavimu;

2) „KAIYU“ iki 561 dalių konstruktoriai su APP + programavimu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2021-12-06 Geriausia dovana Kalėdoms: iš Lenkijos šauniausi konstruktoriai, apie kuriuos lietuviai sako - „Super“ (Video, „Cada“ ir „KAIYU“ atsiliepimai)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Cada“ (modeliai C51071W ir C51075W) konstruktoriai su APP + programavimu

„Cada“ konstruktoriaus galimybės puikiai pademonstruojamos šiame vaizdo įraše.

Atkreipkite dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis iš dviejų modelių versijų. Jie vos šiek tiek skiriasi savo dydžiu ir tuo, kad vieną sudaro 259 dalys, o kitą modelį 308.

Žemiau pateiktuose paveiksluose galite matyti jų esmines savybes.

Abiem atvejais konstruktorius reikės surinkti patiems, kas labai lavina vaikų įgūdžius. 

Smagu ir tai, kad šie automobiliukai valdomi ne tik su pakuotėse esančiais nuotolinio valdymo pulteliais, bet ir su programėle. Pastarojoje galima rinktis iš įvairių nustatymų ir nurodyti važiavimo kryptį, ir t.t.

Įdomu ir tai, kad „Cada“ konstruktoriai palaiko programavimą. Programėlėje galima sudėlioti norimą važiavimo tipą, ką automobilis turės daryti, žingsnis po žingsnio. Įdomus dalykėlis, leisiantis vaikui susipažinti su programavimo pradmenimis.

„Cada“ konstruktorius yra įsigiję arti 500 pirkėjų ir vertinimai patys geriausi - 4,9 balai:

Antrą kartą perku pas šį pardavėją ir įspūdžiai patys geriausi. Puikus konstruktorius. Vaikas tokio seniai norėjo ir labai džiaugiasi. Kokybiškos detalės, gana greitas surinkimas ir viskas veikia taip, kaip nurodo pardavėjas. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

„KAIYU“ konstruktoriai su APP + programavimu

„KAIYU“ konstruktoriaus galimybės puikiai pademonstruojamos šiame vaizdo įraše.

Šiuo atveju taip pat galima rinktis iš dviejų modelių ir žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti jų išmatavimų, spalvų ir kitus skirtumus.

Tad šie konstruktoriai turi dar daugiau dalių, yra didesni ir tuo pačiu geba atlikti papildomų triukų, kaip: važiavimas šonu, 360 laipsnių apsisukimas vietoje ir t.t.

Dar šiek tiek funkcionalesni konstruktoriai-automobiliai, kurie valdomi su pulteliais, programėlėmis ir taip pat galima susipažinti su programavimo pagrindais.

„KAIYU“ konstruktorius jau įsigijo beveik 300 pirkėjų ir vertinimai taip pat yra labai geri - 4,8 balai. Pirkėjai iš Lietuvos duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir sako „Super“:

Puikiai pagamintas automobiliukas. Labai kokybiškas. Itin smagus valdyti. Surinkimui reikia pasukti galvą, bet su instrukcija viskas pavyksta kuo puikiausiai - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()