Šimtai tūkstančių Youtube peržiūrų, net 13000 užsakymų, vos €28 ir tobulas lietuvių įvertinimas - kodėl šį grafinį planšetinį kompiuterį perka, kaip karštas bandeles? (Video, „GAOMON S620“ atsiliepimai)  ()

AliExpress Flash Deal pasiūlymas

Mažiausia kaina

Galioja iki 2021-12-11

Kuponai

Net 13000 užsakymų ir 4,9 įvertinimas - puikūs atsiliepimai

Šimtai tūkstančių apžvalgų peržiūrų Youtube


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„GAOMON S620“ pristatomasis vaizdo įrašas.

„GAOMON S620“ - super populiarus grafinis planšetinis kompiuteris: daugiau kaip 13 000 užsakymų, 4 800 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimas. Ir čia tik oficialioje gamintojo parduotuvėje. Puiki statistika.

Galima gana drąsiai sakyti, kad tai yra super pigus grafinis planšetinis kompiuteris. Įprastai tokie įrenginiai kainuoja 100 eurų ir dar daugiau.

„GAOMON S620“ puikus ir tuo, kad tai yra kompaktiškas, bet ir tuo pačiu su ganėtinai didele, aktyvia ir piešimui bei rašymui skirta sritimi.

Pakuotėje rasime ir šiam planšetiniam kompiuteriui skirtą specialų rašiklį bei 8 vnt. keičiamų antgalių.

Svarbu ir tai, kad rašikliui nereikia jokių baterijų ar įkraunamų akumuliatorių. Taip ir patogiau, ir paprasčiau. Be to, rašiklis turi 2 programuojamus mygtukus.

Šis piešimui, rašymui ir kitiems darbams skirtas kompiuteris daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl savo gero tikslumo, kurį šiuo atveju pavyksta pasiekti kokybiško rašiklio pagalba. Jis ypatingas tuo, nes yra suderinamas net su 8192 skirtingais slėgio lygiais bei pasižymi 5080 LPI siekiančia skiriamąja geba.

Reikšmingu privalumu taip pat tampa dar tai, kad šis rašiklis bei pats kompiuteris yra pilnai pritaikyti tiek dešiniarankiams, tiek kairiarankiams.

Toks sprendimas „GAOMON S620“ suteikia maksimalų lankstumą, todėl esant reikalui šis grafinis planšetinis kompiuteris pilnumoje gali būti naudojamas tiek švietimo įstaigose, tiek biuruose.

„GAOMON S620“ gali pasigirti ir tuo, kad tėra 8 mm storio bei 17,4 x 21,1 cm dydžio. Gana patogus prietaisas pasiimti su savimi.

Belieka tik prijungti prie kompiuterio USB laidu ir jau galima pilnai naudotis. Ir dirbti su tokiomis programomis, kaip: Photoshop, SAI, Painter, Illustrator, Clip Studio, ir kt.

Plius, „GAOMON S620“ ant korpuso dar turi 4 programuojamus mygtukus, kas išplečia jo naudojimo galimybes ir suteikia papildomo patogumo.

Taip pat „GAOMON S620“ privalumus įvertino ir OSU žaidimų mėgėjai.

Youtube galima rasti daugybę „GAOMON S620“ apžvalgų, kurios jau yra peržiūrėtos šimtus tūkstančių kartų.

Štai pati populiariausi, kur būtent daugiausiai dėmesio ir skiriama tam, kaip smagu su „GAOMON S620“ yra žaisti OSU žaidimus, peržiūrėta 102 000 kartų:

Apie „GAOMON S620“ grafinį planšetinį kompiuterį puikiai atsiliepia ir pirkėjai AliExpress.

Vien oficialioje gamintojo parduotuvėje turime daugiau kaip 13 000 užsakymų, 4 800 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą. Stebėtina statistika.

Akivaizdžiai populiariausias grafinis planšetinis kompiuteris AliExpress ir garantuotai geriausiai vertinamas.

Tarp tūkstančių pirkėjų atsiliepimų turime kelias dešimtis ir pirkėjų iš Lietuvos atsiliepimų, kurie 100 proc. duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir pabrėžia kelis esminius dalykus: labai pigus, puikios kokybės, iš Lenkijos į Lietuvą pristatė vos per keletą dienų.

Labai pigus būdas mokyti vaikus, daryti namų darbus. Prijungei prie kompiuterio ir darbuojiesi. Į Lietuvą iš Lenkijos pristatė per 3 dienas. 10+ balų.

Dirba super gerai. Pakuotė sveika, atkeliavo greitai, viskas supakuota tvarkingai. Puikus daiktas - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Planšetė labai kokybiška. Didelis piešimo plotas, patogi laikyti, ant stalo gerai padėti, nes apatinė dalis yra neslystanti, šaunus rašiklis. Bendrai, 10 balų - 1 foto, 2 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()