Rekordiškai atpigę išmanieji „Xiaomi“ šviestuvai ir karšto oro gruzdintuvės: „Dar kartą įsitikinau Xiaomi kokybe - tokių dalykų vietinėse parduotuvėse išvis nėra“ (Video, „Yeelight Meteorite YLDL01YL“, „Xiaomi Liven G-5“)  (1)

Žemiausia kaina!

Ribotas kiekis

Galioja iki 2021 12 31

Iš Vokietijos

„Xiaomi“ ekosistema:

1) „Xiaomi Liven G-5“ karšto oro gruzdintuvė: 1400W | 2,5l talpos | jutiklinis ekranas | 80-200 °C | laikmatis

2) „Yeelight Meteorite YLDL01YL“ šviestuvas: 33W | 294 LED | švies 14 metų | reguliuojamas aukštis | 2700 – 6500 K | 0 - 1800lm | APP | WiFi | valdymas balsu


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Xiaomi Liven G-5“ karšto oro gruzdintuvė

239,99 € -172€ 239,99 €

67,99 €

Imu!

iš Vokietijos

72 % nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

„Liven G-5“ - labai geros kainos ir funkcionali karšto oro gruzdintuvė, kurioje be jokių pridėtinių riebalų pasigaminsite norimą patiekalą: išsikepsite vištienos, kiaulienos, jautienos, jūros gėrybes, bulvytes, bandeles ir t.t.

Beje, tai yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas ir apžvalgininkų labai gerai vertinamas.

1400W galios „Liven G-5“ karšto oro gruzdintuvė sveria 3 kg, yra 28,10 x 23 x 29 cm dydžio ir su grūdinto stiklo viršutine dalimi. Pastarojoje yra integruotas jutiklinis ekranėlis, kuriame ir turime pilną valdymą. Čia galima rinktis norimą temperatūrą, laiką ir kitus parametrus.

Belieka tik „Liven G-5“ prijungti prie 220V elektros tinklo, į 2,5 l talpos lengvai išimamą bei plaunamą dėklą įdėti norimus kepti produktus, panelėje nustatyti laiką (0-60 min.), temperatūrą (80-200 °C) ir paspausti Start mygtuką.

Baigus kepti, pasigirs garsinis signalas ir beliks už karščiui atsparios rankenos paėmus dėklą išimti iškeptus maisto produktus, juos išsidėti į lėkštę ir skaniai papietauti. Greita, patogu, paprasta ir jokių pridėtinių riebalų.

Apžvalga rusų kalba:

Išsami apžvalga italų kalba:

O čia be jokių kalbų, vien tik skirtingų patiekalų gamyba - įrenginio pajėgumų testavimas:

   
Rekordinė kaina!

„Xiaomi Yeelight Meteorite“

286,52 € -221,43€ 286,52 €

65,09 €

Imu!

iš Vokietijos

78 % nuolaida

ribotas kiekis

už 6,44 € į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

„Xiaomi Yeelight Meteorite YLDL01YL“ yra kokybiškai pagamintas, neskleidžia šviesos mirgėjimo, valdomas su išmaniuoju telefonu ar balso komandomis šviestuvas.

Šviestuvas pagamintas iš aliuminio, ABS ir PMMA medžiagų bei prie lubų yra pritvirtinamas reguliuojamu 0,5-1,5 metro lynu.

Taip pat jis yra atsparus dulkėms ir pagamintas taip, kad į jo vidų nepatenktų vabzdžiai.

Beliks atsisiųsti „Yeelight“ programėlę, kuri yra suderinama su „Android 4.4/iOS 9.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Palaikomas „WiFi“ 2.4 Ghz ryšys. Nuotolinio valdymo pultelio nėra ir visas valdymas vyksta su išmaniuoju telefonu.

Galima pasirinkti skirtingus švietimo režimus (1800 liumenai), spalvų temperatūrą (2700-6500K), nustatyti laikmatį ir kt.

Svarbu paminėti, kad šis šviestuvas, turintis 294 vnt. kokybiškų LED šviestukų ir, gamintojo teigimu, užtikrinantis ilgesnį nei 40 000 valandų švietimą, pasižymi 95 CRI rodikliu. Tai reiškia, kad apšviesti objektai išlaiko natūralias ir ryškias spalvas.

Šviestuvas puikiai tinka tiek namuose - svetainėje, virtuvėje, miegamajame - tiek ir įvairiose įstaigose.

Šauni „Xiaomi Yeelight Meteorite YLDL01YL“ apžvalga:

„Kokį pasirinkti šviestuvo kabėjimo aukštį jau teks nuspręsti kiekvienam asmeniškai ir pagal situaciją, tačiau kaip šviečia Yeelight Meteorite man labai patiko – jis šviečia ryškiai, labai daug šviesos, visas virtuvės stalas ir ne tik apšviestas.

Ir nepamirškime, kad Yeelight Meteorite yra išmanusis šviestuvas, tad jį galima valdyti su Mi Home programėle ir tiesiog telefone keisti spalvų temperatūrą, reguliuoti ryškumą ir dar vienas smagus dalykas, kad galima įjungti Ambilight režimą – tokiu atveju yra išjungiami pagrindiniai LED šviestukai ir įsijungia tie 14 LED šviestukų, kurie pradeda šviesti į lubas – labai smagus dalykas

Negana to ir šių pačių šviestukų ryškumą, spalvų temperatūrą taip pat galima keisti – tarsi perdažytume kambarį žalia, mėlyna, raudona ar bet kokia kita spalva. Galima palikti, kad šviestų balta spalva.

Taip pat Yeelight Meteorite galima suporuoti su kitais įrenginiais ir kurti įvairius scenarijus.

Dar kartą įsitikinau, kad Xiaomi gamina paprastus, bet labai šaunius dalykus – ir kaip bebūtų keista, bet rasti tokių dalykų mūsų parduotuvėse yra ganėtinai sunku arba išvis jų net nėra.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai (1)