Perkamiausi šildomi vidpadžiai vos nuo 6€: iki 60°C temperatūra, 35-46 dydžio ir net su distanciniu pulteliu (Video, „Electric Heating Insole“ ir „COSYLEE L100“ atsiliepimai)  ()

AliExpress pasiūlymai

Kuponai

Iš Prancūzijos, Čekijos, Italijos ir Kinijos

Perkamiausi šildomi vidpadžiai:

1) „Electric Heating Insole“ - 880 užsakymų ir 4,7 balai;

2) „COSYLEE L100“ - 11400 užsakymų ir 4,8 balai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Electric Heating Insole“

„Electric Heating Insole“ vaizdo įrašą rasite čia.

Atkreipkite dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis įvairų Europos sandėlį. Šiek tiek skiriasi siuntimo kaina.

Taip pat svarbu pasirinkti reikiamo dydžio porą: M 35-40, arba L 41-46. Šiuos vidpadžius galima patrumpinti, tad belieka tik pasirinkti M arba L porą.

„Electric Heating Insole“ yra populiarūs ir gerai pirkėjų vertinami šildomi vidpadžiai. Su įkraunamomis 2100mAh talpos baterijomis, didele šildoma erdve ir net skirtingais šildymo režimais, kurie pasirenkami su pridedamu distanciniu valdymo pulteliu.

Iš viso turime 3 šildymo režimus: 40°C, 50°C ir 60°C.

Puikus dalykas šaltuoju metų laiku. Įkrovėme šiuos vidpadžius, įdėjome į batus, pasirinkome reikiamą šildymo režimą ir keliaujame į lauką.

Patogu ir tai, kad yra šviesos indikatorius, kuris leis lengvai suprasti, kiek gi liko baterijų energijos. Gamintojas tvirtina, kad vieno įkrovimo užtenka iki 10 val.

Vidpadžiai pagaminti iš kokybiškų PU, silikono, EVA ir kitų sertifikuotų medžiagų. Storis tėra 16mm. Dėl plovimo neužsimenama, tad tikėtina, kad plauti negalima.

Pirkėjai šiuos šildomus vidpadžius vertina gerai:

Atkeliavo per 6 dienas. Kokybė puiki. Labai greitai įšyla. Galima priekį kirpti ir taip patrumpinti - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Puiki kokybė. Kokybiškas ir praktiškas dalykas. Labai rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

„COSYLEE L100“

COSYLEE L100“ vaizdo įrašą rasite čia.

„COSYLEE L100“ - ypatingai populiarūs šildomi vidpadžiai: 11400 užsakymų, 2500 atsiliepimų ir 4,8 balai.

Šiuo atveju taip pat galima rinktis iš dviejų porų dydžių ir vidpadžius galima kirpti, taip priderinant prie konkrečios avalynės, kojų dydžio.

Šie vidpadžiai tėra 4 mm storio, pagaminti iš kokybiškos EVA medžiagos ir šiuos vidpadžius galima plauti rankomis.

Verta pažymėti, kad šie vidpadžiai neturi įkraunamos baterijos ir jiems reikia išorinio energijos šaltinio. Prie pakuotėje esančių laidų, pilno komplekto, reikia prijungti išorinę bateriją (8W, 5V/2A) ir taip vidpadžiai pradės šilti. Maksimaliai temperatūra pasiekia iki 50°C.

Šiuos vidpadžius yra įsigiję tūkstančiai pirkėjų ir lietuviai jiems duoda maksimalų 5 balų įvertinimą bei sako „Super“. Kitų šalių pirkėjai taip pat negaili pagyrų:

Tikrai gerai šildo. Prijungiau išorinę bateriją, viskas veikia. Patys vidpadžiai yra puikios kokybės. Net ir be elektrinio šildymo jie pravers žiemą. Patys iš savęs padaro avalynę šiltesne. Vidpadžių laidai trumpi, maždaug iki aukštesnio bato krašto. Bet yra ilgintuvas su USB kištuku. Su juo laidas eina iki pat diržo arba vidinės švarko kišenės, kur ir laikau prijungęs išorinę bateriją bei taip šildau vidpadžius. Apskritai, rekomenduoju - 1 foto, 2 foto.

Greitai atkeliavo. Kokybiškas produktas. Patikrinau temperatūras, tai arti 45 laipsnių. Normaliai. Už tokią kainą tikrai verta - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()